Срамувате ли се да носите ментета? :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Срамувате ли се да носите ментета...?

Цял живот ще пия лимонада,за да нося "ПРАДА"!
12
5%
Дреме ми с какво съм облякън!
57
25%
Срам мъ и!
30
13%
Може менте,но със стил и вкус!
125
56%

Общо гласове : 224
крив кюнец
Аватар

Мнение от крив кюнец » 06 Авг 2008, 19:39

acer написа:Къф ти секънд хед - тва убива самочувствието. Ако ще да пише някъв китайски надпис, ама ново. Иначе според възможностите като цяло по-скъпите са доста по-качествените, ако не е менте де. Наскоро дадох за първи път 90 лв за лятна горна дреха от diesel и след месец стана на нищо. Как ме е яд, баси боклука. :ranting:

...Иначе само ново bmw, втората употреба коли убиват самочувствието?

Братле нося предимно 2ра употреба дрехи, пробирам такива, които нямат никакви забележки, дори има доста нови! Много са гот особено за работа, сменям си често гардероба, не ме е страх че ще ги сасипя, евтини са и по-качествени от новите ментета! Никой досега неми е казвал "Човече, луд ли си, к'ви са тея парцали?". Отначало и мен ме беше срам да влизам в такива магазини :uups: Но един колега ме водеше непрекъснато и си взимаше готини дрехи! А аз давах някакви грешни пари за боклуци! След това запалих и аз няколко човека... абе "Мания" :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 07 Авг 2008, 0:32

Само от към обувки ... иначе не ми дреме много в какви дрехи съм облечен. Имам предвид маркови или не. Стига да са съчетани както трябва и всичко е 6. Най-лошото е че в нашия град неможеш да си намериш обувки поради липсата на разнообразие :confused:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от viksan_1985 » 07 Авг 2008, 13:37

пичове в бг оригиналдъ нема.... всичко е внос от турция такаче всички носиме ментета ...важното в случея е наистина да знаеш как да ги съчетаеш... и чесно да ви кажа като трагна по магазините и направо се отвращавам навсякъде няма какво да ти хване окото а това което гоер долу става му турили цена ад си е.е мамата примерно отивам в мола харесвам къси панталони гледам цена 120 лв е това нормално ли е.... :D

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 07 Авг 2008, 13:46

Доста е неуместно да сравняваш дрехи и коли, но ти си знаеш.

крив кюнец
Аватар

Мнение от крив кюнец » 07 Авг 2008, 14:28

acer написа:Доста е неуместно да сравняваш дрехи и коли, но ти си знаеш.

Уместно е, ама ако почнем да спорим ще навлезем много дълбоко в джоба на обикновения българин! Е и аз искам нови качествени дрехи ама немааааа... "време" както казва българина :mhihi: Не мога да си го позволя! Ама малко са които ще си го признаят! Кажете ми как да поддържам колицата, да подменя нещо вкъщи, да се издържам и да нося скъпи дрехи? Е нестава братче... малцина са тези които го правят без лишения...
Иначе гласувах за "дреме ми с какво съм облечен" все пак има много по-важни неща от скъпите дрехи
:D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 07 Авг 2008, 14:38

Тия скъпите дрехи ги носят предимно за да се хвалят пред другите.Много малко наистина гледат вкус - да дава тати, та да има с какво да се хваля , че съм гъзар. Една БГ дреха или обувка направне акачествено , без проблеми декласира Тайвански Найк , лошото е че спряха да ги правят.Още помня ония БГ адидас , белите и ромика - 2-3 години ходиш,риташ,тичаш - няма късане . Не знам как можете да ми докажете че една бяла памучна или ленена ризка е парцал , след като си е от лен или памук и е ушите без дефекти.Всеки от нас се е напатил с истинкси боклуци , но има мноооого дрехи за малко пари които си струват . Въпроса е че трябва яко търсене .
:idea: Домашното вино също е менте , но по мнение на ВСИЧКИ , които са опитал семейната реколта - виното е убиец.Аз лично съм опитвал десетки вина (вкл. дом преигнон) и наистина домашното по ми харесва.Сега за ракията е друг въпрос , там е сложна технология и трябва да си призная че домашната леко отстъпва...Да вземе пример и за - домашна лютеница,сладко,компот ... Мисълта ми е че като имаш хубав материал - не е нужно да си собственост на италиански педераст , за да праиш нещо хубаво.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 07 Авг 2008, 23:24

Недеите така да мерите бг производство на дрехи и италянско моля ви когато италянци са правели дрехи в бг още са си шиели налъмите в къщи :mhihi: :mhihi: дреха правена в бг никога неможе да се сравнява с дреха от добра марка - нито като кроика нито като модел и дизаин .... се едно бмв и лада :mhihi:
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 07 Авг 2008, 23:33

Evelin Cotsev написа:Недеите така да мерите бг производство на дрехи и италянско моля ви когато италянци са правели дрехи в бг още са си шиели налъмите в къщи :mhihi: :mhihi: дреха правена в бг никога неможе да се сравнява с дреха от добра марка - нито като кроика нито като модел и дизаин .... се едно бмв и лада :mhihi:

Малко си се объркал , мой човек , ама какво да ти говоря . В България са правели златни маски и рогове , 5000 години преди Рим да бъде измислен , ама ти ги знаеш по добре изкуствата и марките .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 07 Авг 2008, 23:39

acho.rs написа:
Evelin Cotsev написа:Недеите така да мерите бг производство на дрехи и италянско моля ви когато италянци са правели дрехи в бг още са си шиели налъмите в къщи :mhihi: :mhihi: дреха правена в бг никога неможе да се сравнява с дреха от добра марка - нито като кроика нито като модел и дизаин .... се едно бмв и лада :mhihi:

Малко си се объркал , мой човек , ама какво да ти говоря . В България са правели златни маски и рогове , 5000 години преди Рим да бъде измислен , ама ти ги знаеш по добре изкуствата и марките .
щ

кви рогове кви маски ми говориш тука говорим за булдозер и наик и от тоя сорт :mhihi: :mhihi:
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 07 Авг 2008, 23:49

Evelin Cotsev написа:
acho.rs написа:

щ

кви рогове кви маски ми говориш тука говорим за булдозер и наик и от тоя сорт :mhihi: :mhihi:

НЕ ми се спори с тебе , чел съм и други твой постове ... ок щом казваш ... значи така си мислиш

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 08 Авг 2008, 0:40

acho.rs написа:
Evelin Cotsev написа:
acho.rs написа:

щ

НЕ ми се спори с тебе , чел съм и други твой постове ... ок щом казваш ... значи така си мислиш

aко искаш може да ми обесниш на л.с. кое точно не е вярно от това което съм казал и защо :?:
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 08 Авг 2008, 2:31

Да, робувам на марки и това са:

1. Всичко оригинално и каталожно от производителя - БМВ
2. Гуми - Мишлен (Мишелин)
3. Спирачна система - Брембо

За дрехи - по някога давам много пари, но след всеки този път се сещам какво можеше да взема за любимата кола и ме заболява сърцето..
Важното е да си чист, изгладен и прилежен, да ухаеш приятно и на чисто за околните - по етикетите какво пише - никой не гледа!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 08 Авг 2008, 2:59

Azidaha написа:Да, робувам на марки и това са:

1. Всичко оригинално и каталожно от производителя - БМВ
2. Гуми - Мишлен (Мишелин)
3. Спирачна система - Брембо

За дрехи - по някога давам много пари, но след всеки този път се сещам какво можеше да взема за любимата кола и ме заболява сърцето..
Важното е да си чист, изгладен и прилежен, да ухаеш приятно и на чисто за околните - по етикетите какво пише - никой не гледа!

Гледа , но най-често тоя дето гледа е от женски произход... или фешън (педерски) произход. Нищо лошо против марковите дрехи , просто не понасям такива за които дрехите са всичко ( а под дрехите най-често малко кожа и много щръкнали кокали :mhihi: :mhihi: ) .НЕ Е ВАЖНО ТОЛКОВА КАКВА ДРЕХА НОСИШ , А КАКВО СИ СКРИЛ ПОД НЕЯ ;) И да - най-хубавата дреха е тази която показва най-добре тялото , пък който има 1000 лева за обувки , да си ги носи със здраве.
Маркова техника - да
Маркови дрехи - кат дойде
Марков алкохол - ДАЙ РАКИЯТА , ПИИ СИ ДЖОНИТО :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 08 Авг 2008, 3:05

Жената - да, но не тази която те заглежда с поглед "Дали този ще е мъжа на моят живот" а финансовата акула, която те вижда, че слизаш от БМВ-то и си казва "Оле, този е богат!" и следващата и мисъл е - "Трябва да се почукам с него, със сигурност има парички да ме доразглези още!!!"

-Който иска такова чудо в живота си - прав му път!
Смятам, че един от нас няма такъв, и сме все стабилни хора с прекрасни създания до себе си! Тези които все още нямат - да търсят бавно и да се оглеждат в тъмното, и да знаят, че жената на живота им не е на пъпа на дансинга, огряна от всевъзможните прожектори, а тихомълком стоящата на засенчената масата в края ;)

...Уф, защо все ме избива на философия когато си пиина :help: :uups:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmwp0wer » 08 Авг 2008, 3:22

Ако си кух като лейка няма значение за колко пари си облечен... ;) . пък и по-добре евтино, но със стил!! (за дрехите иначе колата трябвя дя е БМВ няма как :mhihi: ) :)
BMW - The Ultimate DRIFT Machine!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата