!!!Поредното хитово изпълнение на баварист по СФ улиците!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
plradev написа:Айде и аз да се включа като притежател на Е36![]()
Колега Stranger ,коата я карам от близо 5 месеца и вече започвам малко да съжалявам.Не заради колата (тя е страхотна) ,а заради името ,което се опитват някои хора да и създадат-ГОЛФАДЖИЙСКА
БМВ винаги ми е било мечта предишните коли са ми били форд и фиат (е.аси талигите са:mhihi:
![]()
)и си купих купе защото ми харесва като визия,усещане и вървеж,който е по-малък от ГСИ,ГТИ,вектра2000 и т.н.На 27 години съм и сам съм изкарал парите за колата,която не бих си позволил да я размажа някъде(каското не може да покрие ентусиазма).Това е разликата в колегите каращи Е36 като мен и 18-20 годишни рацери,които не знаят стойността на парите
Няма да лъжа , вдигал 160 от орлов мост до детелината за румънското в 00:03 през ноща ,но това не мисля ,че се класифицира като изцепка и вие го правите при безопасни обстоятелства
Просто станаха що годе достъпни тези коли и всеки надъхан младеж си мисли ,че купува самолет,това е проблема.Другия проблем е ,че масово колите са технически неизправни ,заради невъзможността на собствениците им да ги поддържат(съдя по това от подфорума Е36).
И последно София стана град с 2млн. души население и голямо текучество на хора и няма как всички да се култивират и да станат адекватни на пътя![]()
Моля ви не заклеймяваите Е36 като "опасен" модел на марката.
Живи и здрави
xterminat0r написа:Три страници глупости, а колко са прости нещата!
Селянина си е селянин в каквато и да е била кола!
Аз съм твърдо зад това Курсовете да станат по 2-3 хиляди лева и да се вдигнат часовете за подготовка около 4,5 пъти. При престъпление от страна на шофьора да носят отговорност този, който му е дал книжка - даяджията и инструктора.
Само това е начина. Яко филми и прожектиране, яко камери и глоби, иначе няма как да стане.
Ама бил луд и няма да се оправи, ами няма да му даваш книжка, защото утре ще убие твоето дете до тротара, а не някоя кола.
п.с. vlad0
Много вярно!

И това трябва да го запомнят всички: Селянина си е селянин в каквато и да е била кола!
- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
мисля че е време т да се заключи малко се измести темата
и преобладават глупостите, за наи бързи коли по състезания и спрели до полуда бмв-та
а тез с м-паларите те повечето са автоматик защото иначе ще ги пишат във весниците отзад

- O-Z
- Потребител
-
- Кара: 330XD
- Мечтае да кара: малко по-ново
- Детайли за колата: Синя е
ivan1590 написа:Голяма драма-някакъв пич с един месец стаж се блъснал, в корса щото се опитвал да дрифти.![]()
Е да, ако беше натресал твойта кола можеше и да е драма нали...

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Тая цялата тема е за закл. - само като видиш заглавието и ти става ясно как ще се развие темата. Несериозно е да се каже че Е36цата е нарицателно за киселяци, комплексари и тн. Да шофиори има всякакви никой не отрича това ама като видя тема със заглавие "Поредното хитово изпълнение на Баварист по......" хич не ми става приятно.
Кво предлагате вие.....за да не се чуствам селянин и да не бъда хранен трябва да не карам марката или модела който искам да карам ли?
Избягвайте да пускате теми в които слагате всички хора под един знаменател. Следващия път не дай си боже ако реализирам ПТП, по-добре да не влизам в форума защото със сигурност ще попадна на тема от 4 стр. пусната от шофиор/ентусиаст на WV или опел със заглавие "шофиор на БМВ (е36) .........." с масови мнения от рода на "Бати селянина", "всеки втори селянин се качва на БМВ и пр."
Аре със здраве и дано не съм засегнал някой !
Кво предлагате вие.....за да не се чуствам селянин и да не бъда хранен трябва да не карам марката или модела който искам да карам ли?
Избягвайте да пускате теми в които слагате всички хора под един знаменател. Следващия път не дай си боже ако реализирам ПТП, по-добре да не влизам в форума защото със сигурност ще попадна на тема от 4 стр. пусната от шофиор/ентусиаст на WV или опел със заглавие "шофиор на БМВ (е36) .........." с масови мнения от рода на "Бати селянина", "всеки втори селянин се качва на БМВ и пр."
Аре със здраве и дано не съм засегнал някой !
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
hemicharger написа:Кво предлагате вие.....за да не се чуствам селянин и да не бъда хранен трябва да не карам марката или модела който искам да карам ли?
Ами предлагам(е), да караш нормално, а не "с вратите напред", когато си на улицата и участник в движението. Едва ли е толкова трудно.

Отнася се за всички нас, разбира се, не само за теб.

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
всеки си кара както си знае,всеки е голям шофьор,всеки мнооо кара ама...Fear написа:hemicharger написа:Кво предлагате вие.....за да не се чуствам селянин и да не бъда хранен трябва да не карам марката или модела който искам да карам ли?
Ами предлагам(е), да караш нормално, а не "с вратите напред", когато си на улицата и участник в движението. Едва ли е толкова трудно.![]()
Отнася се за всички нас, разбира се, не само за теб.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
аз не знам защо изобщо се пускат такива тъпи теми?колата не се ударила сама нали??със същия успех оня келеш можеше и да е мерцедес и с опел и със заска кво е виновна марката в случая че се дискутира тука? вярно е че има келеши,цигани и тнт с е36 ама кво да направиме от друга гледна точка съм виждали хора над средна възраст си карат културно седанчета е36 която е нормална семеина кола,докато гесеаики джитиаики и сякви други аики се карат предимно от младежи кито правят не по малко изцепки по улиците,разбира се не могат да се сложат всички под един знаменател но да се пускат подобни безмислени теми няма смисъл
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
А според тебе к'во е ОСТРА тема ?!
От тая тема един пубер да си вземе поука и като вземе на тате БМВ-то другия път не се лигави на пътя, съответно един човек по-малко ще си намери колата на сутринта ударена, или още по-.. едно дете по-малко ще прекара лятната ваканция в гипсово корито... сещаш ли се, за какво се пуска тая "тъпа" тема?
И съм 1000% сигурен, че ако не беше нечия Корса, ами твойто БМВ паркирано там на Еко-то, а детето ти скача по катерушките, които са на макс. 3м. от мястото на инцидента, щеше да опищиш света, а не да ми обясняваш колко е тъпа темата...

От тая тема един пубер да си вземе поука и като вземе на тате БМВ-то другия път не се лигави на пътя, съответно един човек по-малко ще си намери колата на сутринта ударена, или още по-.. едно дете по-малко ще прекара лятната ваканция в гипсово корито... сещаш ли се, за какво се пуска тая "тъпа" тема?
И съм 1000% сигурен, че ако не беше нечия Корса, ами твойто БМВ паркирано там на Еко-то, а детето ти скача по катерушките, които са на макс. 3м. от мястото на инцидента, щеше да опищиш света, а не да ми обясняваш колко е тъпа темата...
- hartge
- Потребител
-
- Кара: A4 Avant 1.8T
- Мечтае да кара: BMW M3,AUDI RS4,PORSCHE CGT
Вярно,че няма селски и просташки коли и сами по себе си колите не са виновни ,основната им функция е да са средство за придвижване,а всички други характеристики им ги придава човека зад волана според манталитета и акъла си и тогава вече освен средство за придвижване колите могат да бъдат селски, гъзарски , просташки , мърляви,светулки,кукли и т.н.На доста хора не им допада определянето на Е36 като селска ,просташка кола,но пък иначе всяка втора тема в страхотни истории да речем почва с .....вчера един селянин с голф,гоУфа така онака голфаджията и т.н. все изразяващи омраза определения за един нелош сам по себе си масов автомобил ,който е имал злата участ да стане любимо средство за изява на всякакви простаци и келеши и чрез него да си изявяват кретенията.Та явно съдбата на тройките е такава били те Голф или БМВ
,в един момент /поевтиняват достатъчно за да са достъпни за всеки/ стават любимо средство за изрязяване на низки страсти и емоции на нискокултурни олигофрени .Иначе Е36 на мен лично си ми харесва и нямам нищо против автомобила и никога не съм го определял като просташки или нещо такова,но наистина доста често напоследък съм ставал свидетел на кретенски изпълнения точно с този модел и което е още по лошо нароиха се какви ли не тунинг издевателства точно над този модел ,които са на път да надминат и най смелите фантазии на голф/астра/хонда илиенци"тунинг"стайл маниаците.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Rebel написа:А според тебе к'во е ОСТРА тема ?!![]()
щях да му счупа главата и после да го съдя а не да рева като п...а по форумите

защото колкото и да се пише фаида няма
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Пич, не се съобразих, че си такъв голям играч, извинявай... Ние п**ките пищим по форумите, защото ТЕ СА ЗА ТОВА, да се обсъждат разни работи...
Като нема файда от това да се пише и пускат подобни теми тук, пиши едно ЛС на някой админ и предложи да го закрият форума, че е по-лесно да се чупят глави и да се съдим
Специално от подфорум "страхотни истории" и "извън темата" незнам каква ФАЙДА очакваш ?!
Като нема файда от това да се пише и пускат подобни теми тук, пиши едно ЛС на някой админ и предложи да го закрият форума, че е по-лесно да се чупят глави и да се съдим

Специално от подфорум "страхотни истории" и "извън темата" незнам каква ФАЙДА очакваш ?!

са се чудя как да откажа едно приятелче да си зима е36,шот е бивш голфаджия(а такова понятие няма
) вика чудя се между е36 318и на газ или голф 2 кр 16в(пак на газ) и аз му вика вземи си голфа,поне няма да те толкова срам кат чадиш на ако отзад
ма вика тя мноо стара вече -ми земи голф 3ка-е тея па са големи каруци-колко пари даваш-4,5к-зами си е тоа голф за 3300-ааа не тоа му олекотявал маховика,сменил вала със спортен кой знае колко неща треа му се правят а и кой знае колко харчи..тъпотиии

Хе-хе, ето за такива "кисели гъзари" става въпрос. Хем иска кола, която да върви, ама ако може на газ, че много харчи и е скъпо.
"Ама да въ'ри ръ'ийш ли, ама мно'о и ако батка може да минава 100км. с 10лв. Айде ако ми намериш такава, ми звънни, че немам пари във ваучера в телефона за 1000лв. на лизинг"
Купувайте "бегачки" слагайте има газ при бай Спиро газаджията, пък ми обяснявайте после, колко много вървят и харчат по-малко, отколкото на бензин.
"Ама да въ'ри ръ'ийш ли, ама мно'о и ако батка може да минава 100км. с 10лв. Айде ако ми намериш такава, ми звънни, че немам пари във ваучера в телефона за 1000лв. на лизинг"

Купувайте "бегачки" слагайте има газ при бай Спиро газаджията, пък ми обяснявайте после, колко много вървят и харчат по-малко, отколкото на бензин.

- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Темата е за ключ!
Не мога да разбера караш ОПЕЛ/дето се самотунингова с времето/ и пишеш тук,кво нещо е скучно във вашето форумче,няма хора и нещо не се случва ли???, че си дошъл да спамиш тук????Занеш ли за последната седмица колко опели и фордове са ме засекли????Знаеш ли че видях как един голф3 влиза под един реис и двигателя му влезна в купето???Но не съм напускал безмислени теми!!!!Аман от спамери и опелджии,голфаджии дето искат да си избиват комплексите!
И просто Админите като видят такава тема трябва веднага да и удрят катанеца,защото рано или късно прераства в спорове,караници и прочие просто нищо градивно!
Пич, не се съобразих, че си такъв голям играч, извинявай... Ние п**ките пищим по форумите, защото ТЕ СА ЗА ТОВА, да се обсъждат разни работи...
Като нема файда от това да се пише и пускат подобни теми тук, пиши едно ЛС на някой админ и предложи да го закрият форума, че е по-лесно да се чупят глави и да се съдим Wink
Специално от подфорум "страхотни истории" и "извън темата" незнам каква ФАЙДА очакваш ?! Shocked
Не мога да разбера караш ОПЕЛ/дето се самотунингова с времето/ и пишеш тук,кво нещо е скучно във вашето форумче,няма хора и нещо не се случва ли???, че си дошъл да спамиш тук????Занеш ли за последната седмица колко опели и фордове са ме засекли????Знаеш ли че видях как един голф3 влиза под един реис и двигателя му влезна в купето???Но не съм напускал безмислени теми!!!!Аман от спамери и опелджии,голфаджии дето искат да си избиват комплексите!
И просто Админите като видят такава тема трябва веднага да и удрят катанеца,защото рано или късно прераства в спорове,караници и прочие просто нищо градивно!
Последна промяна Nukem на 09 Авг 2008, 11:09, променена общо 1 път
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!