COMPACT: Вeнтил за пълнене - ГАЗ... къде сте го монтирали?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
COMPACT: Вeнтил за пълнене - ГАЗ... къде сте го монтирали?
Абе хора, къде сте монтирали на Компактите си капачките за пълнене на газовата? Категорично ми отказаха да монтират капачката в багажника, въпреки че се познаваме с човека и другата ми кола е така. Каза че наскоро е платил една глоба и мисли да не се случва повече.
Човека ми предлага да го сложи по средата на задната броня отдолу, но ще се вижда малко, за да може да се слага пистолета там. На мен малко не ми е присърце, макар че съм сигурен, че може да изглежда добре, ако се направи хубаво.
Аз от своя страна не искам да се дупчат броните ми... Гледах си капачката на резервоара, понеже съм виждал във австралийските форуми, че там се монтира, но не мисля че има много място. Иначе там е перфектен вариант.
Дайте малко идеи.
Човека ми предлага да го сложи по средата на задната броня отдолу, но ще се вижда малко, за да може да се слага пистолета там. На мен малко не ми е присърце, макар че съм сигурен, че може да изглежда добре, ако се направи хубаво.
Аз от своя страна не искам да се дупчат броните ми... Гледах си капачката на резервоара, понеже съм виждал във австралийските форуми, че там се монтира, но не мисля че има много място. Иначе там е перфектен вариант.
Дайте малко идеи.
Последна промяна kdl на 14 Авг 2008, 11:12, променена общо 1 път
- BorisMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: 92,318 sedan
За съжаление наистина има такова изискване,капачката да е отвън.
При мен е в багажника все още,но мой познат не го пуснаха да мине преглед на бутилката,ако не я премести отвън.Кофти но го направи-долу на бронята.Мисля,че и мен следващата година няма да ме пуснат на преглед,ако не я махна от багажника.Това неудоволствие ще ми струва 40 лв.
Хубаво да ти я направят,не ства винаги ще личи,освен ако не си я направиш с капаче като при резервоара 

Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
са
ами монтира се под капачката на резрвоара външната ,но се завива едно друго на него за пълнене ,после си го сваляш.Предлага се при газачийте ,но е по -скъпо.Подобно е за пълнене на малките газови ботилки за котлон.
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
моята я монтираха точно по средата на бронята но доста отдолу чак в последната пластмаса, доста добре е станало, аз съм си доволен......
- disasterguy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330
Аз имам едно капаче на задната броня точно над ауспуха, този отвор вътре не е ли направен с тази цел ?
- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M
Това е най-доброто решение според мен на купе, но мисля че и на компакт няма да има проблем да се направи така

- 6inline
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Disco 300Tdi
Re: са
krasi_bmw написа:ами монтира се под капачката на резрвоара външната ,но се завива едно друго на него за пълнене ,после си го сваляш.Предлага се при газачийте ,но е по -скъпо.Подобно е за пълнене на малките газови ботилки за котлон.
Е това е за теб...
..и се пише вентил

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
disasterguy написа:Аз имам едно капаче на задната броня точно над ауспуха, този отвор вътре не е ли направен с тази цел ?
и като махнеш капачето отдолу има една дупка... в тая дупка се завива куката ако недай си боже някой ден се наложи да теглиш някой

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
^
Успех да го монтираш там...първо винтила на газовата е доста по-голям и второ трябва да махнеш буфера на бронята,за да се монтира там,което е невъзможно,защото бронята ще виси до земята...
Да ви имам проблемите на газифицираните...нали не ви беше срам да си карате на газ

Успех да го монтираш там...първо винтила на газовата е доста по-голям и второ трябва да махнеш буфера на бронята,за да се монтира там,което е невъзможно,защото бронята ще виси до земята...
Да ви имам проблемите на газифицираните...нали не ви беше срам да си карате на газ

Да те е срам от нещо и да искаш да направиш нещо по-най приемливия за теб начин са 2 различни неща. Понеже си плащам, искам да ми е кеф като си погледна колата сутрин без дупки по бронята, а не да улесня майсторите като им кажа "правете каквото искате".
///Марто, ти си карай на бензин, аз не искам обаче да имам твоите проблеми
Бъди жив и здрав.
///Марто, ти си карай на бензин, аз не искам обаче да имам твоите проблеми

13 мнения
• Страница 1 от 1