теч от тръбите на климатичната инсталация
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
теч от тръбите на климатичната инсталация
Здравейте колеги,
искам да ви попитам колко пари ще ми излезне смяната на тръбите на климатика, защото преди няколко дни климатика в колата ми започна да духа по-слабо и реших в събота да отида при един познат майстор да прегледа климата.Момчето останови, че фреона ми изтича. Колата ми е 318 тдс 96г с дигиталния климатроник!
искам да ви попитам колко пари ще ми излезне смяната на тръбите на климатика, защото преди няколко дни климатика в колата ми започна да духа по-слабо и реших в събота да отида при един познат майстор да прегледа климата.Момчето останови, че фреона ми изтича. Колата ми е 318 тдс 96г с дигиталния климатроник!
Последна промяна th3_pest на 12 Авг 2008, 15:31, променена общо 1 път
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Ми колега и аз имам теч защото преди 1 месец заредих климатика ...духа известно време студено и сега пак като го пусна духа топло ...и сега отидох да ми го напълнят със цветен фреон за да се види къде точно изпуска .... след това просто се прави там дето е теча ...лошо е ако теча е вътре в радиатора дето е в купето щото трябва да се сваля , а за да се свали трябва се разкачи почти всико от таблото . Та така иди да ти го напълнят със цветен и да се види къде тече ....лошото е че трябва да платиш за пълнене на фреон ,който така или иначе ще изтече 

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колега тука във Враца мога да ти кажа къде ...но едва ли ще ти свърши работа (освен ако и ти не си от тука). На мен ми взимат 60 лв 50 за фреона и 10 за оцветител ....(така по не се мотивираха в сервиза)
Колега аз си карам моята колат и служебните в Студентски град след "Марсилията" първата пряка в дясно след 50 метра в ляво има едно момче което досега винаги ми оравя проблемите с климата . даже когато всички майстори искаха да ми сменят компресора той го сапаси и сега си бачка перфектно .
ПП: на мен помогна може поне да опиташ ако нямаш друга алтернатива
ПП: на мен помогна може поне да опиташ ако нямаш друга алтернатива
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2