малко емигрантска истина

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Авг 2008, 21:26

http://vbox7.com/play:5031a57d - нещо никак незабавно по темата, а такива случки не са рядкост...

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 15 Авг 2008, 0:16

///peter написа:http://vbox7.com/play:5031a57d - нещо никак незабавно по темата, а такива случки не са рядкост...

Sorry ама нещо не разбрах :confused:

нали не искаш да кажеш, че Хамериканците са некви жестоки изруди

а и на дилари и др. такива квито неща могат да им се случат тука и въобще в източна европа американците отдавна ги гледат само във филмите за Ал Капоне :mhihi: тва че някой са го пушнали не е критерии
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 15 Авг 2008, 6:23

Не, те са едни много сърдечни хора, леко параноични и мислещи се за най-големите на този свят (разбирай комплексари) с автомати в къщите си. Не няма да влезнеш по погрешка в нечии двор и няма да те разстрелят като куче, не няма да направиш грешка в бизнеса си и няма да завършиш като просяк под моста, не те са много мили хора ;) с една особено богата ценностна култура :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 15 Авг 2008, 9:12

K_Ilkov написа:
acer написа:Бе щатите.... струва ми се, че ще си бъдат добре и без мен. :mhihi: http://vbox7.com/play:aca3bc75

от тва само разбрах, че в тоя целия офис немаше един да му шибне два шамара на тоя да си седне на гъза :mhihi: :mhihi: :mhihi:

а по темата за щатите - мнения колкото за БМВ-тата :mhihi: кой квото улучи и както ги разбира нещата. Едно е вярно щатите не са това, което са били!

PS тва последното прозвуча като совите не са това, което са :mhihi:
шибаш 2 шамара и утре идва с двуцевка и между рогите ти остава празно :idea: :twisted:освен това ако те окошарят за нещо свързано с лична вреда на лице имат убийци и те килват неминуемо вътре:!:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

drift master
Аватар

Мнение от stjoker » 15 Авг 2008, 9:19

мммм ... чета и се чудя ... да рева ли, да се присмивам ли ... само едно ми идва на акъла ... те те с тоя манталитет нема се оправим никога ...
"Америка" е страна за силните, за амбицираните, 1 на 1000 отива там където трябва, намира си мястото, няма как да го дадете за пример в глупавата си тема, защото "той" нито ще се похвали, нито ще се оплаче .. да не говорим, че едва ли ще стигнете до там .... нямало било живот ... социален, духовен ... хахаха ... стойте си, плюйте държавата с най-голяма престъпност ... идете тая вечер на малко социален живот, да ви строши някой главата, щото му дзяпате мацката, молете се на излизане да не ви блъсне пияния полицай или самонадеяния му син, заведете ефтината к**ва у вас и на другия ден гордо напишете още едно олигофренско мнение в тая тема .... :winky:
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 15 Авг 2008, 9:24

Поне ще заведеш жена у вас, а не на връщане от дискотеката, да те гепат негрите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 15 Авг 2008, 9:52

"Америка" е страна за силните, за амбицираните, 1 на 1000 отива там където трябва, намира си мястото, няма как да го дадете за пример в глупавата си тема

kak стигна до тоя извод
кажи що според тебе сащ не е една от най престъпните държави
кажи нещо :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 15 Авг 2008, 13:45

.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 11:32, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

drift master
Аватар

Мнение от stjoker » 15 Авг 2008, 19:51

от това, което написах
"той" нито ще се похвали, нито ще се оплаче .. да не говорим, че едва ли ще стигнете до там ....

ти отговарям на
а може ли да споделиш твоята история, че ми е интересно...

нямам история .... не съм казвал, че сам в Америка ... не съм казвал, че съм успял ....
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 15 Авг 2008, 20:24

.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 11:32, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: BMW 730

Мнение от Hard » 15 Авг 2008, 22:24

alx написа:... аз пък съм забелязал че бедните във всички държави си имат перфектни оправдания (за тях си) защо са на тоя хал...

:yes:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 15 Авг 2008, 23:03

magareto_yori написа:в Америка е хубуу ама да не си там :mhihi: не е за хора които са българи по душа :mhihi: общо взето дава много материално и взима толкова духовно.зависи къв си.а тва че е една от най престъпните държави е много вярно.пак казвам който иска да узнае малко истини подкрепени с факти да си свали някой филм на Майкъл Мур ;)

Кажи твоето мнение, как е там и на теб лично добре ли тие? Ако ти е добре, защо, ако не ти е, защо си там ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 15 Авг 2008, 23:11

Щатите са огромна и разнолика държава, а този, който прави смели обобщения за 300 000 000++ души... просто толкова си може.

И все пак - всеки си има истина.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

Потребител
Аватар

Мнение от Iago » 16 Авг 2008, 1:10

Предполагам не всички изказали се доста крайно и уверено в темата са били в Щатите.. та да попитам, от мнението на 5ти човек ли си изградихте становище? Точно си чаках обратния полет за България като се чух с един семеен приятел и той ми каза "Лъче поне беше тук и видя как е, щото в България аман от такива които лаят без да са видели". Не искам да обидя никой ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 16 Авг 2008, 13:26

а може ли да споделиш твоята история, че ми е интересно...

ами моята история не е кой знае какво.накратко отидох на интерншип във Вирджиния с цел да се развивам като мениджър,хубу ама се оказа че мястото е мизерно и шефовете на фирмата си правят далавери на наш гръб и аз реших че тва няма да стане.направих всичко възможно там да не ходят повече БГ студенти и успях в крайна сметка от което съм много доволен 8) от там се качих на един автобус пълен с чернилки и стигнах Детройт,Мичиган,където имам добри приятели.Знаех че и там няма да е розово положението,щото Мичиган е един от най пропадналите щатове последните години,но въпреки това се засилих на там заради аверите.хубу ама на тоя етап вече бях без документи позволяващи ми да работя,защото бях нарушил договора от интерншипа :mhihi: междувременно трябваше да се бачка нещо,щото мама и тате ги нямаше,а аз трябваше да плащам квартира и да ям по нещо поне един път дневно.хванах се да правя покриви,което не е особено приятно,като е февруари месец и си в Мичиган,ама без документи нямаш много избор,не вървеше и да се върна в Бг,щото нямах пари за самолетен билет :mhihi: пък и не се отказвам толко лесно.както и да е покриви правих един месец,после работата замря,просто зимата хората избгват да си правят покривите :mhihi: трябаше да се бачка нещо друго.намерих си да чистя една сграда,която в последствие се оказа място за рехабилитация на наркомани.е там кви неща видях,и колко лайна изчистих само аз си знам,ама неща и да ги споделям,щото са доста гнусни :mhihi: добре ама ми трябаше кола,а пари нямах,карах 20 годишния нисан на приятеля ми и то без книжка,което само по себе си е голям риск,ама кво да праиш :roll: между временно получих и-мейл от тея дето ме бяха пратили в САЩ и ми пишеха че или трябва да им се обадя да се разберем кво става с развитието ми като мениджър или до 1 месец тряба да напусна страната :shock: еми звъннах им,те зеха да ми се карат,аз се оправдах с онея от Вирджиния :mhihi: и в крайна сметка се разбрахме да си намеря нов хотел/ресторант който да ми подпише договор и да почна пак стажа си за мениджър.аз им казах че тва не е проблем,а всъщност беше,щото хич не ми беше ясно от де ще си намеря такъв договор :confused: добре че моите хора там имаха познати и в крайна сметка си намерих такъв фалшив договор и всичко се нареди :mhihi:
та на тоя етап се оказах вече с подновен легален статус,чистещ наркоманските лайна :mhihi:
Дойде лятото и приятелката ми която беше в БГ искаше да ме види и се реши да дойде на студентска бригада при мен.речено-сторено :mhihi: идеята беше да се върнем заедно в края на лятото,като свърши нейната бригада.Е ок ама не стана така,за което вече съжалявам до някъде."виновния" за това се оказа моя съквартирант,който ни нави да останем да учим там.и аз викам ами хубу,щом ти учиш,значи и ние можем,като идеята беше да си прехвърлим резултатите от учението ни от БГ в САЩ,което в последствие се оказа смешна илюзия :mhihi: ама човек докато не се сблъска с реалността си мисли се едни позитивни неща :mhihi:
както и да е,сменихме си статуса,с такъв който ни позволява да учим и почнахме,ама се оказа скъпо удоволствие плюс тва ни казаха,че ни признават всичко де сме учили в БГ,ама просто то не влиза в тяхната учебна програма :mhihi: един вид трябваше да се почва пак от начало и аз реших че няма смисъл,щото в Бг имам един семестър и завършвам 8) след като учихме един семестър в САЩ с приятелката ми решихме да приключваме с ученето,да побачкаме малко и да си се прибираме в БГ.аз зарязах наркоманите и почнах да бачкам като гранитаджия през деня,а вечер ходих да си чистя офиси.общо взето събираше ми се приятен 15 часов работен ден :mhihi:
между временно приятелката ми забременя :D и ни се роди син.
4 месеца по късно бях със стегнат багаж на летище Детройт Метро щастлив че се прибирам там дето ми е мястото :bgflag:
като цяло мога да обобщя че не съжалявам че бях там,щото се запознах с много читави хора,някои от тях са дори у форума,видях много,научих много,но просто мен си ме влече БГ и искам да опитам тук и ако не се получи тогава ще се емигрира някъде,надявам се не САЩ

П.С. Междувремено се сблъсках с американското здравеопазване :confused: лоша работа,ама то е за друга тема
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата