Безмълвната истина ...
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Безмълвната истина ...
http://www.dnes.bg/article.php?id=55392
темата е банална, но по-добре всеки ден да си я повтаряме и виждаме, да не вземем да забравим да се държим човечно и нормално .....
темата е банална, но по-добре всеки ден да си я повтаряме и виждаме, да не вземем да забравим да се държим човечно и нормално .....
bmw
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Re: Безмълвната истина ...
AHTuBuPyC написа:http://www.dnes.bg/article.php?id=55392
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Самата истина за БГ
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Днес четох тази тема..ужас ...всекидневие....грозната истина.

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Самата истина, но уви не само, че на държавата не и пука ами и на водачите също....
припуква само като те пита човека до тебе " ко стана бе" и след 3 часа това се оказват последните му думи...
припуква само като те пита човека до тебе " ко стана бе" и след 3 часа това се оказват последните му думи...
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Тези са познати на мой колега.Бил е с тях... каза буквално "Едва пристигнахме до морето... преди карнобат вече се бяхме примирили че ще умрем в катастрофа..."
Но са пристигнали-няколко часа след това, са им звъннали да ходят да си видят приятелите в МБАЛ Бургас.Момичето е много пострадало, смачкан и е крака и ще куца доживот.Шофьора на другата кола и до днес не е дошъл в съзнание, жена му е дошла, но вероятно няма да се движи повече.
Били са със Ескорт, от онези старите, ръбатите-но с въздушни възглавници.Подарък от съдбата е че са оцелели изобщо.
Преди три месеца други четирима познати умряха-удря ги челно Мерцедес и отзад с някаква зверска скорост се забива друг мерцедес.Бяха с жигулка...
Но са пристигнали-няколко часа след това, са им звъннали да ходят да си видят приятелите в МБАЛ Бургас.Момичето е много пострадало, смачкан и е крака и ще куца доживот.Шофьора на другата кола и до днес не е дошъл в съзнание, жена му е дошла, но вероятно няма да се движи повече.
Били са със Ескорт, от онези старите, ръбатите-но с въздушни възглавници.Подарък от съдбата е че са оцелели изобщо.
Преди три месеца други четирима познати умряха-удря ги челно Мерцедес и отзад с някаква зверска скорост се забива друг мерцедес.Бяха с жигулка...
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Пазарджик - Бургас - Варна - Албена -Калиакра - и обратно ---Схванах се от напрежение и предвиждане на ситуации . Много нерви .....много луди .....
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Всеки път когато се кача в колата аз водя война която не искам,война която ме изправя на границата на живота и смърта още когато завъртя ключа на колата.Няма значение каква е тя,важното е че едновременно моето оръже и моят ковчег след трудната битка пак ще ме сложат,но не в него а в един от онези дървените.Дори да оцелея аз пак губя.Защо е тази война нима неможем да бъдем единни и да се подкрепяме.
Много ясно,че неможе ние сме си едни тъпи комплексарчета жадни да се покажем с лъснатите си коли или сме просто поредните прецакани от тая шибана държава носещи души на заем.Аз не искам тези битки,те не са мой,но ще се боря защото ми се живее!Нима е нужно всичко това?

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

Колкото и отговорен и внимателен да си, за съжаление, неможе да носиш отговорноста на всички идващи срещу тебе, или за този който от завоя ще изкочи и ще почерни живота ти завинаги, без да ти остави възможност да реагираш.
От една страна виновна е държавата, пътища, регулиране, липса на спазване на забрани за тежкотоварни автомобили в определени участаци и тн., но от друга и всички онези купили си 320-ки за 5000 лв. които мислят че карат ферари.
Аз немисля че нещо може да се поправи, тва е като да си направиш детето отличник, след като е наркоман, алкохолик и е правило 3 опита за самоубийство. Може би просто на всеки един трябва да се случи нещо много лошо, за да се осъзнаем.
Нещата които се случват са ужасно нелепи. Ето човека измислил толкова красиви и мощни коли, накрая умира на скутера си, по път за работа, защото някой си 78г. дядо, който нетрябва да е на пътя на тези години, не го е видял ... може би имаме нужда от някой като Хитлер, знам ли ...
От една страна виновна е държавата, пътища, регулиране, липса на спазване на забрани за тежкотоварни автомобили в определени участаци и тн., но от друга и всички онези купили си 320-ки за 5000 лв. които мислят че карат ферари.
Аз немисля че нещо може да се поправи, тва е като да си направиш детето отличник, след като е наркоман, алкохолик и е правило 3 опита за самоубийство. Може би просто на всеки един трябва да се случи нещо много лошо, за да се осъзнаем.
Нещата които се случват са ужасно нелепи. Ето човека измислил толкова красиви и мощни коли, накрая умира на скутера си, по път за работа, защото някой си 78г. дядо, който нетрябва да е на пътя на тези години, не го е видял ... може би имаме нужда от някой като Хитлер, знам ли ...

bmw
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
заради това искам да сменям бангията с е39sonny написа:Остава ни караме големи коли за да са максимално сигурни, да се оглеждаме и да се молим

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
патувах вчера и днес и единствените коли които ме изпреварваха бяха БМВ-та една е60-ка 530д и още една е92-ка бяла та въпросното 530д изпреварваше ама без грам видимост верно бързо изпревари но нямаше никаква видимост и изпревари колона 4 коли и 2 камиона. На мен ми се случи една инфарктна ситуация но го бях преценил,че е достатъчно широко за да се размина с друга кола или да се прибера между двете коли които изпреварвах. И евала на човека които изпреварвах мина в дясно и ми направи път,естествено му благодарих.
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4