Откриха олимпийските в Пекин
Модератор: Общи модератори
17:00 Българско време.
22:00 Китайско
http://results.beijing2008.cn/WRM/ENG/S ... 8-13.shtml
5 часа са преди нас.
22:00 Китайско
http://results.beijing2008.cn/WRM/ENG/S ... 8-13.shtml
5 часа са преди нас.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
за съжаление както винаги чакаме последните секунди...!! пусна му първият и вторият рунд и после трябва да наваксва...! смешна история. тва момче кобра ли е пулев ли е просто не е чувал за такъв голям форум. няма нито нервите,нито психиката и независимо ,че е по-силен с тактика и правилна работа колумбиеца го би!!! тва е положението. трябва му много повече опит и мисъл ,за да стане голям боксьор пулев!!
как па един до сега не ни зарадва....!!! само си чакаме като пулета!!!!
как па един до сега не ни зарадва....!!! само си чакаме като пулета!!!!

- agent smit
- младши ентусиаст
-
- SKISA
-
-
ja написа:Ебати уличния бой...
За който не е гледал мача колумбиеца победи с 11:5 точки в доста не чист мач и от двете страни...
Точките по рундове:
Round 1 2:6
Round 2 2:2
Round 3 1:0
Round 4 0:3
нечист ,колега,ма оня си направи неговото и тва е! аз съм съгласен и кубрат да беше играл леко нечисто ,ма да бие...ма на!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Баси, тоя колумбиеца няма такъв гащник
Жалко, че Кубрат няма опита на някой като Канареле, че както вървеше с главата напред щеше да има тежък нокаут в 1 рунд още 

SKISA написа:ja написа:Ебати уличния бой...
За който не е гледал мача колумбиеца победи с 11:5 точки в доста не чист мач и от двете страни...
Точките по рундове:
Round 1 2:6
Round 2 2:2
Round 3 1:0
Round 4 0:3
нечист ,колега,ма оня си направи неговото и тва е! аз съм съгласен и кубрат да беше играл леко нечисто ,ма да бие...ма на!!
Нервата го прееба. И на мен ми направи впечатление, че си излезе нервен. Нема как да биеш като си напрегнат.
Може би ако беше поуспокоил топката и да го изненада малко а той влизаше механично с ляв прав и веднага десен прав. Накрая малко се окопити ама пак имаше напрежение.
Както казваш още му трябва за олимпиада ама е на 27 за къде още незнам. До колкото разбрах това му е последен мач при аматьорите, дано пък при протата бие повечко.
А като цяло Колумбиеца влизаше с главата напред като теле нашия пък го биеше по камбаната от горе с длан, имаше и няколко суплеса

Италианеца добре игра. е така трябва да се играе на такива мачове, не да се търси боя като при професионалистите.
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
SKISA написа:как па един до сега не ни зарадва....!!! само си чакаме като пулета!!!!
Боксьорите имат супер прилична подготовка спрямо останалите спортове и въпреки това резултатите не ни радват. Очаквам Борис Георгиев да вземе медал, а защо не и златен...
Но като цяло липсва правилна политика в нашия спорт, няма конкуренция, няма пари и при това положение и големи резултати не могат да се очакват...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- SKISA
-
-
последно неска мача с американците от колко е!?!?
и видяхте ли отново тоя фелбс...!!!ибаси начи как плува тва момче. вече ми свършва речника да опиша кво виждам!!!! на щафетата пък 4х200 просто отвяха световният рекорд с "некви си" 4секунди близо!!! ибаси плуването начи....!!! стискам му палци да си земе сичките злата и да бие шмитс с пълни осем медала от олимпиада!!по-заслужил от него -нема!!!
и видяхте ли отново тоя фелбс...!!!ибаси начи как плува тва момче. вече ми свършва речника да опиша кво виждам!!!! на щафетата пък 4х200 просто отвяха световният рекорд с "некви си" 4секунди близо!!! ибаси плуването начи....!!! стискам му палци да си земе сичките злата и да бие шмитс с пълни осем медала от олимпиада!!по-заслужил от него -нема!!!
- agent smit
- младши ентусиаст
-
SKISA написа:последно неска мача с американците от колко е!?!?
В спортните новини на BTV казаха, че мача е от 17:00 часа.
Хайде нашите!
Относно плуването работата взе да намирисва на някакъв нов неоткриваем за сега допинг. С 4 секунди да подобриш рекорда малко

- SKISA
-
-
докато не се докаже-ше му се кефя на пича!! ако го фанат-тогава го отписвам...!!
айде наще-ако ги биеме щатите с тия ядове в отбора ни -начи сме голема сила!!!
айде наще-ако ги биеме щатите с тия ядове в отбора ни -начи сме голема сила!!!
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- SKISA
-
-
- ditko1
- старши ентусиаст
-