Жена шофьор има ли такова животно ?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
*BMWocb написа:ама тоя негър как е изплезил език баси скиьора
Абе остави чернилката ами виж шофьорката

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
позната ми е от някъде ама от каде лиTransportera написа:*BMWocb написа:ама тоя негър как е изплезил език баси скиьора
Абе остави чернилката ами виж шофьорката![]()

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
VT5602AK написа:позната ми е от някъде ама от каде лиTransportera написа:*BMWocb написа:ама тоя негър как е изплезил език баси скиьора
Абе остави чернилката ами виж шофьорката![]()
Е как от каде,всеки път е на нашите сбирки

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а бе не им се отдава много ,ма то си има винаги и изключения! аз познавам три много добри шоферки,които могат да скрият топката на много от нас!
едната кара тир и ми е возила много пъти стока от англия,другата са ми зарежда с цистерна гориво и третата е една бивша колежка!! верно не са много ,ма и от тях има шофери!!!
едната кара тир и ми е возила много пъти стока от англия,другата са ми зарежда с цистерна гориво и третата е една бивша колежка!! верно не са много ,ма и от тях има шофери!!!
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Този спор в тоя форум е по-банален от каквото и да било. Безумно много ми е омръзнало да чета на някви мъже отчаяните постове, че негри-скиори, жени-шофьори и евреи-миньори нямало. И това е всеки път - предвъква се едно и също, постват се едни и същи линкове и всичките ви постове са еднакво малоумни (специално по повод на точно тази тема). Обикновено, вие се сърдите, когато ви слагаме под общ знаменател за каквото и да е, същото се отнася и за нас. Само не разбрах кое точно ви ограничава, че не можете да го схванете. Няма да навлизам в детайли, че повечето от най-тежките катастрофи са дело на мъже, защото нали не беше хубаво да се слагаме под общи знаменатели?! Да, и аз адски се изнервям от някви заблеяни смотли, дето изобщо не знаят къде се намират, камо ли какво трябва да се случва зад волана, респективно на пътя и съм се убедила, че колкото и да им свириш и сипваш те си остават все същите идиотки с некоординирани движения. НО, за ужас на аудиторята, има и такива мъже (което, разбира се може да потъпка хвърчащото в небесата "шофьорско достойнство" на някои от вас, понеже ще открият себе си в това описание...), но какво да се прави - не всички са такива, каквито очакваме и ни се иска да бъдат....
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Колежке ти здраво сипваш обаче! Само да ти кажа верно че повечето катастрафи стават от мъжкото съсловие но в града има един голям процент който става от заблеяни патки или кози. Аз лично като тръгна да карам винаги се срещам с някоя заблеяна крава и като бипнеш и правинякоя голям глупост от рода да спре рязко примерно. Или тръгва да се престроява без мигач, някой път ми е идвало да сляза и да я плясна някоя по челото и да я питам въобще що е излязла да кара като е като кон с капаци да е**а. Колежке нищо лично против теб нямам надявам се да не си като кон с капаци на пътя. Така че за извън градско мъжкото съсловие прави грешките но за града един голям процент го държи женското.
- M2PR
- старши ентусиаст
-
Да, пределно ми е ясно, че за градско големия процент са жените, ама ако обичайте не слагайте всички под общ знаменател, защото мене лично това вече почва да ме изнервя.
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Kregec
- ентусиаст
-
!
Сега е момента да кажеш ,че ти си по различна
и си от тези няколко % който могат да карат
п.с
е защото често ми се случва да го чувам от жени .

п.с

[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
- Kregec
- ентусиаст
-
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Внимание, жена зад волана!
Ще я познаеш. Тя стои не прибрано и принцески точно върху осовата линия, забравила е, че и страничните огледала си имат функции, затова пък възторжено се радва на умовете на онези дизайнери, които така подходящо са сложили централно, най-голямото и хубаво огледало.
Моля, дайте път!
На кръстовище, знаеш, стоящият вдясно е с предимство. Тя се намира вляво. Елегантно тръгва точно, когато най-малко очакваш, защото фаворизира песничката “като летен дъжд живота бе за нааас” (внезапен и проливен) и недоумява, защо безвкусно облеченият в синьо господин я спира, и то тъкмо, когато пускат любимата й “Always” по радио 1. Полицаят строго: “Нали видяхте, че отнехте предимството на сивия Форд?”. Тя с непринудена почуда: “Какво предимство, та аз съм дама?!”…
Забележка:
Жената шофьор е като пай с боровинки. Сладък, но семките ти се завират между зъбите. Истината е събираемо от факта, че автомобилът е същинска гримьорна – за всеки има огледало и ред, и още – скоростта не е фактор: подобно на пазаруването, тук, действа принципа за старателната разходка.
Когато цифрите говорят и жените затихват…
Статистиките сочат, че по-високият процент на леки произшествия: тоест, одрасквания, “чукване”, “синки” по колата и пр. са гордо дело на жените и тук науката достолепно се произнася чрез доказателства: ориентацията не е сред силните качества на дамите. В крайна сметка, кой е казал, че лявото е ляво?! Добре знаем, че нещата са винаги относителни и са променлива на гледната точка. Преди да сте се разсърдили, замислете се – колко либерална позиция е това.
Негър скиор?
Пример за вербална дискриминация: “Да си видял жена шофьор и негър скиор?”.
Миналата година на синята писта в Пампорово с очите си видях негър скиор. Честно!
Време за обобщение.
Жена – шофьор не е оксиморон. По-скоро синоним на представата ни за света: пътуването е наслада, не състезание. Бързането причинява стрес, убива нервни клетки, които имайте предвид не се възстановяват, разваля настроението и съсипва идеята ти за хармония. Що се отнася за паркирането – ако всички по света нямаха против да премахнем досадните бордюри и разширим междублоковите пространства, щяхме да си решим проблема и светлото бъдеще на розовите храсти в градска среда щеше да е осигурено…
И понеже все още се размножаваме в свят, правилен според кодекса на джунглата, още дълго роднините на дамите по майчина линия ще бъдат обговаряни, с голямо внимание, при това
http://eva-istatkova.blogspot.com/2007/ ... st_27.html
Ще я познаеш. Тя стои не прибрано и принцески точно върху осовата линия, забравила е, че и страничните огледала си имат функции, затова пък възторжено се радва на умовете на онези дизайнери, които така подходящо са сложили централно, най-голямото и хубаво огледало.
Моля, дайте път!
На кръстовище, знаеш, стоящият вдясно е с предимство. Тя се намира вляво. Елегантно тръгва точно, когато най-малко очакваш, защото фаворизира песничката “като летен дъжд живота бе за нааас” (внезапен и проливен) и недоумява, защо безвкусно облеченият в синьо господин я спира, и то тъкмо, когато пускат любимата й “Always” по радио 1. Полицаят строго: “Нали видяхте, че отнехте предимството на сивия Форд?”. Тя с непринудена почуда: “Какво предимство, та аз съм дама?!”…
Забележка:
Жената шофьор е като пай с боровинки. Сладък, но семките ти се завират между зъбите. Истината е събираемо от факта, че автомобилът е същинска гримьорна – за всеки има огледало и ред, и още – скоростта не е фактор: подобно на пазаруването, тук, действа принципа за старателната разходка.
Когато цифрите говорят и жените затихват…
Статистиките сочат, че по-високият процент на леки произшествия: тоест, одрасквания, “чукване”, “синки” по колата и пр. са гордо дело на жените и тук науката достолепно се произнася чрез доказателства: ориентацията не е сред силните качества на дамите. В крайна сметка, кой е казал, че лявото е ляво?! Добре знаем, че нещата са винаги относителни и са променлива на гледната точка. Преди да сте се разсърдили, замислете се – колко либерална позиция е това.
Негър скиор?
Пример за вербална дискриминация: “Да си видял жена шофьор и негър скиор?”.
Миналата година на синята писта в Пампорово с очите си видях негър скиор. Честно!
Време за обобщение.
Жена – шофьор не е оксиморон. По-скоро синоним на представата ни за света: пътуването е наслада, не състезание. Бързането причинява стрес, убива нервни клетки, които имайте предвид не се възстановяват, разваля настроението и съсипва идеята ти за хармония. Що се отнася за паркирането – ако всички по света нямаха против да премахнем досадните бордюри и разширим междублоковите пространства, щяхме да си решим проблема и светлото бъдеще на розовите храсти в градска среда щеше да е осигурено…
И понеже все още се размножаваме в свят, правилен според кодекса на джунглата, още дълго роднините на дамите по майчина линия ще бъдат обговаряни, с голямо внимание, при това
http://eva-istatkova.blogspot.com/2007/ ... st_27.html
- Kregec
- ентусиаст
-
Колежке само един много бърз въпрос, това изречение кой се прави на велик за мен ли се отнася или греша. Ако е за мен от къде реши че се правя на велик?
!!
За мен е спокс
Поздрав http://www.vbox7.com/play:43c7d5fd
поправя ли я с допир по капака на клапаните а
http://www.vbox7.com/play:6aaedacc
Първата и последната водят класациите 

Поздрав http://www.vbox7.com/play:43c7d5fd

[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
На един приятел майка му изпреварвала една пътна помощ в града и се червисвала и познайте ? Тоя с пътната помощ е дал ляв мигач и тръгва да завива наляво - резултата е предна дясна врата за смяна - колата в болница, добре че е пежо 308, а не някое БМВнце
Просто жена+кола