Моля за съвет..пред голяма дилема съм

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Моля за съвет..пред голяма дилема съм

Мнение от Чанев » 13 Авг 2008, 15:32

Здравейте на всички съфорумци,днес ми излязоха резултатите от ВИНС-а и там съм приет Икономика на индустрията,но преди 1 ден ми излязоха резултатите и от Бургас-Асен Златаров където съм приет маркетинг.Къде според вас ще е по-добре да отида като имате напредвид,че града за мен няма особенно значение,не съм много на ти с математиката и съм пред ужасна дилема... :roll: :roll: :roll: :roll:

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 13 Авг 2008, 15:55

Маркетинг ;)

Emotionally Unstable
Аватар
Кара: Convertible

Мнение от Бибо » 13 Авг 2008, 15:57

absix написа:Маркетинг ;)

+1
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Re: Моля за съвет..пред голяма дилема съм

Мнение от speeder88 » 13 Авг 2008, 16:00

S1z3 написа:Здравейте на всички съфорумци,днес ми излязоха резултатите от ВИНС-а и там съм приет Икономика на индустрията,но преди 1 ден ми излязоха резултатите и от Бургас-Асен Златаров където съм приет маркетинг.Къде според вас ще е по-добре да отида като имате напредвид,че града за мен няма особенно значение,не съм много на ти с математиката и съм пред ужасна дилема... :roll: :roll: :roll: :roll:

колега аз съм в софия в унсс икономика на индустрията и да ти кажа не се оплаквам по три дни в седмицата сме на лекции и упрaжнения, домашни като в техническия няма, може да освобождаваме изпити, абе голям кеф, студентски град си е студентски град!!! ако искаш пиши лс да ме питаш разни работи

Слави
Аватар

Мнение от © » 13 Авг 2008, 16:07

В Бургас свободния ли се казва така?
За мен има три университета за икономика София, Варна и Свищов ..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: .....
Мечтае да кара: X6M

Мнение от 33k » 13 Авг 2008, 16:11

Варна :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 13 Авг 2008, 16:13

Маркетинг Wink

+3
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 13 Авг 2008, 16:15

© написа:В Бургас свободния ли се казва така?
За мен има три университета за икономика София, Варна и Свищов ..

Не този е държавно ВУЗ ;)
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 13 Авг 2008, 16:21

Колега, аз съм от Бургас и си харесвам града. Но имам много роднини във Варна и отделно завърших ТУ-Варна.
Без да се замисляш повече записвай ВИНС-а - не знам как е сега ВХТИ-то в Бургас, но до преди няколко години беше абсолютна трагедия, а предполагам, че освен диплома искаш да имаш и все някакви знания. Освен за учене сега ти е и времето за живот, а във Варна все още възможностите за разпускане са повече. А и славата на девойките от ВИНС-а се носи от много години :)
Не вярвам и в Бургас да съжаляваш, че си се записал, а като гледам и ще ти е по-близо, но комбинацията Варна + ВИНС е по-добра от Бургас + ВХТИ.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 13 Авг 2008, 17:02

...
Последна промяна acer на 13 Авг 2008, 17:07, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Asmatika » 13 Авг 2008, 17:06

Там дето има пички ходи :mhihi: :mhihi:
Изображение Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 13 Авг 2008, 17:16

Много в важно ти самия какво искаш, къде смяташ да се реализираш след това. Надали някой тук може да ти отговори на тези въпроси. Ако те интересуват само купони, жени и пиене, то това е друг въпрос. Ще се скъсаш да чукаш и пиеш докато си студент, но после ако нямаш знания ще работиш ниско платена работа и секса, алкохола и кефа ще са ти трудно достъпни. Ако искаш наистина да се образоваш и да постигнеш нещо в живота си след това, няма значение къде ще учиш. Избери това, което ти е на сърцето и просто дай всичко от себе си за да ти влезе нещо в главата. Разбира се, купоните също са важни, но не трябва да са водещи. След 10 години ще разбереш, че като имаш достатъчно в джоба и всичко става много по-лесно.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 13 Авг 2008, 17:16

speeder88 написа:колега аз съм в софия в унсс икономика на индустрията и да ти кажа не се оплаквам по три дни в седмицата сме на лекции и упрaжнения, домашни като в техническия няма, може да освобождаваме изпити, абе голям кеф, студентски град си е студентски град!!! ако искаш пиши лс да ме питаш разни работи

Става въпрос за Варна икономическия не за УНСС...А иначе до сега говорих с госпожата ми по история..и чесно казано тя ми каза следното:Едно е Варна и град и университет..Съвсем друго е Бургас.Подготовката и реализацията която ще ти даде Варна е много повече отколкото на тази в Бургас.А иначе в Бругас Асен Златаров НЕ Е ЧАСТНИЯ а е държавен... :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 13 Авг 2008, 17:34

Бе то единствения държавен в бс е ВХТИ-то, ако не се бъркам, там къв маркетинг ше учиш само ти си знаеш ... Бегай във Варна, освен всичко останало и жените са по-красиви :D (т ука Illusion да не чете :mhihi: )
In Ban We Trust!

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 13 Авг 2008, 21:49

S1z3 написа:не съм много на ти с математиката

Ей това е достатъчен повод да не ходиш у Влизаш Излизаш Нищо не Ставаш. Иначе ако ще ходиш във Варна драсни едно Л.С. да ти покажа университета.

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Следваща

Назад към Извън Темата