Обикновен Шпрей за спирачните апарати...Става ли ?
Модератор: bum_bum
12 мнения
• Страница 1 от 1
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
Обикновен Шпрей за спирачните апарати...Става ли ?
Здравейте, спирачните апарати са ми боядисани червени още както си взех колата, но с времето боята е потъмняла и почерняла и искам да ги освежа, от седмица се опитвам да си намеря цветен Шпрей/Спрей за високи температури и то ЧЕРВЕН, но няма , ходих в поне 10 железарий + магазини , но навсякъде имат само Черен , Кафяв и Бял такъв цвят..., Червен Не.
И вчера докато бях в поредния магазин за Бой , човека ме увери че ще стане и с обикновен Спрей , той имал 2 коли със спирачни апарати боядисани с обикновен червен спрей и отвън спирачните апарати не се нагрявали и нямало да има проблем...
Въпроса ми е: Има ли истина в това и да пробвам ли с обикновен спрей или да продължавам да търся червен издържащ на високи температури?

И вчера докато бях в поредния магазин за Бой , човека ме увери че ще стане и с обикновен Спрей , той имал 2 коли със спирачни апарати боядисани с обикновен червен спрей и отвън спирачните апарати не се нагрявали и нямало да има проблем...
Въпроса ми е: Има ли истина в това и да пробвам ли с обикновен спрей или да продължавам да търся червен издържащ на високи температури?

- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
bmw 318 is написа:абе пробваи 4е то 6те се 4уе
Няма да се чуе а ще се види, но не е там идеята...
Благодаря на k1k0 , каза че в Практикер има... другиден ще ходя да взема оттам...

спрей за спирачни дискове
разклащат се 2 ~ 5 мин. (и по време на работа)
преди боядисване трябва да се обезмасли
спрея е водоустойчив,маслоустойчив и
температуроустойчив - 200*С
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
аз лично сам си ги боядисал със савсем обикновен спрей и си седи без да е мраднал вече няколко месеца
такаче пръскай смело и не бойсе
такаче пръскай смело и не бойсе

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
колега аз мойте съм ги барнал с авто емайлак на Оргахим цвета е ГранПри и стана чудесно, не потъмняват и не се измиват, а и гланца е добър, има снимка в галерията ми
enjoy

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
алх-то няма ли да се намеси 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- insane_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW T-Roc Sport 2.0 TFSI
- Мечтае да кара: Всичко що започва с М
Моите са с обикновена боя и нямам никакви проблеми.
ПП: Пробвай само да ги почистиш с мокър парцал (може и с бензин). Може само да са се зацапали с прах от накладките. На мивките никой не си играе да ги мие отделно, а водоструйката не събаря праха от накладките, щото той полепва здраво. При мен предните се цапат много и ги мия всеки път като си мия колата. Първия път като се зацапаха и аз помислих, че боята е прегоряла и щях да ги пребоядисвам, но се оказа "фалшива тревога".
ПП: Пробвай само да ги почистиш с мокър парцал (може и с бензин). Може само да са се зацапали с прах от накладките. На мивките никой не си играе да ги мие отделно, а водоструйката не събаря праха от накладките, щото той полепва здраво. При мен предните се цапат много и ги мия всеки път като си мия колата. Първия път като се зацапаха и аз помислих, че боята е прегоряла и щях да ги пребоядисвам, но се оказа "фалшива тревога".
12 мнения
• Страница 1 от 1