Идва ли краят на Е34 ?
Модератор: Технически модератори
73 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Идва ли краят на Е34 ?
Колеги ,какво става с Е34?
Критерий за търсенето на даден модел е цената ,на която се купува.Гледам Е34 струващи колкото Голф2 и по-евтини от Ауди 80.Миналата години свястна Е34 струваше 7-8000 лв.Сега може да се намери за 4-5000лв.Голям фен съм на този модел и не разбирам какво става-защо хората така го намразиха
Вярно горивата поскъпнаха,но едно Ауди 80 харчи на газ 13L ,едно Е34 15L ,а разликата в класите е огромна.
Критерий за търсенето на даден модел е цената ,на която се купува.Гледам Е34 струващи колкото Голф2 и по-евтини от Ауди 80.Миналата години свястна Е34 струваше 7-8000 лв.Сега може да се намери за 4-5000лв.Голям фен съм на този модел и не разбирам какво става-защо хората така го намразиха

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Re: Идва ли краят на Е34 ?
zvetiko написа:Колеги ,какво става с Е34?
Критерий за търсенето на даден модел е цената ,на която се купува.Гледам Е34 струващи колкото Голф2 и по-евтини от Ауди 80.Миналата години свястна Е34 струваше 7-8000 лв.Сега може да се намери за 4-5000лв.Голям фен съм на този модел и не разбирам какво става-защо хората така го намразиха![]()
Вярно горивата поскъпнаха,но едно Ауди 80 харчи на газ 13L ,едно Е34 15L ,а разликата в класите е огромна.
брат ми имаше ауди 80 1.8 75 коня и в града ми е давало 8-100 газ
ся освен бмв -то имам ауди 80 1.6 д което щях да го продавам но се отказах защото е супер кола за евридеика и тва па харчи 4-5/100 нафта

цялото окачване отпред да го смениш е 200-250 лв с труда

+ това ауди не хваща ръжда
така че не е много за учудване защо един средно статистически човек би избрал ауди 80 пред е34

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Ясно.Значи купуваме си по едно ауди 80 1.6д или туинго ,може и пежо 1.1D (с 40л. се изминават 1000км) за всекидневно каране и едно 530i,може и 535, седи някъде и от време на време му се радваме. 

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Според джоба
Има хора които всеки ден се радват на V12 със салони от алкантара и такива които карат колички по 1000 кубика с тапицерийки за 15лв. от битака...

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
zvetiko написа:Ясно.Значи купуваме си по едно ауди 80 1.6д или туинго ,може и пежо 1.1D (с 40л. се изминават 1000км) за всекидневно каране и едно 530i,може и 535, седи някъде и от време на време му се радваме.
ам маи така излиза

Аз моята за 5000лв няма да я дам
па ако ще нафтата да стане 10лв за литър. Неможе един голф 3 да струва колкото нея. На тема голф 3 бях преди 4 години и мога да ви кажа, че моя гореше по 12л градско и 10л извън градско, разбира се подръжката е несравнима, но неможе хам до края хем душата в рая....
Всеки трябва да прецени сам каква е целта на автомобила който кара. В момента из града джъткам с чисто ново Кади, но питайте ме като излизам извън града дали съм с него
Кадито в града ми гори 6-7л , извън града не пада под 6л (120-140км)
, а с Бима 7л (120-140км) мисля, че за един литър разлика комфорта на Е34 си заслужава
На 1-ви пътувахме 4 човека с колата на един авер Ситроен C4 от Варна до с.Гела-Смолянско. Не че така исках, но просто се бях подкарал от обяд
Пристигнахме в 3 през ноща и ви казвам нямаше такова друсане, лашкане и тн. Два пъти спирахме жените да повръщат, но нали накрая направихме 1000км с 60литра нафта, кво от това че бяхме като пребити

Всеки трябва да прецени сам каква е целта на автомобила който кара. В момента из града джъткам с чисто ново Кади, но питайте ме като излизам извън града дали съм с него

Кадито в града ми гори 6-7л , извън града не пада под 6л (120-140км)

На 1-ви пътувахме 4 човека с колата на един авер Ситроен C4 от Варна до с.Гела-Смолянско. Не че така исках, но просто се бях подкарал от обяд

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Mи то БМВ никога не е било кола за лузъри и такива дето си броят последната стотинка! Съответно на класата и цената на поддръжката!
Който иска да набляга на практичността да се мята на Голф или Пасатор.
Който иска да набляга на практичността да се мята на Голф или Пасатор.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
то си зависи и за какви нужди ти тряа кола
по принцип е наи добре една кола за работа практична и икономична и едно бмв в гаража за ентусиазъм
ако ползвам бмв-то за работа тряа да му е.а майката
по принцип е наи добре една кола за работа практична и икономична и едно бмв в гаража за ентусиазъм

ако ползвам бмв-то за работа тряа да му е.а майката
Край ..... не прекалено здрави коли са.
Що мисля така ... на ден виждам по 7-8 Е34 ки като ако видя една от тях която няма ражда
има читави гуми не е със удар във всеки един край или нещо подобно начи е бил
или някои колега от форума или някои които си я е купил наскоро.
Преди време нещо се заговорихме с Д. Пенчев че в квартала има много беемвета
и че много малко от тях са „маркирани” и той каза нещо (не си спомням точни думи )
че малко са хората които карат марката със сърце и малко ги интересува кво карат.
Т.е. не можете да очаквате че всички шофЕри на Е34 ки ще ги пазят като болни.
Като се счупи се продава щото няма пари за ремонт и така към следващия кошник .... ма в биографията вече има BMW той се е издигнал.
Елементарно мислене, подковано с липса на пари.
Тука може да се поспори ....
Що мисля така ... на ден виждам по 7-8 Е34 ки като ако видя една от тях която няма ражда
има читави гуми не е със удар във всеки един край или нещо подобно начи е бил
или някои колега от форума или някои които си я е купил наскоро.
Преди време нещо се заговорихме с Д. Пенчев че в квартала има много беемвета
и че много малко от тях са „маркирани” и той каза нещо (не си спомням точни думи )
че малко са хората които карат марката със сърце и малко ги интересува кво карат.
Т.е. не можете да очаквате че всички шофЕри на Е34 ки ще ги пазят като болни.
Като се счупи се продава щото няма пари за ремонт и така към следващия кошник .... ма в биографията вече има BMW той се е издигнал.
Елементарно мислене, подковано с липса на пари.
NeoPrint написа:Mи то БМВ никога не е било кола за лузъри и такива дето си броят последната стотинка!
Тука може да се поспори ....
Причината за продажбата на моята е просто замяната с по-нова от марката
и това, че станаха доста колите. Карам я основно извънграда, а вече все по-рядко излизам извън табелата на Варна. Ако все пак не намеря истински ценител на моята ще си я закарам в Смолян, ще я връча на баща ми.Ще я пастира ежемесечно, ще я мие ежеседмицно, ще спинка в гаража или след 10г ще я видите във тема РЕТРО, само че тогава цената ще е 5 пъти по-висока от сега 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
не ми дреме кой кво ще кара-всеки си решава.Аз с и карам Е36цата всеки ден на газчица и съм супер доволен.Е34 ката си седи в гаража щото е парадна

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
кат гледам тоалетните дет се продават 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
73 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5