Въпрос за амортисиори
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Въпрос за амортисиори
Кажете ми от къде да си набавя сносни амортисиори на сносна цена.
Тук в Габрово ми искат 220 лева на бройка на предни амортисиори мисля че бяха АЛКО.Викам "Моля".Едно че тази марка не съм я чувал 2-ро 220 лева за някви неквалитетни амортисиори ми се струват наистина много.Толкова пари бих дал за Монрое или билщайн 4е и пове4е,но за АЛКО малко не ми се дават.Кажете от къде кво да зема моля ви.4е според мен тва си е 4ист обир.
Тук в Габрово ми искат 220 лева на бройка на предни амортисиори мисля че бяха АЛКО.Викам "Моля".Едно че тази марка не съм я чувал 2-ро 220 лева за някви неквалитетни амортисиори ми се струват наистина много.Толкова пари бих дал за Монрое или билщайн 4е и пове4е,но за АЛКО малко не ми се дават.Кажете от къде кво да зема моля ви.4е според мен тва си е 4ист обир.
- nsbob
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i
Обир си е колега, при теб не знам как е но аз си взех предните на Билщайн с отстъпка за 150 лв бройката, в софия. Тук цените са от 190 до 145 с отстъпките(за билщаин става въпрос, но не спортните)
- slep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бангия
- Мечтае да кара: много кончета под капака
nsbob написа:Обир си е колега, при теб не знам как е но аз си взех предните на Билщайн с отстъпка за 150 лв бройката, в софия. Тук цените са от 190 до 145 с отстъпките(за билщаин става въпрос, но не спортните)

Не всичко което лети се яде
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Аз сложих SACHS -180 лв/бр. -доволен съм ( Те са за първоначално вграждане ). А за това от къде да ги поръчаш..... ами нямате ли представители на БМВ в Габрово - Камор ,Вари ? Другия вариятн е с куриер от Дару-то.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Батка имаме Ауто +
точно техните цени ти цетирам
Работят тука някви момчета и си измислят цените на момента.
Бях пръснал казанчето за антифриза и оня ми казва 4е вървяло със радиатора - 400 лева ми иска.
На другия ден отивам със шефа на сервиза в който работя да видим ква е тъс работа
и хоп намери се казанче че и отстъпка ми напрай.
Като те видят келеш и си мислят че нищо не ми е ясно.
Напрао ужас с тея магазини тука Ауто + Ауто Хелп Ауто нам кво си сичките да се застрелят някъде.
точно техните цени ти цетирам
Работят тука някви момчета и си измислят цените на момента.
Бях пръснал казанчето за антифриза и оня ми казва 4е вървяло със радиатора - 400 лева ми иска.
На другия ден отивам със шефа на сервиза в който работя да видим ква е тъс работа
и хоп намери се казанче че и отстъпка ми напрай.
Като те видят келеш и си мислят че нищо не ми е ясно.
Напрао ужас с тея магазини тука Ауто + Ауто Хелп Ауто нам кво си сичките да се застрелят някъде.
- Spectral
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 530d sport
Пробвай в магазин шкода
Продават доста евтино и повечето е ментак ама имат и качествени стоки. Аз сравнявах части при тях и от експреса. Взех си ламбда сонда от тях и останах много доволен.Точно такава каквато ми трябва за 110лв, пък в авто+ ми искаха 160-170

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
KIM написа:ами и аз се двоумях до вчера и се спрях на билщайн Б6
За кви пари?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
И аз да ви кажа, че тея Боге и билщайн дето ги продават нямат нищо общо със заводските, голям кашкавал са...
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
llazarr написа:Колега аз да се похваля си сложих преди 2 месеца някаде Koni регулеруеми за отпред и са супер нямат грешка но ми излезнаха кам 600 лв двата с отстъпката ама си струва
Aбе аз ще взимам едни Кони Спорт(жълти) дали твоите са такива на мен ми искат по 326лв. на бр. (за предни става на въпрос).Как ти се струват,викаш че са супер а?Как се регулират,и от къде взе тампони за тях(оригиналните май не стават а?)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2