Откриха олимпийските в Пекин
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ja написа:lidiyailieva написа:ja написа: Да не забравямве и Йордан Йовчев, който е отишъл там за златото на халки.
Този човек как го хлъзнаха в Гърция преди ходини... още ме е яд! Дано и този път не го сполети същото!
Иначе откриването наистина беше грандиозно.
Успех на българските участници!
Хлъзнаха го лошо. Той имаше намерение да не се явява на тази олимпияда, но трябва да вземе златото защото е негово. Това е и целта му. Дано само възраста не му изиграе лоша шега...
данчо е наистина много добър! лошото е ,че вече наистина трудно събира сили!имам инфо от кухнята и знам ,че много трудно се готви за тая олимпияда! ще се опитат да го закрепят за финалите,но не дай си боже ако нещо се контузи дори и много леко-нема управия! иначе е камък и играе на 4та олимпияда и още е сред елита. ако успее сега да ги закопае ще си отиде от големият спорт с полагащото му се...!!!
SKISA написа:ja написа:lidiyailieva написа:ja написа: Да не забравямве и Йордан Йовчев, който е отишъл там за златото на халки.
Този човек как го хлъзнаха в Гърция преди ходини... още ме е яд! Дано и този път не го сполети същото!
Иначе откриването наистина беше грандиозно.
Успех на българските участници!
Хлъзнаха го лошо. Той имаше намерение да не се явява на тази олимпияда, но трябва да вземе златото защото е негово. Това е и целта му. Дано само възраста не му изиграе лоша шега...
данчо е наистина много добър! лошото е ,че вече наистина трудно събира сили!имам инфо от кухнята и знам ,че много трудно се готви за тая олимпияда! ще се опитат да го закрепят за финалите,но не дай си боже ако нещо се контузи дори и много леко-нема управия! иначе е камък и играе на 4та олимпияда и още е сред елита. ако успее сега да ги закопае ще си отиде от големият спорт с полагащото му се...!!!
Още не ми излиза от главата олимпиядата в Гърция и интервюто с него след това... Дано да събере сили за злато.
- SKISA
-
-
специално за данчо ако има интерес мога да ви давам инфо секи ден . ше чаткам съобщения до пекин ,да не дрънкаме много с тоя китай и ше ви снасям...! 

- SKISA
-
-
направо ми иде да си изям паспорта.....!!! няма такава нация като нашата! принципно съм против нихилистичните настроения,обичам страната си,но понякога ми е доста трудно да съм българин....!
говоря за скандала с волейболнияут ни отбор. тва беше /а се надявам и още да е/ един от най-силните ни козове за добро класиране,радост пред телевизорите и гордост на тая олимпияда и ние по най-бай ганьовският начин отново успяхме да се насерем и да напраим чудеса ,за да стане скандала. версии много-общо взето не ме и интересивят толкова. резултата е ,че отбора е нервен ,обезверен,обезглавен/все пак пламен е капитан на тоя отбор/ и каквото и да се е случило ,а истината обикновено показва,че некой умник от БОК или федерацията е изял лайната , в крайна сметка отбора не може да се съсредоточи да играе. всички се занимават с версии,с търсене с ядове...!! е как сега да очакваме да стане чудо и да бият наред и да ни зарадват...!!
просто сме царе да фанем и сами да се закопаем...!! за къвто и да е спорт!! тежестите-айде целият отбор аут за допинг,волейбола-ето,другите и те не се знае кво е чудо...!!! ква сме такава нация не моа да разбера!!!
американците били говеда,били мелези....!!!гледахте ли вчера щафетата 4х100 свободен!?!?!няма такова плуване!!! просто изпиха басейна,изядоха блокчетата и изораха плочките на дъното...!!как да не им се кефи човек!?!? престаам си кво е пък това да го напраи твой си сънародник...!!! огромна радост!!! и тая пумия с войната!!!са намериха да се делят!!! руснаците и те-само им дай пръст и скочиха!! и ше си напраат техното ,щото имат коза с косово и ше кажат на янките:аааа...а вие как може там!!! и ше ги смачкат грузинците!! грозна работа!!! много митове сме били чували,много приказки ,ма за да стигнат до нас явно го е имола и дори и най-силният е спирал битките и войните ,докато има олимпияда...!!а са....!?!?
говоря за скандала с волейболнияут ни отбор. тва беше /а се надявам и още да е/ един от най-силните ни козове за добро класиране,радост пред телевизорите и гордост на тая олимпияда и ние по най-бай ганьовският начин отново успяхме да се насерем и да напраим чудеса ,за да стане скандала. версии много-общо взето не ме и интересивят толкова. резултата е ,че отбора е нервен ,обезверен,обезглавен/все пак пламен е капитан на тоя отбор/ и каквото и да се е случило ,а истината обикновено показва,че некой умник от БОК или федерацията е изял лайната , в крайна сметка отбора не може да се съсредоточи да играе. всички се занимават с версии,с търсене с ядове...!! е как сега да очакваме да стане чудо и да бият наред и да ни зарадват...!!
просто сме царе да фанем и сами да се закопаем...!! за къвто и да е спорт!! тежестите-айде целият отбор аут за допинг,волейбола-ето,другите и те не се знае кво е чудо...!!! ква сме такава нация не моа да разбера!!!
американците били говеда,били мелези....!!!гледахте ли вчера щафетата 4х100 свободен!?!?!няма такова плуване!!! просто изпиха басейна,изядоха блокчетата и изораха плочките на дъното...!!как да не им се кефи човек!?!? престаам си кво е пък това да го напраи твой си сънародник...!!! огромна радост!!! и тая пумия с войната!!!са намериха да се делят!!! руснаците и те-само им дай пръст и скочиха!! и ше си напраат техното ,щото имат коза с косово и ше кажат на янките:аааа...а вие как може там!!! и ше ги смачкат грузинците!! грозна работа!!! много митове сме били чували,много приказки ,ма за да стигнат до нас явно го е имола и дори и най-силният е спирал битките и войните ,докато има олимпияда...!!а са....!?!?
SKISA написа:направо ми иде да си изям паспорта.....!!! няма такава нация като нашата! принципно съм против нихилистичните настроения,обичам страната си,но понякога ми е доста трудно да съм българин....!
Никой не зачита олимпиядата както е било едно време...
Ми оня орангутан Буш, отишъл да обяснява на Китайците как да си управляват държавата а Америка затъва всеки ден. Нация на 5000 години, ще ги учи той как се управлява...
Америка е предвидила в бюджета си за 2008 около 500 милиарда за войната в Ирак. Колко олимпиади са това? Запали света тоя а тръгнал да мърмори срещу Русия.
Абе майната им на всички...
Какво става с Йовчев имаш ли прясно инфо?
- agent smit
- младши ентусиаст
-
И мен ме е яд за гибона. Нещо срамно е станало щом мълчът и овъртат. Дано отбора събере сили и пак да мачка наред.
- SKISA
-
-
ja написа:SKISA написа:направо ми иде да си изям паспорта.....!!! няма такава нация като нашата! принципно съм против нихилистичните настроения,обичам страната си,но понякога ми е доста трудно да съм българин....!
Абе майната им на всички...
Какво става с Йовчев имаш ли прясно инфо?
сега пиша смс да видя кво става там и ше пиша...
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Сега гледах как Назарян отпадна и ми стана много гадно...голям спортист беше и не заслужаваше така да завърши кариерата си 

- SKISA
-
-
нещо не ми отговаря -явно са заети.
от по-оня ден инфото не е много окуражаващо.данчо се чуства уморен.годинките явно си казват думата.технически няма никакви проблеми да изпълни съчетанието. мисли се дали да рискува и да опита по-сложно съчетание,защото тва е шанса да надскочи китаеца.
за съжаление риска е огромен и вместо злато може да отлети от подиума изобщо. другият шанс е китаеца да сбърка,което обаче...!!малко кофти да разчиташ на чужда грешка. има какво да подобри в приземяването и горе на халките малки грешки,но ще е адски трудно. много по-трудно ,отколкото в атина,когато тия педали му взеха златото и даже пъвият отиде да го поздрави и да признае ,че е по-добър....
п.с. питал съм и дали не се знае нещо за волейболният ни капитан в олимпийското село е ако получа инфо ще споделя....
от по-оня ден инфото не е много окуражаващо.данчо се чуства уморен.годинките явно си казват думата.технически няма никакви проблеми да изпълни съчетанието. мисли се дали да рискува и да опита по-сложно съчетание,защото тва е шанса да надскочи китаеца.
за съжаление риска е огромен и вместо злато може да отлети от подиума изобщо. другият шанс е китаеца да сбърка,което обаче...!!малко кофти да разчиташ на чужда грешка. има какво да подобри в приземяването и горе на халките малки грешки,но ще е адски трудно. много по-трудно ,отколкото в атина,когато тия педали му взеха златото и даже пъвият отиде да го поздрави и да признае ,че е по-добър....
п.с. питал съм и дали не се знае нещо за волейболният ни капитан в олимпийското село е ако получа инфо ще споделя....
SKISA написа:нещо не ми отговаря -явно са заети.
Готино ще е да има инфо от кухнята, мерси.
Назарян падна но пък Борис Георгиев започва с победа. Утре играе Кобрата, да го видиме как ще започне.
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
ja написа:
Назарян падна но пък Борис Георгиев започва с победа. Утре играе Кобрата, да го видиме как ще започне.
Много съжалявам за Назарян, защото победи и световния и вице-световния и честно казано той е един от малкото, които имат възможност да спечелят злато...
Не ми се ще да съм лош пророк, но освен Йовчев и може би Мария Гроздева не вярвям някой да спечели злато. Сигурно пропускам някой- може би някой от борците, може би ансамбала, но тези ми се струват най-вероятни...
Борис Георгиев има всичките шансове да спечели медал- дано и златен, докато според мен Кубрат няма да успее.
Много ми се ще да вземем медал и в атлетиката и изобщо навсякъде.
Успех и късмет на всички, на които им предстои да играят!
И за съжаление всички можем да видим какво се случва с българския спорт

То верно, че спортът не е дърважна политика, ама май нищо вече не е държавна политика

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Mamouk написа:ja написа:
Много съжалявам за Назарян, защото победи и световния и вице-световния и честно казано той е един от малкото, които имат възможност да спечелят злато...
Не ми се ще да съм лош пророк, но освен Йовчев и може би Мария Гроздева не вярвям някой да спечели злато. Сигурно пропускам някой- може би някой от борците, може би ансамбала, но тези ми се струват най-вероятни...
Борис Георгиев има всичките шансове да спечели медал- дано и златен, докато според мен Кубрат няма да успее.
Много ми се ще да вземем медал и в атлетиката и изобщо навсякъде.
Успех и късмет на всички, на които им предстои да играят!
И за съжаление всички можем да видим какво се случва с българския спорт![]()
Мария отпадна на 10м, остава на 25м да направи нещо. Ще стискаме палци.
То верно, че спортът не е дърважна политика, ама май нищо вече не е държавна политика![]()
Е как да не е държавна работа, нали се участва с национални отбори всички се борят за БГ. Я виж колко политици имаше на откриването.
Ама те милите толкова са крали, че не остана за премии, които да мобилизират малко състезателите ни

- agent smit
- младши ентусиаст
-
Mamouk написа:...според мен Кубрат няма да успее.
С жена като Андреа как да се концентрира човека?

Успех на всички !