тракане
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
тракане
колеги помагайте че утре имам няколко часа да отсраня това досадно тракане чува се от задна лява страна и е много горе имам чуството че е направо до задното стъкло през колкото и големи дупки да мина не трака но дам ли много газ имам чуството че ще пробие купето чука само когато му се подаде газ и то душманската.колата е е36 323 96 година.ще съм много благодарен на всякакви отговори
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Да си сменял прашници на хамортисори скоро?
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
сега ги смених но не е от тях много по силно чукане .видимо тампони носачи всичко е здраво беше скъсан тампона на гърнето сменихме го не е от там 

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Прашниците от наребрените ли са или от правите?
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
[Georgi] написа:Тампона на амортисьора? Свали корите в багажника и с цялата си тежест натискай надолу. То ще си проличи...
Жоро незнам до колко ще си проличи, ако е сложил наребрените прашници. Аз се прецаках и си купих такива и сега независимо откъде минавам само да има малка издатина на пътя и прашниците си стържът в купето, а звука е все едно се е разбило нещо по ходовата.
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
оребрени са да но си беше с тях до сега и не го имаше това тракане а за амортисора го сваляхме целия нищо му няма.
8 мнения
• Страница 1 от 1