София - Павел Баня
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
София - Павел Баня
Здравейте!
Ще трябва да пътувам до Павел баня утре, а си нямам идея как се стига до там...гледах във viamichelin, ама нищо....въпросът ми е откъде трябва да се излезе...Хемус? И после...и пътя как е въобще? И после навръщане ще трябва да мина през Пазарджик...откъде трябва да мина?
Мерси.
Ще трябва да пътувам до Павел баня утре, а си нямам идея как се стига до там...гледах във viamichelin, ама нищо....въпросът ми е откъде трябва да се излезе...Хемус? И после...и пътя как е въобще? И после навръщане ще трябва да мина през Пазарджик...откъде трябва да мина?

Мерси.

http://maps.google.com/maps?f=d&saddr=%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F&daddr=%D0%9F%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BB+%D0%91%D0%B0%D0%BD%D1%8F&hl=en&geocode=&mra=ls&sll=42.585444,24.007874&sspn=0.980761,2.471924&ie=UTF8&ll=42.6683,24.271545&spn=0.979456,2.471924&t=h&z=9
Като гледам става дума за подбалканския път, който е по магистралата посока Варна. Хващаш си ботевградско шосе от Подуене, и гас към Варна. На 2,3 км. преди Богров, като излечеш от София, има един светофар, подминаваш го и на 500м. след него има едно "нелегурирано" кръстовище, където трябва да хванеш опдбалканския път надясно ... оттам вече си караш както линка на картата, аз лично съм ходил само до Челопечене, и нататък пътя незнам как е. Успех

Като гледам става дума за подбалканския път, който е по магистралата посока Варна. Хващаш си ботевградско шосе от Подуене, и гас към Варна. На 2,3 км. преди Богров, като излечеш от София, има един светофар, подминаваш го и на 500м. след него има едно "нелегурирано" кръстовище, където трябва да хванеш опдбалканския път надясно ... оттам вече си караш както линка на картата, аз лично съм ходил само до Челопечене, и нататък пътя незнам как е. Успех

bmw
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Имаш два варианта - подбалканския път за Бургас (180 км) или магистрала Тракия (220 км). По Тракия си удължаваш пътя, за сметка на това, че минаваш с три прохода по-малко и имш около 130 км без насрещно. Зависи от теб, по какъв път ти харесва повече да караш. Ако хванеш магистралата на 126-тия километър слизаш и хващаш пътя за Карлово, след това, на разклона на село Баня, свиваш на дясно и хващаш пътя за Казанлък, и след село Габарево, на няколко километра е разклона за Павел Баня - вдясно и след 4 км. си там. Ако избереш подбалканския път, си караш само направо (малко относително, ама следиш табелите да си на пътя за Бургас) и пак след с. Габарево, на разклона за Павел Баня в дясно и си там. Като цяло подбалканският път не е в добро състояние - има дълъг участък в ремонт преди Челопеч, има затворен участък на Козница, който се заобикаля през Клисура и след Пирдоп все още има участък в ремонт.
Предполагам знаеш, че Тракия се хваща като излезеш по Цариградско, а подбалканския път, като излизаш по Ботевградско, уж, за да хванеш Хемус, но след Долни Богров свиваш в дясно на табелата за Бургас.
Успех, ако има нещо, друго, което те интересува за пътя - питай, доста често минавам от там, така че мога да ти бъда полезен.
Предполагам знаеш, че Тракия се хваща като излезеш по Цариградско, а подбалканския път, като излизаш по Ботевградско, уж, за да хванеш Хемус, но след Долни Богров свиваш в дясно на табелата за Бургас.
Успех, ако има нещо, друго, което те интересува за пътя - питай, доста често минавам от там, така че мога да ти бъда полезен.
Последна промяна someone на 08 Авг 2008, 11:20, променена общо 1 път
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Идеален е пътя
За ориентир след като излезеш от Долни Богров на края на правата двулентовия път прави ляв завой - според маркировката това е направо (преди завоя е бензиниостанцията на Лук Оил) там ти си надясно по маркировката (иначе си е чисто направо направо)
За ориентир след като излезеш от Долни Богров на края на правата двулентовия път прави ляв завой - според маркировката това е направо (преди завоя е бензиниостанцията на Лук Оил) там ти си надясно по маркировката (иначе си е чисто направо направо)

- lozen_bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 само с десния крак
- Мечтае да кара: m5
колега,аз съм шофер....караи си по ''тракия'' ,после завиваш на разклона за карлово-хисар пада се на 130 км....след тожа минаваш 4-5 села и след село Баня завива6 в дясно на табела КАЛОФЕР минава6 Калофер и след 20 км някаде има табелка Павел баня. оттук карат вси4ки. подбалканския е в ремонт има много дупки.....успех,колега
NE SI GO DAVAM BMW-to-MOE SI E!!!!
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Мерси за отговорите:)) Определено мисля да мина по Тракия, че написаното за подбалканския път нещо...много, много не ми се нрави
Мерси още веднъж!:)

Мерси още веднъж!:)
7 мнения
• Страница 1 от 1