Българските пътища...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Българските пътища...

Мнение от someone » 07 Авг 2008, 13:21

Българските пътища... Ето - това е резултатът за средна скорост и продължителност на пътуването по българските пътища. Тези близо 3500 км. са навъртяни по почти всички основни маршрути в България: София - Бургас, София-Варна и София - Банско. (Или с други думи - по маршрутите, които почти всички хора ползват, за да отидат някъде на почивка) И имайте предвид, че поне 1/3 от навъртяните километри са по магистрала.

За мен това е идиотщина - в 21-ви век, средната скорост по българските пътища е 65.7 км/ч.

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 07 Авг 2008, 13:52

Аз затова карам с една винетка от началото на годината(щях а си карам с тази от миналата година но им смениха цветът),а баничарката даже е без винетка :mhihi: !
Ами това е колега ..... нищо не може да направиш! Ааааааааа можеш премести си го от единият в другият крачол и си свиркай!!!ти правилно си ги написал "ПЪТИЩА",то магистрали няма,претендират че има,ама не може в Германия и Турция мерцедеса ми да не се клати,а тука като на коч м****а,и да се чудя на куде да хвана,то не са завой с обратен наклон и т.н. !!!!!!
Абе лично аз ще ходя да пийна една бира,за вас не знам ..... :D :D

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 07 Авг 2008, 13:52

в смисъл че пътищата са лоши ли? :roll: или не позволяват да се кара с 200.лоша работа :mhihi: колега живях 3 години в щатите и до последно борд компютъра ми показваше средна скорост от около 45 мили ;)а там хич да не е пътищата са малко по добри от нашите ;) колкото толкова
Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 07 Авг 2008, 14:08

magareto_yori написа:в смисъл че пътищата са лоши ли? :roll: или не позволяват да се кара с 200.лоша работа :mhihi: колега живях 3 години в щатите и до последно борд компютъра ми показваше средна скорост от около 45 мили ;)а там хич да не е пътищата са малко по добри от нашите ;) колкото толкова

Да колега, в смисъл че са лоши, но не защото не позволяват да се кара с 200, а защото не позволяват да се кара с 90, там където ограничението е 90 и със 130 там където ограничението е 130. Као се лепнеш зад някой камион в прохода Шипка, примерно, ограничението е 60 на повечето места, ама при тази ситуация 60 ти се вижда космическа скорост, щото се влачиш с 30 зад камиона. Или другата случка - на магистралите ни или караш със 150+, или със 100. Просто в дясната лента се влачи какво ли не, а в лявата масово се кара със 170-180, че и много повече. И ти ако не щеш да караш като камикадзе какво правиш - дясна лента, огледало, огледало, огледало, а! дупка в колоната, газ до ламарината, лява лента, огледало, хъм, тоя ми светка с дългите, дясна лента...и така колко пъти за 200 километра? И всичко това, защото пътищата ни не могат да поемат трафика. А както виждаш максималната ми скорост е била 160...и то не защото колата ми не може повече, просто някой ми е светкал с дългите, а съм бил в лявата лента на магистралата...

И освен това статистиката ми изключва градското каране (влизане и излизане от София на път за някъде)

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 07 Авг 2008, 14:23

тука трябва да се съглася-наистина много ни е зле пътната мрежа :roll: като устройство и донякъде качество
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 07 Авг 2008, 20:05

аз затова като тръгвам нанякъде,смятам повечко време,нагласям бая добра музичка и си се клатя в ритъма
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

............

Мнение от Тоо Cool » 12 Авг 2008, 0:04

българските какво...ти тук къде видя пътища бе колега???? :shock:
Аз за това ЗА ПОРЕДЕН път не си закупих минетка и минах почти 2000 километра без такава :mhihi: :mhihi: ...А на "магистралата" ако ще и кола с 2000 кончета под капака да имаш НЕ МОЖЕШ да караш и тва си е-секви пУмияри с талиги, изпреварващи се по 3-4 минути тирове и т.н. и т.н....ма ме мързи да пиша са...бе най-общо и ясно казано-БУЛГАРИСТАН!!!!!!!!!!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 12 Авг 2008, 0:14

бате аз си карам със 70-80 по непознати пътища и се оглеждам за торпеда и дупки кладенци, в реда на нещата ти е статистиката ;)
то всъщност е добре, че няма качествени пътни настилки насякъде, че с тея безмозъчници зад волана :shock:
Изображение

Назад към Извън Темата