За Пампорово ???
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
За Пампорово ???
Я кажете по спешност в Пампорово хубаво ли е, че не съм ходил от
няколко години и ме е страх да не е сичкото само строежи
Давайте прясно инфо, че искам да ходя утре там малко да си почина
и да не се окаже че отивам на строителната площадка

няколко години и ме е страх да не е сичкото само строежи

Давайте прясно инфо, че искам да ходя утре там малко да си почина
и да не се окаже че отивам на строителната площадка

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

Жалко че нямам снимки да ти покажа за какво иде реч.
Стават много добри трикове между рампите на строежите и покривите.
Пистите се намират между няколко блока малко са криви и трябва да гледаш да не влезнеш в някои бетоновоз
Насякаде са осрали курортите от законни и незаконни строежи,малко по малко се сасипва сичко красиво устанало по тях
Стават много добри трикове между рампите на строежите и покривите.
Пистите се намират между няколко блока малко са криви и трябва да гледаш да не влезнеш в някои бетоновоз

Насякаде са осрали курортите от законни и незаконни строежи,малко по малко се сасипва сичко красиво устанало по тях
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Грозна гледка е... преди 2 месеца минавах профилактично от там на разходка... еми като влезна Е34-ката в едни калища, стана сиганска ра'ота бате...
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Писнааа мииии. И сега къде да отида. Дайте предложение, че
много ме е яд. А до морето не ми се ходи щото там е ебати циганията
пък и вече бях на море по чужбина

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Пробвай с Банско. Там вече поприключиха строежите и стана по-човешко. По Великден бяхме там и съм доволен.
А ако все пак ти се ходи в Родопите - на близо до Пампорово е Широка Лъка.
А ако все пак ти се ходи в Родопите - на близо до Пампорово е Широка Лъка.
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Може и "Чудните мостове" да опиташ... отбивката е на 6км след Хвойна в посока Чепеларе. Има хижа и паркинг за колите 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Колега препоръчвам ти за планина Рупите(към Сандански),високо е 1600метра борова гора няма шумотевица дават се под наем цели вили които са нови като са обзаведени много луксозно,ТВ с кабелна,сичко е от дърво,има си механи,цената е доста прилична и местата са доста приятни за почивки с приятели,може да се отбиете да мелник на около 20км.,до къщата на баба Банга,абе много красиво място

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Bavarec*** написа:Колега препоръчвам ти за планина Рупите(към Сандански),високо е 1600метра борова гора няма шумотевица дават се под наем цели вили които са нови като са обзаведени много луксозно,ТВ с кабелна,сичко е от дърво,има си механи,цената е доста прилична и местата са доста приятни за почивки с приятели,може да се отбиете да мелник на около 20км.,до къщата на баба Банга,абе много красиво място
Колега, дай повече инфо как да се резервира там, че и мен ме заинтригува!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
Ами отиваш там и то сто процента има свободни те са доста вилички които сичките се дават под наем,по миналата година бях в една по голяма цялата с дворче беше оградено с такава ниска дървена оградка и имаше косена трева която имаше две малки вратички и беш направено като игрище,а миналата година пак ходих в една навътре в гората която на метър от нея имаше боробе на по педесе години.Имаше един човек чиято къща беше начи доло в механата беше направил нещо като ресторант за посетителите,вечерта ни даде безалкохолни,кебабчета(които си пекохме ние),на сутринта беш направил щкембе чорба.Като презноща си отиде в друга вила да преспи там.
Провери из интернет,някъде запазих визитка ама шепотърса и евентуално в неделя ше пиша пак защото заминавам за Троян.
Аааааа месноста която са вилите се казва Папасчаир или нещо от рода.
Аааа и се намираше в близост до паметника на Яне Сандански.
Провери из интернет,някъде запазих визитка ама шепотърса и евентуално в неделя ше пиша пак защото заминавам за Троян.
Аааааа месноста която са вилите се казва Папасчаир или нещо от рода.
Аааа и се намираше в близост до паметника на Яне Сандански.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Копривщица също е много красиво,спокоино и наи вече запазено от бетона!аз всяка година ходя по 1-2 пъти там
- Bavarcho
- Пантерчо
-
Те вчера се върнах от разходка за три дена.
Ходих да Троян, в един хотел на 15км. от града в областа Беклемето,на височина около 1200м.,имаше три хотела,аз спах в единия които уж не работи с клиенти,защото още не е довършен наълно(имам впредвид още не е направено меню на ресторснта,в банята поставяха сешуари,отвън барбекюто се донагласяше),много хубаво,в хотела има басеин открит много готин и водата беше сравнително топла,вътре има сална,масаж,джакузи с топла вода (джакузито голямо колкото басеин некаде два на пет,и водата много топла) и сичко това се ползва безплатно,пред хотела се дават под наем АТВта с екскурзовод(аз карах и направо се запалих по какви места мминахме),като цените за както по морето за наемане на АТВ,може да се правят разхотки по пистата която е на 700м. от хотела,има стар римски път които е много красив,също с кола може да се отиде до Бачковския манастир(около 20км.),до природно научен музеи(около 25км.),може да се разходи до град Троян),в местноста има организиран ОФФ-Роад като един приятел беше се возил в една Нива и каза че е било много яко,също яко е с АТВтата качват ебати местата ние ходихме до наи високата точка дето има некъв голям паметник и минахме около 15км. на отиване и 15на връщане,като се кара напряко през пистата с незнам къв наклон и трошени камъни и през някви калчища и беш адски яко.
Хотела има сравнително добра цена като за апартамент е 80лв,като има спалня идиван коитоито се разтяга,еми общо взето за три-четири дни е хубаво местенце
Ходих да Троян, в един хотел на 15км. от града в областа Беклемето,на височина около 1200м.,имаше три хотела,аз спах в единия които уж не работи с клиенти,защото още не е довършен наълно(имам впредвид още не е направено меню на ресторснта,в банята поставяха сешуари,отвън барбекюто се донагласяше),много хубаво,в хотела има басеин открит много готин и водата беше сравнително топла,вътре има сална,масаж,джакузи с топла вода (джакузито голямо колкото басеин некаде два на пет,и водата много топла) и сичко това се ползва безплатно,пред хотела се дават под наем АТВта с екскурзовод(аз карах и направо се запалих по какви места мминахме),като цените за както по морето за наемане на АТВ,може да се правят разхотки по пистата която е на 700м. от хотела,има стар римски път които е много красив,също с кола може да се отиде до Бачковския манастир(около 20км.),до природно научен музеи(около 25км.),може да се разходи до град Троян),в местноста има организиран ОФФ-Роад като един приятел беше се возил в една Нива и каза че е било много яко,също яко е с АТВтата качват ебати местата ние ходихме до наи високата точка дето има некъв голям паметник и минахме около 15км. на отиване и 15на връщане,като се кара напряко през пистата с незнам къв наклон и трошени камъни и през някви калчища и беш адски яко.
Хотела има сравнително добра цена като за апартамент е 80лв,като има спалня идиван коитоито се разтяга,еми общо взето за три-четири дни е хубаво местенце

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2