малко емигрантска истина
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
малко емигрантска истина
здравейте колеги,
попаднах на една статия,която ми се стори достоверна и може би полезна на бъдещите емигранти в САЩ.
ето: http://e-vestnik.bg/4400
това се получава в 90% от случаите
попаднах на една статия,която ми се стори достоверна и може би полезна на бъдещите емигранти в САЩ.
ето: http://e-vestnik.bg/4400
това се получава в 90% от случаите

Колега, Америка е различна за всеки емигрант. Зависи на колко години си, какво образование имаш, знаеш ли езика добре и най-важното-как си живял в България преди това.
Всички които съм срещнал там имат различни съдби. Общия знаминател е голяма глупост.
Но едно е сигурно:"Мързелив можеш да успееш само в България-НИКЪДЕ ДРУГАДЕ!!! "
Всички които съм срещнал там имат различни съдби. Общия знаминател е голяма глупост.
Но едно е сигурно:"Мързелив можеш да успееш само в България-НИКЪДЕ ДРУГАДЕ!!! "
- magareto_yori
- ентусиаст
-
абе идеятане е че не е тва дет секи си мисли 4е е
не говорим за общия знаменател.да не казвам 4е не е казано за нещо много важно-здравеопазването.

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
HAHAHAH,тази статия я е писал някой убитак!!! В DE,си бачкахме и с под 200 долара на ден в сезона не съм си тръгвал всеки ден бяхме в къщата не шефа,парти ,барбекю и т.н,даде ми стария си джип!Аве толково добре беше,че ако не бяха наште щях да се върна ама друг път

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Прочетете коментарите и ще разберете колко истина има в статията. Не казвам, че нямат голяма престъпност или нещо такова, но аз лично не познавам човек да се е оплакал от там. Наистина МЪРЗЕЛИВИЕ успяват само в БГ. А и не ми стана ясно как тоя пич спестява с 300лв заплата след като се е върнал в БГ? Замислете се какъв кенеф е станала държавата ни и тогава проявявайте сляп национализъм.

Интересна е темата да и незнам до колко сте прочели коментарите от долу как оплюват човека.Аз също съм бил там и не е това което се показва на филмите,няма нищо общо.Тези които го критикуваха са касметлии че са успяли и се присмиват на това че тои не е но там наистина е отвратително да се живее работи и каквото и да било.Ганкстерите са много има квартали във които такситата и полицаите несмеят да влизат изобщо,кражби обииства има доста.Ще ви раскажа и две случки от там.
Един приятел работи на такси и се качва един негар и му казва караи до .......квартал(квартала е пълен с негро мафия)съответно нашия му казва о не аз там няма да ходя.
Негрото вади 100 долара и нашия ок и го кара пред една къща.
Негара казва чакаи тук и нащо момче чака и няма и две минути и се чува от къщата гармежи стрелба негара излиза и крещи караи караи и скача в колата с една торба и така избягват двамата и се оказва че е обрал някакав тамошен мафиот.
И другата случка е с друго момче баща му живеел там и имал къща доста прилична и те отищли да го видят без да му се обадят.
Тои като ги видял казал вас несъм ви предвидил за вечера ако си я платите ще ядете слет това ги пратил в хотел да спят.
Не само са отвратителни американците но и са с ненормална психика и секи които се задържи малко мовче рано или късно си променя психиката и почва да мисли като тях.Има и други истории които показват че там е един голям КЕНЕФ но няма да ги казвам че няма да ми стигне мястото
Един приятел работи на такси и се качва един негар и му казва караи до .......квартал(квартала е пълен с негро мафия)съответно нашия му казва о не аз там няма да ходя.
Негрото вади 100 долара и нашия ок и го кара пред една къща.
Негара казва чакаи тук и нащо момче чака и няма и две минути и се чува от къщата гармежи стрелба негара излиза и крещи караи караи и скача в колата с една торба и така избягват двамата и се оказва че е обрал някакав тамошен мафиот.
И другата случка е с друго момче баща му живеел там и имал къща доста прилична и те отищли да го видят без да му се обадят.
Тои като ги видял казал вас несъм ви предвидил за вечера ако си я платите ще ядете слет това ги пратил в хотел да спят.
Не само са отвратителни американците но и са с ненормална психика и секи които се задържи малко мовче рано или късно си променя психиката и почва да мисли като тях.Има и други истории които показват че там е един голям КЕНЕФ но няма да ги казвам че няма да ми стигне мястото

- magareto_yori
- ентусиаст
-
а ти гледай някой филм на майкъл мур и се опитай и ти да разкажеш нещо
момчето с барбекюто и колата на шефа ми изглежда че е бил там на бригадка
пич се едно не си бил в УСА
земи поживей малко там.и като казвам да поживееш имам впредвид да се опиташ да плащаш къща/апартамент,кола,здравна застраховка и един куп други простотии, да видиш дали става само с работа.
Истината е че в Америка се успява ако си достатъчно инат,но въпроса е дали си заслужава жертвата,да не говорим че в момента са много в гъза и там и не е никак лесно,дори и за хора с образование

Истината е че в Америка се успява ако си достатъчно инат,но въпроса е дали си заслужава жертвата,да не говорим че в момента са много в гъза и там и не е никак лесно,дори и за хора с образование

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
acer написа:Бе щатите.... струва ми се, че ще си бъдат добре и без мен.http://vbox7.com/play:aca3bc75
от тва само разбрах, че в тоя целия офис немаше един да му шибне два шамара на тоя да си седне на гъза

а по темата за щатите - мнения колкото за БМВ-тата

PS тва последното прозвуча като совите не са това, което са

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
acer написа:Бе щатите.... струва ми се, че ще си бъдат добре и без мен.http://vbox7.com/play:aca3bc75

53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4