Откриха олимпийските в Пекин
Модератор: Общи модератори
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
ja написа:Мария отпадна на 10м, остава на 25м да направи нещо. Ще стискаме палци.
Тя отпада по същия начин и в Сидни и в Атина доколкото си спомням... Някво оакване в началото, след което печели

ja написа:Е как да не е държавна работа, нали се участва с национални отбори всички се борят за БГ. Я виж колко политици имаше на откриването.
Ама те милите толкова са крали, че не остана за премии, които да мобилизират малко състезателите ни
Смешна работа с две думи

Общо взето спортът на една страна отговаря и на това колко развита е тя...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Аз лично ще се радвам ако спечелим и само един медал-златен във Волейбола
Мисля досега нямаме злато на Олимпиада в колективните спортове

Мисля досега нямаме злато на Олимпиада в колективните спортове

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ей тва момче - фелпс ми пълни душата!! ебати спортистта ,ебати човека...!
плува като риба-нема равен! гледал съм бая олимпияди,торбс също беше амфибия,ма тоя направо скрива топката на всички в басейна!!!! просто от сега трябва да му дадат всичките медали и изобщо да не го мъчат да се напъва. заслужава абсолютно с тва плуване да бие марк шмидс по медали!!! евала!!!
преди време ,когато плувах стоте метра за минута и половина-големите плуваха за около минута и десет и си виках-брей не съм толкова далече!са ,обаче като гледам кво става и кви са времената на 100м просто не мога да повярвам ,че сме от една планета!!
плува като риба-нема равен! гледал съм бая олимпияди,торбс също беше амфибия,ма тоя направо скрива топката на всички в басейна!!!! просто от сега трябва да му дадат всичките медали и изобщо да не го мъчат да се напъва. заслужава абсолютно с тва плуване да бие марк шмидс по медали!!! евала!!!
преди време ,когато плувах стоте метра за минута и половина-големите плуваха за около минута и десет и си виках-брей не съм толкова далече!са ,обаче като гледам кво става и кви са времената на 100м просто не мога да повярвам ,че сме от една планета!!
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
аз съм твърдо против професионалния спорт
- травми- някои за цял живот,отрови-анаболи и др.стероиди,масово насилие-футболни и др. агитки и политиката в него ме отвращават крайно много

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- SKISA
-
-
EBEEMVACIA написа:аз съм твърдо против професионалния спорт![]()
- травми- някои за цял живот,отрови-анаболи и др.стероиди,масово насилие-футболни и др. агитки и политиката в него ме отвращават крайно много
![]()
не винаги или поне преди спорта е свързан само с травми и анаболи...!!!
има си много читави страни! спортувал съм професионално близо 14г ма преди доста време!не съм пил нищо,не съм се претрепвал! дребни травми-нищо особено като на всяко дете или младеж...!! спорта беше ски-алпийски и по принцип е рисков ,но не е задължително да си счупиш главата...!!! има си много хубави моменти ,а и остава за цял живот тва ,дет си научил и си се кефиш после и без амбиции за класирания...!!
разбира се вече спорта не е това ,което беше....
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
единственно ме кефи това в спорта,че изгражда воля и дисциплина-ето при теб-семейство и фирма поддържаш
нали
докато аз майка ми навремето ме бутна борба да тренирам и първия ден изкълчих глезен-такива болки за пръв път имах силни-после компреси
и 3 седмици на легло почти бях-така и не продължих щото като забелязаха че съм контузен,се направиха че ме няма там и сам докуцуках до вкъщи за 7 часа
тогава нямаше телефони-88г
и си останах шишко без всякви успехи в живота...

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- SKISA
-
-
след активен спорт също се нашишкавява! свикваш да апваш здраво и кат оспреш с ипродължаваш с хапването,ма вече няма изразходване на енергия и се шишкавее...!така че не се ядосвай!
по темата : кат огледам и колко е паднала границата в годините за големият спорт!!!!! състезават се 16-18г момичета и момчета!!!направо не е истина....!само психиката им куца-иначе физически немат геле!!!
по темата : кат огледам и колко е паднала границата в годините за големият спорт!!!!! състезават се 16-18г момичета и момчета!!!направо не е истина....!само психиката им куца-иначе физически немат геле!!!
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Аййййдеееееееее,първи медал за нашите! Явор Янакиев с бронз!!!!!!!!!!!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- SKISA
-
-
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Явор Янакиев донесе първи медал за България на олимпийските игри в Пекин, след като спечели бронз в категория до 74 кг - класическа борба.
Янакиев стигна до мача за бронзовия медал, след като загуби на осминафиналите от Чан Йонсян, но впоследствие китаецът стигна до финал и така изтегли нашия до репешажите.
Там Янакиев победи перуанецът Сиксто Барета и стигна до двубой за бронзовия медал срещу Алех Михайлович от Беларус.
Янакиев стигна до мача за бронзовия медал, след като загуби на осминафиналите от Чан Йонсян, но впоследствие китаецът стигна до финал и така изтегли нашия до репешажите.
Там Янакиев победи перуанецът Сиксто Барета и стигна до двубой за бронзовия медал срещу Алех Михайлович от Беларус.

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
bgmade написа:Колеги,от колко
часа е мача
на Кубрат...?
И мене ме вълнува
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...