BMW 318i Дребни проблемчета и въпрси :>
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Yahel
- Потребител
-
- Кара: Bmw 318i
BMW 318i Дребни проблемчета и въпрси :>
Здравейте.
Имам няколко въпросчета понеже не съм много запознат с бмв-тата пък и не искам да барникам много много като не разбирам..
Та първия ми въпрос е как се махат фаровете в смисъл не целите, а само първите стъкла и след това кръглите.Искам да ги махна, защото са пожълтели и е ужасно дразнещо.
Втория ми въпрос е как излизат долните (вижте снимката) и евентуално каква крушка трябва за там понеже нали са халогени за разлига от другите..
Третия ми въпрос е има ли някакъв начин да се оправи щракчето за ел. стъклото (освен ново) на шофьора понеже съм забелязал, че е общ проблем при повечето бмв-та.
И последния ми въпрoс
е как се разглобява ел. огледалото, защото механизма нещо не е наред и не може да настрои както трябва.Не може да отиде достатъчно нагоре и механизма презкача поне така се чува..
Извинявам се за многото въпроси.
Ще съм благодарен на всяка информация. 
Имам няколко въпросчета понеже не съм много запознат с бмв-тата пък и не искам да барникам много много като не разбирам..
Та първия ми въпрос е как се махат фаровете в смисъл не целите, а само първите стъкла и след това кръглите.Искам да ги махна, защото са пожълтели и е ужасно дразнещо.
Втория ми въпрос е как излизат долните (вижте снимката) и евентуално каква крушка трябва за там понеже нали са халогени за разлига от другите..

Третия ми въпрос е има ли някакъв начин да се оправи щракчето за ел. стъклото (освен ново) на шофьора понеже съм забелязал, че е общ проблем при повечето бмв-та.
И последния ми въпрoс

Извинявам се за многото въпроси.

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
- agent smit
- младши ентусиаст
-

Сигурен ли си, че не ти светят халогените, защото за да светнат трябва предварително да включиш габаритните светлини или късите фарове.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Взимаш една права отверка или нещо друго подобно и махаш стъклото като го залостиш но внимаваи все пак лесно се маха за 1 секунда.
Моторчето е хванато само със болчета.Внимаваи със захранването му и да не повредиш пласмасовата му стойка.Запои всичко както трябва ако има проблем със кабелните връзки.Ако това прескачане не се управи си вземи ново от някъде.
А за пожълтяването на фаровете мисля 4е това няма да може да се оправи и ще се наложи да ги смениш.
Това пожълтяване е от времето и светлината.Този процес се ускорява със поставянето на н екачествени крушки.Внимаваи с лупите ако имаш такива.По добре не ги разглабяй ти щом не му разбираш.
Моторчето е хванато само със болчета.Внимаваи със захранването му и да не повредиш пласмасовата му стойка.Запои всичко както трябва ако има проблем със кабелните връзки.Ако това прескачане не се управи си вземи ново от някъде.
А за пожълтяването на фаровете мисля 4е това няма да може да се оправи и ще се наложи да ги смениш.
Това пожълтяване е от времето и светлината.Този процес се ускорява със поставянето на н екачествени крушки.Внимаваи с лупите ако имаш такива.По добре не ги разглабяй ти щом не му разбираш.
- Yahel
- Потребител
-
- Кара: Bmw 318i
agent smit написа::welcome:
Сигурен ли си, че не ти светят халогените, защото за да светнат трябва предварително да включиш габаритните светлини или късите фарове.
Сигурен съм, защото работи само единия.За фаравете мисля да ги сменям, защото са напукани в средата... и много ме съмнява да се почистят или каквото и да било.

п.п. сега сетих за още едно въпросче.. Има ли някакъв лесен начин да включа радиото отделно.Защото сега за да го включа трябва да е на контакт, а това много ме дразни, но ако няма лесен начин ще си остане така..
5 мнения
• Страница 1 от 1