Съвет за образованието

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 11 Авг 2008, 23:42

Мен ако питаш, трябваше да си влезеш в НБУ, принципно смисъл от вишето образование няма, въпрос на късмет е, и на хора, да станеш и ти човек в тва общество. Малак пример: в България, хора с средно, студенти и завършили инжинери взимат една и съща заплата, ако си връзкар и имаш много познати, във фирми в който твоя работодател има интереси, ще те вземат веднага без значение какво можеш, въпроса е че ще направиш още мостове пред фирмата за която работиш. И така, та е грозната истина в България. Аз лично уча висше, заради документа, и първата година, за да избегна казарма, макар че всъшност ми се ходеше, смятам че е интересно и полезно, но не и във вида в който беше последните години в България.

Евала колега :bowdown: !
Винаги съм се чудил как средната заплата на инженер е 700-900лв а на да кажем работник на автомивка 1000лв/и за свете имам лични впечатления така че за цифрите не искам да влизам в спор/!
Всъщност то е ясно защо,всеки си прави на часничко и си пази местенцето за 200лв във фирмичката да му текат усигоровки!
Но,да не се отклоняваме толково от темата истината е найстина няма значение какво се учи в БГ,така че пич няма за какво да се ядосваш все е тая!
Еи наистина няма ли някой колега да се е зел нещо М-ка,850-ка да пусне някоя снимка да се порадваме! :D
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 12 Авг 2008, 0:02

Бе, не е баш така, едно е да завършиш унсс, съвсем друго пу или някой колеж. Имам познати на които им признаха дипломите в англия от наще "елитни" университети, ако имаш възможност нбу според мен е по-добрият вариант.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 12 Авг 2008, 9:38

Незнам дали вярвате или не, но НБУ е единственото място в което съм оставял 1000лв. и съм излизал усмихнат от там. Отношението е повече от страхотно, там студент = човек, а не студент=боклук и нищожество.
Още като се прехвърлях от Софийски, имаше една жена от Отдел Студенти, която ме разведе по всички инстанции и подписи, и като станахме готови ми благодари и замина да си върши работата, направо бях шокиран от отношението :shock:

Да не говорим за хубавите и красиви богати жени :mhihi: Всичко що е манекенка и новобогаташка в Бояна е там :mhihi:
Ест и съвременното обучение и база са голям плюс и учиш доста по практични неща, а не суха теория. Абе 6+ 8)
bmw

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 12 Авг 2008, 9:47

търси средата-самото учене може навсякъде да се изучи. средата е много важна.
сега не знам дали важи,но аз работя неща ,за които не съм учил. тва не ми пречи да съм добър в професията си.научих ги в движение от практиката.
и не слушай като ти казват ,че в транспорта няма хляб. аз работя точно тва и хляб има доста. и не е задължително да си връзкар.изучи си квото трябва,придобий малко опит на добро място за година-година и половина дори и с жертвата да взимаш ниска заплата и после се огледай за по-добро,перспективно и добре платено място.
аз в момента търся човек точно за такава позиция и ако има и такова образование -е естествено ще е по-добре.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 12 Авг 2008, 20:36

BMW_325 TDS написа:Ееееее та какво от тая тема ??? Аз в това отношение съм си на същото мнение ! Матурите беха безсмислена глупост !!! Ама много голяма !! По история от моя клас едно момиче, което адски много четеше и много знаеше изкара 4-ка и и скапа сичко !!! Заминаха 4 години на вятъра и отличната диплома ( 6.00 ), аз като видях по история какво е било за главата се фанах :twisted: :twisted: Явно никой не ме е разбрал !! Казах че ни съсипват разни идиоти и недоносчета и няма да си променя мнението !!! Пък и какво бъркаш матурите с ВУЗ ? Абе мързи ме да споря за глупости !!! Пък и нещо като не ми изнася и не ми е по- кеф няма да ТРАЯ !!!! Тая квесторката от матурите се държеше все едно в фванала господ за оная работа и кво да и трая ли ???? ЯЯЯЯ си е.и майката и тва е, уважавам хората, ама някой ебава ли се с мене и аз се ебавам, уважават ли ме и аз ги уважавам и това е !! Друго няма какво да кажа ..... Пък и колега какво бъркаш тоя пост за матурите с тази тема

Ма ти си бил голям капацитет бе, за чудо и приказ, как не съм прочела по-рано гениалния ти пост, достоен за награда...
"Я си е.и майката" ше викаш на ваще, дето само един Господ знае как те търпят. Като няма какво да кажеш, и като ти е трудно мисленето, направо си ги спести, защото във всеки случай изглеждат най-малкото смешни. Ако щеш и в Харвард да се запишеш, по-умен няма да станеш, така, че невиждам струват ли си усилията "да избираш ВУЗ". И на въпроса какво общо имат матурите и ВУЗ-овете, ми не знам бе, предполагам и съм чувала, че имат нещо общо, ама какво точно - не знам :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 12 Авг 2008, 22:11

Брат майната не беше за тебе, а за квесторката, но явно така съм го написал, че прозвуча се едно тебе те нахраних .......... Не бих си позволил да псувам членове на форума, та дори и такива като тебе заяшни

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 12 Авг 2008, 22:47

това е момиче :mhihi: :mhihi:

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 12 Авг 2008, 22:50

Колежка е, стига си и викал "брат" и тн. :mhihi:

Така като слушам мнения от приятели и познати в НБУ не е толкова лошо, не знам защо си се отказал..

А ВУЗ-а, който си избрал не е лош и каквото и да се запишеш, ако не ти харесва, винаги можеш да го смениш :winky:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 12 Авг 2008, 23:07

Aaaaaaaaahahahahahah как го нахраниха хахаха. :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:

Предишна

Назад към Извън Темата