Задница- тропа !-проблема отстранен !
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Задница- тропа !-проблема отстранен !
КОлеги, от няколко дена чувам като минавам по дупки отзад нещо ми хлопа -хлоп, хлоп -все едно има нещо празно в багажника и като минеш през бабунка и то се подвига и тропа-точно такъв е шумът.Мен ме съмнява да не са ''камбанките'' ? Как мога да разбера какво е за да знам да го сменя и ако са тези гумени тампони някаква ориентировъчна цена да ми дадете ? Поздраваи и чакам отговорите Ви.
Последна промяна Vasko на 09 Сеп 2008, 21:26, променена общо 1 път
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Провери гумените тампони на амортисьора отгоре. Сваляш задната седалка, кората отгоре, тапата им и ще лъснат.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Vasko
- ентусиаст
-
само да попитам колеги, понеже имам газова няма ли да пречи бутилката при свалянето на тези тампони? Аз предположих ,че ще е това защото преди на 3-ката пак си сменях и като ги смених -всичко заспа.А някой да знае някаква ориентировъчна цена на тези тампони ,защото мисля на сервиз да ги сменям -не ми се занимава на мен пък и нещо в личен план съм малко разстроен за да се ровя точно сега по колата ...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
През багажника ако е комби е много лесно, само дърпаш облегалката напред на задната седалка и сваляш пластмасата над ботуша, но за седан си е доста играчка. След монтажа на новите тампони е важно да закачиш облегалгата както трябва. Иначе като процедура е супер елементарно.
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
я яяя-точно такаjullydjs написа:При всички полужения трябва да се свали хамортесиора, инак не знам как ша ги извадиш,

- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
AcOrP написа:и аз го имам тфа тропане и като гледах ми се стори,че долните тампони на амортисиора са много зле. Но не видях в реал оем-а да се предлагат отделно та някой да има идя дали може да се намерят отделно и на какви пари?
Нема такова нещо,лично проверих

- Vasko
- ентусиаст
-
КОлеги, оказаха се онези гумени тампони който се слагат върху задните амортисьори или така наречените ''камбанки'' или както там им казват .... Вече няма тропане в колата . Имам и един манщон скъсан отзад на едната полуоска - мисля да го сменя скоро ,че да не влизат боклуци в полуоската ама това на следващ етап ....
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
sineok_pi4_ написа:КОлеги, оказаха се онези гумени тампони който се слагат върху задните амортисьори или така наречените ''камбанки'' или както там им казват .... Вече няма тропане в колата . Имам и един манщон скъсан отзад на едната полуоска - мисля да го сменя скоро ,че да не влизат боклуци в полуоската ама това на следващ етап ....
Тоя маншон ще струва 15 лв. Батко сменяй, че да не стане беля и да не идеш на някой по голям ремонт за повече пари.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
sineok_pi4_ написа:КОлеги, оказаха се онези гумени тампони който се слагат върху задните амортисьори или така наречените ''камбанки'' или както там им казват .... Вече няма тропане в колата . Имам и един манщон скъсан отзад на едната полуоска - мисля да го сменя скоро ,че да не влизат боклуци в полуоската ама това на следващ етап ....
Нее, не следващ етап.
ВЕДНАГА.
че после големи ягоди ще береш

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
http://bmwfans.info/original/E34/Lim/53 ... l-33_0532/
Колеги, посочете ми номера на тези "камбанки" от схемата
Колеги, посочете ми номера на тези "камбанки" от схемата

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2