Ново Х5
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Loewe написа:barcode написа:Дизела за нищо не струва но нали сте зели по-хубавата според менВ Бургас видях Х6 беличка,хубав двигател ама баща ми я подмина като да не казвам ...
Като си нямаш понятие от дизел и джипове що се обаждаш?! Точно тая кола е по-добре да е дизел! Незнам дали въртящ момент ти говори нещо, но погледни и се образовай! Наскоро карах Е60 525д и мога да ти кажа, че мотора е супер, има тяга на която и да е предавка! А 3.0сд има 580 Нютон метра, Е92 М3 има 400 Нм. Сам смятай за какво став въпрос!
ПП. Най-слабия двигател на Х6 е 3.0d 173 kW (235 PS) 520 Nm. Много искам да вида как баща ти ще го подмине с неговата Е46 "като да не ми казваш кво"![]()
Не знам каква Е46 кара баща ти, но дори и с 330и да е, няма да е ей така. Да не говорим ако Х6 е с янкой от по-силните двигатели.
Абе какво им говориш , не виждаш ли че пишат мение кои както си иска.Кой да ги свтене , че като стане въпрос за тежка машина , вътящия момент е от основно значение.Да не говорим , за офроуд където тягата при ниски обороти най-важното.Да , може и турбиниран бензин да даде подобни резултати , но цената вече е съвсем друга за разхода да не говорим.2 рата алтернатива е 5-6 литров атмосферен , но тогава вече трябва да си арабски шеих , да изхранваш такова чудовище ...
Хората са си го казали - груб , дизелов двигател и тежък СУВ си подхождат като .... дупе и гащи в свободен превод

Освен това , разликата в цената на 3.0 д и 3.0 Сд е минимална , а разхода същия (поне от БМВ така викат)
Поздравления за колата иначе , сега като са изкупили Х6 няма да седите 1 година без кола , я . Можеш да си спокоен и за остатъчната стойност при продажба , защото ако беше 4,8 и

А за джанти - аз съм твърдо против,ниско-профилни гуми и големи джанти в БГ , още по-малко на СУВ . Просто е безмислено да обяснявам защо , всеки има нещастието да знае .
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
barcode написа:Дизела за нищо не струва но нали сте зели по-хубавата според менВ Бургас видях Х6 беличка,хубав двигател ама баща ми я подмина като да не казвам ...
Ама човека с Х6-цата разбра ли, че се дърпате

- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
Днес се обадиха и казаха че колата е пристигнала с автовоза и може да си я вземем когато желаем, а старата ни Х5-ца я оценили за 60 000
много съм радостен и изненадан. Очаквахме около 50 000 

- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Azrail
- UFO Pilot
-
Пичове,
тема Х5 с/у Х6 можете да отворите в Стрийтрацерс
, но тук не е мястото за това.
Поздравления за новата кола и се придържайте към темата от сега нататък, моля.
тема Х5 с/у Х6 можете да отворите в Стрийтрацерс

Поздравления за новата кола и се придържайте към темата от сега нататък, моля.
MORE BEER!
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
Искам да ви попитам от къде мога да намеря читави джанти за БМВ-то ? около 20-21 цола, и по специално искам да питам err0r неговия ББС на комбито (РИП) от къде си ги е взел и ако е от някой магазин да остави някакви кординати, защото сме се спряли на този модел.

- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Като за начало честито за избора и новата Х5-ца
.
Ето малко линкчета
които да ти помогнат с избора на джанти.
http://www.bbs.com/en/showroom/showroom.html - това е официалния сайт на bbs
http://www.motoexpert.bg/bg/product/alloy_wheels - това е сайта на мотоексперт, мисля че са вносители на ббс за България
. Има и ценова листа под формата на pdf файл. Успех, и да пуснеш снимки с новите джанти 

Ето малко линкчета

http://www.bbs.com/en/showroom/showroom.html - това е официалния сайт на bbs
http://www.motoexpert.bg/bg/product/alloy_wheels - това е сайта на мотоексперт, мисля че са вносители на ббс за България

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ебем ти и темата на фона на другите у форума
иначе честито,ама на такъв парк дето имате,май тръпката е избягала отдавна

иначе честито,ама на такъв парк дето имате,май тръпката е избягала отдавна
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
j0r33tt0 написа:Ква тръпка бе бате ... тея коли не ме инт ... искам Е36 325 купе ... за мене това е колата ...
Ей това беше приказка, мани тея X6-тици

http://www.zazz.bg/play:43c6222e в комбинация с турбо компресори, води до перманентна усмивка на пътя

bmw
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
Все още съм малко ентусиастче и може би не разбирам но от 14 години (на 17съм) от както имахме Е36 за мене това бе колата която и до ден днешен ми спира дъхът ! Като казвам на мойте приятели, те "разбирачите" казват мани го това БМВ, то като голфа, вече всеки втори го има ... и аз като вас си мисля че трябва да сменя компанията
, така че искам да знаете че от малък съм верен на марката и скоро няма да се откажа, така че дълги години ще се подкрепяме !

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
отръскай вашия с една десятка и скачай на добра 36-а
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Младо момче но мераклия ,че и късметлия. Приятелче , ще кажа само едно - Карай внимателно ....j0r33tt0 написа:Все още съм малко ентусиастче и може би не разбирам но от 14 години (на 17съм) от както имахме Е36 за мене това бе колата която и до ден днешен ми спира дъхът ! Като казвам на мойте приятели, те "разбирачите" казват мани го това БМВ, то като голфа, вече всеки втори го има ... и аз като вас си мисля че трябва да сменя компанията, така че искам да знаете че от малък съм верен на марката и скоро няма да се откажа, така че дълги години ще се подкрепяме !
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
Абе, чул ви Господ, да кихнат 10камъка такава Е36ца може да се намери,само вие знаете най-добре
днес уредих 35цата за продан. Много изгодно ще я дам на един приятел 7к + лизинг за 1 година по 900 лева на месец. Иначе цената кеш е 17к. Доста изгодно нали, просто ми е много близък и нямаше как да му искам повече пари, при тези услуги които е правил за мен и семейството 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
j0r33tt0 написа:Все още съм малко ентусиастче и може би не разбирам но от 14 години (на 17съм) от както имахме Е36 за мене това бе колата която и до ден днешен ми спира дъхът ! Като казвам на мойте приятели, те "разбирачите" казват мани го това БМВ, то като голфа, вече всеки втори го има ... и аз като вас си мисля че трябва да сменя компанията, така че искам да знаете че от малък съм верен на марката и скоро няма да се откажа, така че дълги години ще се подкрепяме !
Боли те фара какво ти говорят - ти пък им кажи , че всеки втори е*е руса пут*а , пък ти си тъп и не би отказал на руса ... нищо че ги има толкова много и са евтини

47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4