КЪМ ВНОСИТЕЛИТЕ САМО НА М-АРТИКУЛИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
КЪМ ВНОСИТЕЛИТЕ САМО НА М-АРТИКУЛИ
ми някои от всичките вносители да порача ,рингове за табло няколко комплекта за е 36 за е 46 ...на един от тях му се обаждах мин..седмица за рингове ..ама то няма са ама то незнам кво ..и накрая ми изръси ми може да стане но след 3-4 седмици ...е извиняваите къВ тоя бизнес бе хора едни рингове за километраш неможете дА ПОРЪЧАТЕ -40 кинта са
иначе м-брони задни предни кво ли нема беден избор на стока ,добре че нетрябва да чакам някоя броня че белкем се зарадвам ако пристигне за нова година....

- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
БРАТЛЕ ВАРИ В ПРОДАВА там в началото има платени обяви виж се някой ще ги има има много такива продавачи на М/// артикули 

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Еми като не ти изнасят офертите им не си купуваш... Не всичко става толкова лесно да звъннеш един телефон и айде пращай по Еконт 

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
SuPeR_FLY написа:Еми като не ти изнасят офертите им не си купуваш... Не всичко става толкова лесно да звъннеш един телефон и айде пращай по Еконт
напротив така трябва да е ....и съм сигорен че поне 10 човека търсят рингове за километраш

Re: КЪМ ВНОСИТЕЛИТЕ САМО НА М-АРТИКУЛИ
fedoracore написа:ми някои от всичките вносители да порача ,рингове за табло няколко комплекта за е 36 за е 46 ...на един от тях му се обаждах мин..седмица за рингове ..ама то няма са ама то незнам кво ..и накрая ми изръси ми може да стане но след 3-4 седмици ...е извиняваите къВ тоя бизнес бе хора едни рингове за километраш неможете дА ПОРЪЧАТЕ -40 кинта саиначе м-брони задни предни кво ли нема беден избор на стока ,добре че нетрябва да чакам някоя броня че белкем се зарадвам ако пристигне за нова година....
принципно а бях колегата,проблема е че всякаква стока ми пристига в такъв период,рингове ще имам скоро за е36

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
vladuicho написа:брат кво ни ревеш тука,тва е техническия форум.......има ПРОДАВА И КУПУВА за целта
И кво като е технически форум?
Последната 1 година всяка втора тема е "помощ счупи ми се копчето на аварийките" и прочие...тфа вече не е никакъв технически форум а збирщина на бивши голфаджии..съжалявам,ако някой колега открива себеси в тея редове ма е точно така...
Поне 10 теми съм видял от началото на лятото "развали се колата по път към морето..."
4 Пъти ходих с 36-тата това лято до морето и обратно,отворил съм си предния капак 1 път да си долея течност за чистачки...сам си прави изводите

Stanchev написа:pavlin_e30 написа:вашия форум ми е любим
а с ф-36 не ми трябват комиците
и на мен като ми стане тъпо чета Е36![]()
имам чувството, че ако там пишат на китайски ще го науча
Това е само един пример

- МЕЧО
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 - 323CI
- Мечтае да кара: M3
Пита ли Civic дали няма
Аз взех от него рингове за Е36 и съм доволен, изпрати ми ги и веднага ги сложих

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
///MapTo написа:отворил съм си предния капак 1 път да си долея течност за чистачки...сам си прави изводите![]()
Пръскай повече, да не надереш стъклото

- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
МЕЧО написа:Пита ли Civic дали няма![]()
Civic в момента не е в БГ и няма как да си вземеш от него. Нали и аз го чакам да се прибере и да ми прати един комлект

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Е на който не му се чака и има претенции да си купи от тук
http://pitstopshop.eu/product_info.php? ... ts_id=1119

http://pitstopshop.eu/product_info.php? ... ts_id=1119

///MapTo написа:vladuicho написа:брат кво ни ревеш тука,тва е техническия форум.......има ПРОДАВА И КУПУВА за целта
И кво като е технически форум?
Последната 1 година всяка втора тема е "помощ счупи ми се копчето на аварийките" и прочие...тфа вече не е никакъв технически форум а збирщина на бивши голфаджии..съжалявам,ако някой колега открива себеси в тея редове ма е точно така...
Поне 10 теми съм видял от началото на лятото "развали се колата по път към морето..."
4 Пъти ходих с 36-тата това лято до морето и обратно,отворил съм си предния капак 1 път да си долея течност за чистачки...сам си прави изводитеStanchev написа:pavlin_e30 написа:вашия форум ми е любим
а с ф-36 не ми трябват комиците
и на мен като ми стане тъпо чета Е36![]()
имам чувството, че ако там пишат на китайски ще го науча
Това е само един пример

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2