бате... борисоф

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ....318is

Мнение от Ivo318is » 08 Авг 2008, 18:36

Ето цитат от сайта на ПФК Левски:Велислав Вуцов: „Фаворити сме срещу БАТЕ Борисов, но ни чака много тежък сблъсък". :roll: Не разбрах само как Вуцата реши,че Левски е фаворит.И ония мустакатия също ги говори едни.....После феновете ги е яд,като отпадаме от такива отбори.(Беверен,Тампере) :no:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 08 Авг 2008, 22:23

А аз се бех наточил да гледам двубоя ФК Бистрица - ЦСКА. Щех да хода да викам за комшиите, ама те, шанс :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kusho » 08 Авг 2008, 22:41

С нетърпение чакам коментарите на КУРИФЕЯ Вуцов след двубоя. Дежурните за световен заговор или съдията ограби труда на момчетата сме ги чували, чакам нещо ново.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 10 Авг 2008, 12:27

Кво става ве, вие Вихрен не можете да биете, па в шампионска лига ще ходите :mhihi: :mhihi: Па и дузпа пак дадоха, барем равен да закърпите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 10 Авг 2008, 12:58

Нещо и тази година не виждам Левски. Предимно заради многото контуии и 2та слаби мача. Аз съм си фен на ЦСКА, бях на мача с Литекс, и макар кризата в ЦСКА, останах много доволен от играта. Струва ми се че и тази година ще има.. Кой сега е N1?? :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ....318is

Мнение от Ivo318is » 10 Авг 2008, 14:47

:gives:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vili » 10 Авг 2008, 18:45

sk. написа: бях на мача с Литекс, и макар кризата в ЦСКА, останах много доволен от играта. Струва ми се че и тази година ще има.. Кой сега е N1?? :mhihi:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 10 Авг 2008, 19:21

vili написа:
sk. написа: бях на мача с Литекс, и макар кризата в ЦСКА, останах много доволен от играта. Струва ми се че и тази година ще има.. Кой сега е N1?? :mhihi:

Скъпа Вили, кво става с Вихрен? :mhihi: Баш за евротурнирите сте, като предишните години само точки ни губите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 10 Авг 2008, 19:56

Стига офф топик :mhihi: темата е Левски - БАТЕ Борисов :mhihi:

пп - нема страшно че ви проаме :mhihi: вие дотогава може да се съсредоточите в евротурнирите :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vili » 11 Авг 2008, 23:37

///peter написа:
vili написа:

Скъпа Вили, кво става с Вихрен? :mhihi: Баш за евротурнирите сте, като предишните години само точки ни губите :mhihi:
абе принцесо казах ти че съм мъжко

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 12 Авг 2008, 16:54

Точките ги печелим доколкото си спомням последните години.
Вие велики цесекари какво направихте ???
О вие най-можещи и най-добри... Да даде господ да ви видим и вас в ШЛ. Да се чуе и от вашия стадион химна на ШЛ. Да се зарадвате и вие и да не могат после да ви се затворят устата как сте най-велики , най-страшни и т.н. суперлативи.
Вашата работа е : Присмяла се Ладата на Аудито, че не може да испревари Поршето...
Аде Пиис и Гууд Лък догодина в борбата за сефтето ВИ в ШЛ.
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 12 Авг 2008, 17:18

Това ше бъде мача на титаните две големи имена се изправят един срещу друг:

Евротурнирите представят:

Левски vs. Борисов
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 12 Авг 2008, 18:12

Agande написа:Точките ги печелим доколкото си спомням последните години.
Вие велики цесекари какво направихте ???
О вие най-можещи и най-добри... Да даде господ да ви видим и вас в ШЛ. Да се чуе и от вашия стадион химна на ШЛ. Да се зарадвате и вие и да не могат после да ви се затворят устата как сте най-велики , най-страшни и т.н. суперлативи.
Вашата работа е : Присмяла се Ладата на Аудито, че не може да испревари Поршето...
Аде Пиис и Гууд Лък догодина в борбата за сефтето ВИ в ШЛ.

Натокан, и мноо добре облякан... ще ти кажа че точките не сте ги спечелили вие, то май се взимат и останалите отбори играли в УЕФА, ама нищо де те лефски са ги спечелили, ама май ги изгубихме заради вас а?
А за шампионска лига, ЦСКА са играли мноооооооогооооооооо преди да се родиш, разбрали модерен :mhihi:
И до това колко успял отбор е ЦСКА, можеш сам да си отговориш, ако някога ти се отдаде шанс да се вдигнеш от България и да отидеш на мач на Ливърпул срещу Ман. Юнайтед, например... е там питай знаят ли феновете името лефски или ЦСКА, да видим за кой отбор ще ти отговорят хората :mhihi:

И така и не ми отговорихте, кой е най-добре реализиралият се лефскар в чужбина? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 12 Авг 2008, 21:13

Бе вие чорбетата си живеете само с миналото. За вас настояще няма. Като стане въпрос за представянето на ЦС*КА в ШЛ и вие почвате как през хиляда и балканска 68-ма големия сняг сте били еди си кой и т.н.
А ти спомняш ли си какви отбори бяха Борусия Дортмунд или... Нотингам ако щеш навремето ???
Къде са сега ??? И тях сигурно Ливърпул ги знаят и Реал ги знаят и кой ли още не.... Ама къде са сега ??? знаеш ли ???
:OT: Теб са кво ??? Яд те е че съм добре облечен ли нещо не схванах ?? :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 12 Авг 2008, 21:58

Agande написа:Бе вие чорбетата си живеете само с миналото. За вас настояще няма. Като стане въпрос за представянето на ЦС*КА в ШЛ и вие почвате как през хиляда и балканска 68-ма големия сняг сте били еди си кой и т.н.
А ти спомняш ли си какви отбори бяха Борусия Дортмунд или... Нотингам ако щеш навремето ???
Къде са сега ??? И тях сигурно Ливърпул ги знаят и Реал ги знаят и кой ли още не.... Ама къде са сега ??? знаеш ли ???
:OT: Теб са кво ??? Яд те е че съм добре облечен ли нещо не схванах ?? :dunno:

Дам, яд ме е че си як гъзар хаха :mhihi:
В настоящето играем с Милан, Ливърпул и така нататък и даваме здрав отпор, а вие с кои бе?
Бате борисов и не знам си кой, кефете си, ще си останете едно нищо както и играчите ви.
А тва с ЦС*КА, мога на лично да ти кажа 2 думи
:mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата