Кучешки истории
Модератори: mitaka7, Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Кучешки истории
Значи сетих се за една история, която се случи преди около 3-4 години.Живеех в една кооперация на последния етаж и една вечер съм си пуснал филмче с приятелката и да е станало доста късно, може би към 12 и нещо и се чува от входната врата странен шум..... спираме всичко което издава звук и слушаме.... нищо за около 30сек и пак някакво дращене.В първия момент си помислих че някой се опитва да влезе но като се заслушах в страното дращене ми стана ясно че е някакво животно и решавам да отворя вратата да погледна(тук трябва да кажа че във входа тогава светлина нямаши заради някакъв проблем с тъблото) отварям и гледам пред мене някакво куче което ме гледа по уплашено от всякога, затварям и се смея, викам си не може да остайм тая работа така някой трябва да изяде майтапа
.Звъня на един авер който живее на 10м. от нас и му викам "идвай до вкъщи ще гледаме филмче изтеглих най новото еди кво си" оня едва се нави и каза хубаво тръгвам....зачаках и си викам сега ще стане много интересно.Чаках го 30 мин до вратата не се появява зема да ми се доспива а и си помислих че кучето може да е заминало.Тъкмо тръгвам за леглото където лежеше приятелката и от входа се чува някакъв страшен лай и някаква патардия... ,чувам и менът как крещи "Миленски прибери кучето веееее" излизам тъмница яко, светвам с едно фенерче и гледам кучето бяга на долу по стълбите а на парапета се качил човекът с идеята че ще гледаме кино в къщи, яко разтрепаран от страх(после ми каза, понеже аз имам каракачанска овчарка и човека си помислил че съм си я земал в апартамента в него ден и се оплашил яко щото тя не е никак дружелюбна).Доста неприятно се получи адска тъмница, полунощ минава и вече човек реагира страно, и някакво куче да ти се метне в краката от страх без да го виждаш какво е нито то тебе, резултата изцапан вход с кучешки--- .... и можеби малко е трябвало и за едни изцапани гащи.

- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
една подобна историйка с едно приятелче полицайче, та нали са непукисчета и минавал си нашия през двора на училището в квартала на път за охраняемия паркинг да си вземе колата и некво едро псе се затърчало към него лаейки и нашия хоп пищова и бум в главата и на место и оная превартела взела да реве и да крещи що ми уни кучето то нехапе искало е да те подуши, така не може, ти кой си , ще те съдя и т.н. Смех голем...

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Dimo написа:една подобна историйка с едно приятелче полицайче, та нали са непукисчета и минавал си нашия през двора на училището в квартала на път за охраняемия паркинг да си вземе колата и некво едро псе се затърчало към него лаейки и нашия хоп пищова и бум в главата и на место и оная превартела взела да реве и да крещи що ми уни кучето то нехапе искало е да те подуши, така не може, ти кой си , ще те съдя и т.н. Смех голем...
Ще ми бумне кучето и после ще му разкатая фамилията, от дела няма да се отърве

- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
///peter написа:............
Ще ми бумне кучето и после ще му разкатая фамилията, от дела няма да се отърве
Ти явно не познаваш скоростта на българското правораздаване. Едно такова дело ще се точи с години, най-малко и пак ти ще си вътре, щото така или иначе кучето трябва да е на каишка.
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
11 мнения
• Страница 1 от 1