318is

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 15 Авг 2008, 1:58

през 2003 e36 от 1995г = 13-14 000
през 2008 е46 от 2000г. = 13-14 000

така. по прогнози
през 2013 е90 = 13-14 000

нямам търпение вече :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Ruthless » 15 Авг 2008, 12:30

Колега,хората ме питат много често защо не съм си сложил ГАЗ и аз им отговарям че ако беше да си купа кола на която да слагам ГАЗ,нямаше да си зема 318 Тi Compact които е със IS двигатела,ами щях да си зема GOLF или лада или Пежо...Моя савет е да си го караш на бензин как си му е редът иначе няма смисал да зимаш БМВ ако мислиш да слагаш ГАЗ или Метан,даже и уредбите да са инжекционови.Расходат не е толкова голям.Аз примерно слагам за 30 лева V Power Racing 100 октана от Shell и карам 120 километра гратско.Вярно че не я дигам над 2.5 хиляди уборота обаче пък е ебати кефа и така..Плус това газарията не е да минеш бързо и никои да не види яката кола каква то и да е,а бавно та да им се отварят устите като я гледат ;) .А пък като те закачи някои му показваш за какво става дума и защо БМВ а не нещо друго :mhihi: !!!

ентусиаст
Аватар
Кара: настрани
Мечтае да кара: M3 Power
Детайли за колата: BMW E36 320 coupe

Мнение от stef4o_BMW » 15 Авг 2008, 12:40

DA WOLF написа:За М42В19 АГУ горещо НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА! Това е много прецизно направен двигател работещ с голямо предварение, с голяма степен на сгъстяване (10,5 - същата като при ///М5 и с 0,5 по-малко от ///М3) и уникална смазочна система... За него се препоръчва минимум А-98 и напълно синтетични масла. Вие говорите за газ? :puke:
:yes: един умен колега :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 15 Авг 2008, 13:00

За 8-9000 ще вземеш прилично купе.
Газов инжекцион прибл.2000лв. след като смениш сондата и свещите.
И после вкарваш още 2-3 хил.лв да си инсталираш екстрите, които си искаш в нея, за да те кефи и да си в играта.

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 15 Авг 2008, 14:39

autoscout.de ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: EEEE

Мнение от kdl » 15 Авг 2008, 22:36

naskoksan написа:Stiga be bratche Gaz za 318 is TVA E PRESTUPLENIE!!! Koga she se nauchute da si kopuvate koli koito mojete da karate i da poddurjate. Viarno v BG tva dosta trudno ama kato e trudno si kupi Golf 2 i mu sloji Gaz i se pravi na muj :shock:
Ebasi!!!
Reshish li da kopuvash BMW razhoda ne se gleda tova e nai neizchislenata kola v tova otnoshenie, no triabva da kaja i che 4 cilindrovite dvigateli sa poveche ot prilichni moiata harchi 7 na dulgo pri 120-150 :) kvo poveche ot tova

Стига с тези изказвания. Хората карат Bentley-та и Aston Martin-и на газ в Англия. Като се сложи хубав газов инжекцион какво ще му стане на двигателя. Хората Хонда карат на газ с тези швейцарски часовници, вместо двигатели. А това кое е Престъпление и кое не е, обърни се към Наказателното Право по въпроса си.
Карай си на каквото искаш бе пич :) Бъди щастлив, но като нямаш какво да кажеш по въпроса, не коментирай! Не мисля, че хората с хубави газови инжекциони за близо 2000лв искат да се гъзареят по някаква причина. Тук не говорим за пациенти, които карат с разбито окачване и 1 милион грешки в ЕКУ-то, но дават последните си парички за М-брони, лайсни и лип-ове и подобни неща, а за хора, които са преценили, че карат автомобилите си и търсят разумно решение на въпроса.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 15 Авг 2008, 22:42

батки..през далечната 03г на ис-а се гледаше на нещо революционно.
сега е пълен смях
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Re: EEEE

Мнение от plradev » 15 Авг 2008, 22:46

liloff написа:
naskoksan написа:Stiga be bratche Gaz za 318 is TVA E PRESTUPLENIE!!! Koga she se nauchute da si kopuvate koli koito mojete da karate i da poddurjate. Viarno v BG tva dosta trudno ama kato e trudno si kupi Golf 2 i mu sloji Gaz i se pravi na muj :shock:
Ebasi!!!
Reshish li da kopuvash BMW razhoda ne se gleda tova e nai neizchislenata kola v tova otnoshenie, no triabva da kaja i che 4 cilindrovite dvigateli sa poveche ot prilichni moiata harchi 7 na dulgo pri 120-150 :) kvo poveche ot tova

Стига с тези изказвания. Хората карат Bentley-та и Aston Martin-и на газ в Англия. Като се сложи хубав газов инжекцион какво ще му стане на двигателя. Хората Хонда карат на газ с тези швейцарски часовници, вместо двигатели. А това кое е Престъпление и кое не е, обърни се към Наказателното Право по въпроса си.
Карай си на каквото искаш бе пич :) Бъди щастлив, но като нямаш какво да кажеш по въпроса, не коментирай! Не мисля, че хората с хубави газови инжекциони за близо 2000лв искат да се гъзареят по някаква причина. Тук не говорим за пациенти, които карат с разбито окачване и 1 милион грешки в ЕКУ-то, но дават последните си парички за М-брони, лайсни и лип-ове и подобни неща, а за хора, които са преценили, че карат автомобилите си и търсят разумно решение на въпроса.

Споко бе човече,2003-та година ГИ не беше толкова разпространен и цената на бензина не беше такава,а 1,20-1,30 :mhihi: Сега сигурно и въпросния колега кара на LPG :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 15 Авг 2008, 22:49

Трябва да има движение във форума :uups:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото набара
Мечтае да кара: БМВтурбо
Детайли за колата: Да, неми вярваш но е така BMW–то е наи бързата кола !!!

Мнение от *BMWocb » 16 Авг 2008, 1:44

а според мен зависи кои с каква цел си купува бмв, смотан тип решава 4е ще си дигни акците като си купи бмв и ест. газ , а на които си му лопа амуртисиора него е.е колко $ е бензина ,за ис-ката мога да кажа "хиТра бега4ка " малката ///м-ка :mhihi: :mhihi: :mhihi:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 16 Авг 2008, 4:08

:shock:

p.s:

*BMWocb написа:един приятел си зе е36 1.8ис 1992г. кожа,17"джанти,3-аирбега на вратите и воана мно е яко тамно 4ервено ве4ер е като 4ерно за 6000лв му стапа 500еуро патя от германия много запазено дет са вика цицка :) само два амортисиора е сменил предни няма да лопни няма да тропни ток и жица си бумер4ето :mhihi: :mhihi: :mhihi:

92ра с 3 бега и на вратите даже.
кога се появихте такива тука бе ?

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 16 Авг 2008, 4:12

Ще си посегна,заклевам се.... :shock:
Ей затфа ме е срам,че карам Е36 и ей заради това си махнах стикерите от колите..

По принцип
Кара: mu se e36 2.5is
Местожителство: Горна Оряховица

А дефакто...пешеходец с много свободно време спамещ по форума :?:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 16 Авг 2008, 8:29

*BMWocb написа:а според мен зависи кои с каква цел си купува бмв, смотан тип решава 4е ще си дигни акците като си купи бмв и ест. газ , а на които си му лопа амуртисиора него е.е колко $ е бензина ,за ис-ката мога да кажа "хиТра бега4ка " малката ///м-ка :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Абе,колега как не ти стана неудобно да извадиш от саркофага мумифицирана тема на 5год. и да сееш глупости в нея!Кви хора сте вие бре,аз като си купих колата първото нещо беше да си махна емблемите ///М,а пък не знаех че съм си купил "малката М-ка".Защо си купих Е36 ?! :bcry: :banghead: :banghead: :banghead:

Моля ви се слагайте катинара вече,че току виж 2013г.някой сега 13 годишен "ентусиаст" ще си купи легендата Е36 (малката м-ка) и ще се почне отначало :help:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото набара
Мечтае да кара: БМВтурбо
Детайли за колата: Да, неми вярваш но е така BMW–то е наи бързата кола !!!

Мнение от *BMWocb » 17 Авг 2008, 20:05

///MapTo написа:Ще си посегна,заклевам се.... :shock:
Ей затфа ме е срам,че карам Е36 и ей заради това си махнах стикерите от колите..

По принцип
Кара: mu se e36 2.5is
Местожителство: Горна Оряховица

А дефакто...пешеходец с много свободно време спамещ по форума :?:
и кво кат сам пешеходец ти неси бил ааа хахаха да бягаш да парзаляш :driving:

Предишна

Назад към E36