Безмълвната истина ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 11 Авг 2008, 22:43

Веселин|Василев написа:Аз спрех да ги храним куките! Сега си ходя пеша за здраве :mhihi: и въобще не ме брига е верно 7 точки и 1 месец без книжка ама трябва да се спазват законите.

То няма лошо, ама когато трябва да изгубиш и 2 работни дни и надника за да си "дадеш" книжката и после това да си я получиш вече е прекалено. С други думи, държавата дори не те улеснява да и дадеш тия пари и да се лишиш от нещо защото си сгрешил. Всичко ни е объркано, ако имаше метро да нямаше да си троша колата и нервите да ида до работа, къде ми е метрото? Или аз съм длъжен да сменя 3 траспорта и да изгубя час и половина от времето си само до работа и да дам за това удоволствие 6 лв. за билетчета? Еми да, 10лв. за бензин, музика, и топло парно и климатик, звучи по-добре. Реалон ако тръгнеш, винаги ще има някой по-виновен преди теб. Ако имаше държава, която да спазва своята част от "сделката" с обществото, може би и обществото, щеше да спазва някаква етика ...
bmw

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 13 Авг 2008, 23:31

bmw

Предишна

Назад към Извън Темата