Проблем с оборотите
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проблем с оборотите
КОлата си върви нормално когато е на скорост и в момента в който я пусна по инерция оборатомера прави едни движения 800-3000-1000-2000 и пак се нормализира на 800 оборота. Това продължава 10ина секунди преди да спре и всичко да е ОК.
Възможно ли е да влиза въздух от някъде - но тогава защо го прави само на инерцията?И това има ли нещо общо че забелязах доста голяма дупка в средното ми гърне преди няколко дена?
КОлата е 525 ТДС 95а....мерси ако някой може да помогне

Възможно ли е да влиза въздух от някъде - но тогава защо го прави само на инерцията?И това има ли нещо общо че забелязах доста голяма дупка в средното ми гърне преди няколко дена?

КОлата е 525 ТДС 95а....мерси ако някой може да помогне

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Ето решение на проблема ти ;)
Не е точно за Е34 но мисля, че принципа е същия.
http://member.rivernet.com.au/btaylor/B ... E30M3.html
http://member.rivernet.com.au/btaylor/B ... E30M3.html
/usr/src/ Luke...
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
пробваи първо да из4истисх регулатора на обортите детое на мен ми се цапа и така прави и като го из4истят се нормализира

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
по принцип е забранено пръскането на сервомоторчето с каквито и да било спрейове(специално е упоменат WD-40 и други от този тип) .. като отидеш на диагностика ти го раздвижват чрез многократно задействане от диагностичната програма и се оправя ..
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
ОК.
Къде е това моторче бе момчета?
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
при 24 в незнам каде се намира тв анещо при нас е зака4ено за дебелия ваздуховод които излиза от дебитомера

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
как точно изглежда това нещо и къде се намира аз прерових целия двигател и немога да го намеря.
ПС с М20Б20 съм Л-Джетроник
А ако някой има снимка на двигател да ми го покаже или да го заснеме цена няма да има
ПС с М20Б20 съм Л-Джетроник
А ако някой има снимка на двигател да ми го покаже или да го заснеме цена няма да има
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- b2
- старши ентусиаст
-
Breyton написа:Под всмукателните колектори.
да не е едно прилича на тръба стърчи точно под колекторите и в него влизат, мисля че, 4 мъркуча от 2те страни по 2, ама в него не видях да влизат жици за тока
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- b2
- старши ентусиаст
-
dizelboy написа:при 24 в незнам каде се намира тв анещо при нас е зака4ено за дебелия ваздуховод които излиза от дебитомера

за чарк Номер 5 (L-SHAPE IDLE REGULATING VALVE) ли говориш ти?
Интересно при мен защо го няма..
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2