бате... борисоф
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Ivo318is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....318is
Ето цитат от сайта на ПФК Левски:Велислав Вуцов: „Фаворити сме срещу БАТЕ Борисов, но ни чака много тежък сблъсък".
Не разбрах само как Вуцата реши,че Левски е фаворит.И ония мустакатия също ги говори едни.....После феновете ги е яд,като отпадаме от такива отбори.(Беверен,Тампере) 

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
А аз се бех наточил да гледам двубоя ФК Бистрица - ЦСКА. Щех да хода да викам за комшиите, ама те, шанс 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Кво става ве, вие Вихрен не можете да биете, па в шампионска лига ще ходите
Па и дузпа пак дадоха, барем равен да закърпите

- Ivo318is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....318is
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
vili написа:sk. написа: бях на мача с Литекс, и макар кризата в ЦСКА, останах много доволен от играта. Струва ми се че и тази година ще има.. Кой сега е N1??![]()
![]()
![]()
Скъпа Вили, кво става с Вихрен?

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Стига офф топик
темата е Левски - БАТЕ Борисов
пп - нема страшно че ви проаме
вие дотогава може да се съсредоточите в евротурнирите 

пп - нема страшно че ви проаме

абе принцесо казах ти че съм мъжко///peter написа:vili написа:sk. написа: бях на мача с Литекс, и макар кризата в ЦСКА, останах много доволен от играта. Струва ми се че и тази година ще има.. Кой сега е N1??![]()
![]()
![]()
Скъпа Вили, кво става с Вихрен?Баш за евротурнирите сте, като предишните години само точки ни губите
Точките ги печелим доколкото си спомням последните години.
Вие велики цесекари какво направихте ???
О вие най-можещи и най-добри... Да даде господ да ви видим и вас в ШЛ. Да се чуе и от вашия стадион химна на ШЛ. Да се зарадвате и вие и да не могат после да ви се затворят устата как сте най-велики , най-страшни и т.н. суперлативи.
Вашата работа е : Присмяла се Ладата на Аудито, че не може да испревари Поршето...
Аде Пиис и Гууд Лък догодина в борбата за сефтето ВИ в ШЛ.
О вие най-можещи и най-добри... Да даде господ да ви видим и вас в ШЛ. Да се чуе и от вашия стадион химна на ШЛ. Да се зарадвате и вие и да не могат после да ви се затворят устата как сте най-велики , най-страшни и т.н. суперлативи.
Вашата работа е : Присмяла се Ладата на Аудито, че не може да испревари Поршето...
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Това ше бъде мача на титаните две големи имена се изправят един срещу друг:
Евротурнирите представят:
Левски vs. Борисов
Евротурнирите представят:
Левски vs. Борисов

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Agande написа:Точките ги печелим доколкото си спомням последните години.
Натокан, и мноо добре облякан... ще ти кажа че точките не сте ги спечелили вие, то май се взимат и останалите отбори играли в УЕФА, ама нищо де те лефски са ги спечелили, ама май ги изгубихме заради вас а?
А за шампионска лига, ЦСКА са играли мноооооооогооооооооо преди да се родиш, разбрали модерен

И до това колко успял отбор е ЦСКА, можеш сам да си отговориш, ако някога ти се отдаде шанс да се вдигнеш от България и да отидеш на мач на Ливърпул срещу Ман. Юнайтед, например... е там питай знаят ли феновете името лефски или ЦСКА, да видим за кой отбор ще ти отговорят хората

И така и не ми отговорихте, кой е най-добре реализиралият се лефскар в чужбина?

Бе вие чорбетата си живеете само с миналото. За вас настояще няма. Като стане въпрос за представянето на ЦС*КА в ШЛ и вие почвате как през хиляда и балканска 68-ма големия сняг сте били еди си кой и т.н.
А ти спомняш ли си какви отбори бяха Борусия Дортмунд или... Нотингам ако щеш навремето ???
Къде са сега ??? И тях сигурно Ливърпул ги знаят и Реал ги знаят и кой ли още не.... Ама къде са сега ??? знаеш ли ???
Теб са кво ??? Яд те е че съм добре облечен ли нещо не схванах ?? 
А ти спомняш ли си какви отбори бяха Борусия Дортмунд или... Нотингам ако щеш навремето ???
Къде са сега ??? И тях сигурно Ливърпул ги знаят и Реал ги знаят и кой ли още не.... Ама къде са сега ??? знаеш ли ???

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Agande написа:Бе вие чорбетата си живеете само с миналото. За вас настояще няма. Като стане въпрос за представянето на ЦС*КА в ШЛ и вие почвате как през хиляда и балканска 68-ма големия сняг сте били еди си кой и т.н.
Теб са кво ??? Яд те е че съм добре облечен ли нещо не схванах ??
Дам, яд ме е че си як гъзар хаха

В настоящето играем с Милан, Ливърпул и така нататък и даваме здрав отпор, а вие с кои бе?
Бате борисов и не знам си кой, кефете си, ще си останете едно нищо както и играчите ви.
А тва с ЦС*КА, мога на лично да ти кажа 2 думи

54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4