диагностика -VANOS LATE
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
диагностика -VANOS LATE
правих си диагностика и на лаптопа излезе като грешка VANOS LATE -и незнам какъв може да е проблема ,иначе колата си работи добре , М52 е мотора .
С какъв софтуер го прави?
Аз си правя с Карсофта от време на време и нямам никакви, но ауспуха й е черен и газаджията спомена, че вероятно е заминала Ламбдата (кислородния датчик)... То ясно, че ще почакам докато сложим газта, да можем да четем живи данни от комп-а на газовата, но ми е интересно дали е възможно буксата само да прави проблем...
Дай инфо за софт-а.
Аз си правя с Карсофта от време на време и нямам никакви, но ауспуха й е черен и газаджията спомена, че вероятно е заминала Ламбдата (кислородния датчик)... То ясно, че ще почакам докато сложим газта, да можем да четем живи данни от комп-а на газовата, но ми е интересно дали е възможно буксата само да прави проблем...
Дай инфо за софт-а.
as
ами незнам .аз от ламарини и боя си разбирам ,а от компове само да си видя пощата
,ще питам утре ако те итересува.

- DDR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ШесТакА пОд КапАкА да РЕВЕ...
krasi_bmw а как се държеше колата докато имаше тая грешка и как след като я отстрани? Тази грешка VANOS LATE -и имали нещо общо с вануса?
Интересува ме защото и аз съм с тоя мотор и имам ванус. Др. седмица ще хода на диагностика (ако има време майстора), та се ограмотявам ако ме разбираш.
Интересува ме защото и аз съм с тоя мотор и имам ванус. Др. седмица ще хода на диагностика (ако има време майстора), та се ограмотявам ако ме разбираш.
Ако я мАчкАш... и дреХите от гЪрбА ще ти ИЗгОРИ...
ас
Карсофт e на моя приятел,а относно проблема има разлика при набиране и разхода на гориво, тромава т.е. върви като м50 и харчи.,но понеже не го правеше често и за това сигурно дава vanos late .При монтажа на газовата свалях шината с кабелите за дюзите и тогава явно нее включена добре буксата на ваноса и е прекъсвала ,чат пат.
7 мнения
• Страница 1 от 1