!!!Поредното хитово изпълнение на баварист по СФ улиците!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
не всички, но доста които карат Е36 са селяни, да!И ти казвам че не съм виждал голфове и астри да си бият ръчни по малките улички, щото наистина не съм виждал!
Виждам че си от Бургас, така че едва ли си бил наскоро в студентски град за да видиш как ВСЯКА ВТОРА ( не преувеличавам ) кола е Е36 и на всичкото отгоре е карана от някакви кисели, мазни селяндури от незнам си къде си, които като ми видят астрата и решават, че трябва да ми доказват колко много им вървят беемветата и после като останат разочаровани от това че не им се връзвам на акъла, решават да се лъзнат в завоя, за да ми покажат колко велики шофиори са или деда знам какво...
Обикновено , ако горното се повтори, но с астра или голф...когато видят че не им се връзвам , продължават да си карат нормално...НО! С беемвето, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се дрифтира...четох тука по форума, някакъв пич как направил с Е36-цата 5 кръга на руски паметник настрани...Еми аз там живея, при това на първия етаж и хич няма да ми е приятно, някакъв "можещ" да ми връхлети в спалнята!!!И тва батко го има само с БМВ-та , по простата причина че са набедени за много вървежни и дрифтиращи и собствениците им затова си ги купуват!!
Питам...що дупетата с 190-ките не дрифтират?Аз не съм видял дори да ги ръчкат...и те са със задно!
Разбираш ли...съгласен съм с теб че шофиора е виновен, а не колата, но в случая донякъде е виновен ИМИДЖА на колата...поне според мен...защото селтаците си купуват Е36, не да си се возят удобно и спокоино, а за да гъзареят и киселеят!
Виждам че си от Бургас, така че едва ли си бил наскоро в студентски град за да видиш как ВСЯКА ВТОРА ( не преувеличавам ) кола е Е36 и на всичкото отгоре е карана от някакви кисели, мазни селяндури от незнам си къде си, които като ми видят астрата и решават, че трябва да ми доказват колко много им вървят беемветата и после като останат разочаровани от това че не им се връзвам на акъла, решават да се лъзнат в завоя, за да ми покажат колко велики шофиори са или деда знам какво...
Обикновено , ако горното се повтори, но с астра или голф...когато видят че не им се връзвам , продължават да си карат нормално...НО! С беемвето, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се дрифтира...четох тука по форума, някакъв пич как направил с Е36-цата 5 кръга на руски паметник настрани...Еми аз там живея, при това на първия етаж и хич няма да ми е приятно, някакъв "можещ" да ми връхлети в спалнята!!!И тва батко го има само с БМВ-та , по простата причина че са набедени за много вървежни и дрифтиращи и собствениците им затова си ги купуват!!
Питам...що дупетата с 190-ките не дрифтират?Аз не съм видял дори да ги ръчкат...и те са със задно!
Разбираш ли...съгласен съм с теб че шофиора е виновен, а не колата, но в случая донякъде е виновен ИМИДЖА на колата...поне според мен...защото селтаците си купуват Е36, не да си се возят удобно и спокоино, а за да гъзареят и киселеят!
A STORY BEYOND COINCIDENCE - High quality bulgarian essential oils and floral waters - Bulgarian rose oil , rose water , lavender oil etc.
Производство и монтаж на всички видове висококачествени щори за дома и офиса - вертикални, хоризонтални, роло щори, плисе щори, мрежи против насекоми, външни ролетни, дървени и външни хоризонтални щори
Производство и монтаж на всички видове висококачествени щори за дома и офиса - вертикални, хоризонтални, роло щори, плисе щори, мрежи против насекоми, външни ролетни, дървени и външни хоризонтални щори
i-co написа:...към колата, защото както казах по-горе тя нито си избира собственика, нито се самоуправлява.
Е така де, ама корена на злото е в това, че Е36-ците станаха вече "без пари" и всяко келешче, което до вчера се е гъзареело с гоУфа, сега кара Е36. Оттам и цялото нещастие, защото идиотите зад волана на Е36 просто станаха повече от всички други идиоти зад волани на други автомобили. И простотията им бие на очи.

Утре ще се качат на някоя по-добра/по-бърза кола и така до края на света.

Това, което можем да направим е да ги навикваме, когато правят идиотщини, независимо каква кола карат - поне на мен ми олеква, когато "нахраня" някой "рацер"/"дрифтър".

П.П.
Не виждам за какво му се сърдите на Stranger, истината казва човека. Аз повтарям същото, но с други думи.

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Голяма драма-някакъв пич с един месец стаж се блъснал, в корса щото се опитвал да дрифти.
Всеки си носи отговорност за действията и е наивно да се смята, че някои четейки постове ще си каже"Ей това дрифтене не е хубава работа, мога да размажа някой опел без да искам-те не че са много здрави от към ламарини де
Никога няма да правя така."
Аз всеки път си казвам, че ще карам като шофьор на опел или голф поне, ама пусто BMW така е направено, че само ме изкушава .Няма друга кола, която да ми доставя такова удоволствие от шофирането, както BMW-то и затова разбирам хората, които се поувличат.Всички, които караме BMW грешим понякога, но в Библията пише, че е човешко да се греши, защото сме хора, а тия BMW много изкушават, особенно пък за дрифтове и ние слабите,често съгрешаваме, ама такъв е живота.

Аз всеки път си казвам, че ще карам като шофьор на опел или голф поне, ама пусто BMW така е направено, че само ме изкушава .Няма друга кола, която да ми доставя такова удоволствие от шофирането, както BMW-то и затова разбирам хората, които се поувличат.Всички, които караме BMW грешим понякога, но в Библията пише, че е човешко да се греши, защото сме хора, а тия BMW много изкушават, особенно пък за дрифтове и ние слабите,често съгрешаваме, ама такъв е живота.

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Айде и аз да се включа като притежател на Е36
Колега Stranger ,коата я карам от близо 5 месеца и вече започвам малко да съжалявам
.Не заради колата (тя е страхотна) ,а заради името ,което се опитват някои хора да и създадат-ГОЛФАДЖИЙСКА
БМВ винаги ми е било мечта предишните коли са ми били форд и фиат (е.аси талигите са:mhihi:
)и си купих купе защото ми харесва като визия,усещане и вървеж,който е по-малък от ГСИ,ГТИ,вектра2000 и т.н.На 27 години съм и сам съм изкарал парите за колата,която не бих си позволил да я размажа някъде(каското не може да покрие ентусиазма).Това е разликата в колегите каращи Е36 като мен и 18-20 годишни рацери,които не знаят стойността на парите
Няма да лъжа , вдигал 160 от орлов мост до детелината за румънското в 00:03 през ноща ,но това не мисля ,че се класифицира като изцепка и вие го правите при безопасни обстоятелства
Просто станаха що годе достъпни тези коли и всеки надъхан младеж си мисли ,че купува самолет,това е проблема.Другия проблем е ,че масово колите са технически неизправни ,заради невъзможността на собствениците им да ги поддържат(съдя по това от подфорума Е36).
И последно София стана град с 2млн. души население и голямо текучество на хора и няма как всички да се култивират и да станат адекватни на пътя
Моля ви не заклеймяваите Е36 като "опасен" модел на марката.
Живи и здрави

Колега Stranger ,коата я карам от близо 5 месеца и вече започвам малко да съжалявам

И последно София стана град с 2млн. души население и голямо текучество на хора и няма как всички да се култивират и да станат адекватни на пътя

Живи и здрави

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
ivan1590 написа:"Ей това дрифтене не е хубава работа, мога да размажа някой опел без да искам-те не че са много здрави от към ламарини деНикога няма да правя така."
Абе не ми се спореше на тая тема, ама не се сдръжам да кача, че Корсата с 1 фар, маска и броня и тръгва на другия ден, докато супер здравото БМВ беше ТОТАЛ ЩЕТА

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
plradev написа:Айде и аз да се включа като притежател на Е36![]()
Колега Stranger ,коата я карам от близо 5 месеца и вече започвам малко да съжалявам.Не заради колата (тя е страхотна) ,а заради името ,което се опитват някои хора да и създадат-ГОЛФАДЖИЙСКА
БМВ винаги ми е било мечта предишните коли са ми били форд и фиат (е.аси талигите са:mhihi:
![]()
)и си купих купе защото ми харесва като визия,усещане и вървеж,който е по-малък от ГСИ,ГТИ,вектра2000 и т.н.На 27 години съм и сам съм изкарал парите за колата,която не бих си позволил да я размажа някъде(каското не може да покрие ентусиазма).Това е разликата в колегите каращи Е36 като мен и 18-20 годишни рацери,които не знаят стойността на парите
Няма да лъжа , вдигал 160 от орлов мост до детелината за румънското в 00:03 през ноща ,но това не мисля ,че се класифицира като изцепка и вие го правите при безопасни обстоятелства
Просто станаха що годе достъпни тези коли и всеки надъхан младеж си мисли ,че купува самолет,това е проблема.Другия проблем е ,че масово колите са технически неизправни ,заради невъзможността на собствениците им да ги поддържат(съдя по това от подфорума Е36).
И последно София стана град с 2млн. души население и голямо текучество на хора и няма как всички да се култивират и да станат адекватни на пътя![]()
Живи и здрави
Пич, имаш едно ОГРОМНО ЕВАЛА от мен, за тоя пост

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
абе тийн ли е,работата е страшна...
живея на оживена улица със заведение в близост,като стане към 00ч става ужасно.май си пийват тъпаците и почват с тия ми ти гърнета да гърмят като катюши..
гледам напоследък ондажиите прекаляват с тия гърнета,както и другите предно задвижвани марки,тряя се вдига гюрултия,дава се всичката гас и червеното не се брои за цвят в стремежа да се изпревари другия.все са едни миниатюрни рацери,едвам се виждат от седалките,педалите дали ги стигат не се знае,музиката кънти на изруд и се избиват едни комплекси лелеле.....
направо ми иде да хващам бухалката и да им разцепя кухите лейки на тия глупаци,то като си вървя пеш и само взривяват около тях,дразнят.
и като си карам лекичко и ококорено за някой невиждащ се от геврека и ме настигне такъв и почне да реже колата и кво го прайм..
прости,прости селяндури,чак вдлъбнати
а при 36-те е същата работата,истински ужас.ползват западащото реноме на модела,за да прикрият пъпките и простотията си,при първите впечатления пред тъпеещите момиченца
впечатленията са от Зарата
живея на оживена улица със заведение в близост,като стане към 00ч става ужасно.май си пийват тъпаците и почват с тия ми ти гърнета да гърмят като катюши..
гледам напоследък ондажиите прекаляват с тия гърнета,както и другите предно задвижвани марки,тряя се вдига гюрултия,дава се всичката гас и червеното не се брои за цвят в стремежа да се изпревари другия.все са едни миниатюрни рацери,едвам се виждат от седалките,педалите дали ги стигат не се знае,музиката кънти на изруд и се избиват едни комплекси лелеле.....
направо ми иде да хващам бухалката и да им разцепя кухите лейки на тия глупаци,то като си вървя пеш и само взривяват около тях,дразнят.
и като си карам лекичко и ококорено за някой невиждащ се от геврека и ме настигне такъв и почне да реже колата и кво го прайм..
прости,прости селяндури,чак вдлъбнати
а при 36-те е същата работата,истински ужас.ползват западащото реноме на модела,за да прикрият пъпките и простотията си,при първите впечатления пред тъпеещите момиченца
впечатленията са от Зарата

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Три страници глупости, а колко са прости нещата!
Селянина си е селянин в каквато и да е била кола!
Аз съм твърдо зад това Курсовете да станат по 2-3 хиляди лева и да се вдигнат часовете за подготовка около 4,5 пъти. При престъпление от страна на шофьора да носят отговорност този, който му е дал книжка - даяджията и инструктора.
Само това е начина. Яко филми и прожектиране, яко камери и глоби, иначе няма как да стане.
Ама бил луд и няма да се оправи, ами няма да му даваш книжка, защото утре ще убие твоето дете до тротара, а не някоя кола.
п.с. vlad0
Селянина си е селянин в каквато и да е била кола!
Аз съм твърдо зад това Курсовете да станат по 2-3 хиляди лева и да се вдигнат часовете за подготовка около 4,5 пъти. При престъпление от страна на шофьора да носят отговорност този, който му е дал книжка - даяджията и инструктора.
Само това е начина. Яко филми и прожектиране, яко камери и глоби, иначе няма как да стане.
Ама бил луд и няма да се оправи, ами няма да му даваш книжка, защото утре ще убие твоето дете до тротара, а не някоя кола.
п.с. vlad0
ivan1590 написа:Аз всеки път си казвам, че ще карам като шофьор на опел или голф поне, ама пусто BMW така е направено, че само ме изкушава .Няма друга кола, която да ми доставя такова удоволствие от шофирането, както BMW-то и затова разбирам хората, които се поувличат.Всички, които караме BMW грешим понякога, но в Библията пише, че е човешко да се греши, защото сме хора, а тия BMW много изкушават, особенно пък за дрифтове и ние слабите,често съгрешаваме, ама такъв е живота.
Какви други коли си карал, че според теб "няма друга такава кoла"?

Не се заяждам, просто наистина ми е любопитно. Предполагам, че ако се качиш на някой Lotus Elise или Ferrari 355 например, може и да си промениш мнението.

А в това, че колата те кефи и й се наслаждаваш няма нищо лошо, даже напротив, а пък грешки правим и ние, които не караме BMW

Само че съм твърдо против дрифтовете, които се правят по улиците, както е направил юнака, когото обсъждаме в настоящата тема, защото се вижда какви са резултатите. И най-добрият шофьор може да изпусне колата и какво става, когато вместо паркиран Опел Корса, на улицата има 5 годишно дете например?
Има си решение за всичко - ето, колегите от този форум си се събират във вторник на 500м. от блока ми при Дарукар и се забавляват при една, може да се каже, контролирана обстановка, където е малко вероятно да стане някой сакатлък.

Нищо против нямам такива забавления, чат-пат и аз наминавам да погледам.

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Всичко е проблем на възпитание, а не на марки. Просто простотията и селянията превзе държавата. Вижте дори само правописът в този форум. Учителите по български ще се разплачат. Колега Stranger, явно и те не устояваш да покажеш мускули чат-пат. Не знам какъв Опел караш и защо го мислиш за върха в автомобилостроенето, но БМВ не са набедени за много вървежни. Просто наистина са такива. Няма смисъл да сравняваме двете марки. И на малките деца е ясно какво са БМВ в автомобилният свят, колко разработки, патенти, иновации и какво ли не имат. Опел нямат нищо, но това и не означава, че някой трябва да си мери пишката с Опел, само защото кара БМВ (обикновенно дръгел с мизерни качества). Другата гадост е, че същите кисели гъзета, които си купуват Е36, първата им работа е да си дадат всички пари за музика, гъзарски фарове (ментета, разбира се), лампички и тем подобни говна, вместо да си сложи нови и качествени гуми, да си прегледа спирачките и т.н. Забелязъл съм, че колкото по-мизерна кола кара човек, толкова повече иска да се направи на мъж. Честно казано не съм видял досега някой с наистина мощна кола, да прави подобни простотии. Имам предвид Порше, Ферари, М3, М5 или AMG. Те си имат други начини за надувка 

- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
[quote="Stranger"] Пичовете с Е30-ките що не правят такива изцепки?Ходат да си се дрифтират я на дракона, я някъде дето няма ни кола ни човек...В най лошият случай се въртят по малките часове на нощта!Ама тия с Е36 са друга порода...Затова ви предлагам, престанете да ги импортвате и продавате тия коли и всичко ще заспи
quote]
напълно вярно днес дори направих първия си клип в които се вижда ясно как излитам от трасето и се забивам в храстите след адския дрифт..не бих си позволил да направя това на улицата 1во на полигона мога да счупа само моита глава и моита кола а на улицата нищо не се знае :-) а тез с е36тиците не си струва да се коментират, просто трябва да им зимаме двигателите

quote]
напълно вярно днес дори направих първия си клип в които се вижда ясно как излитам от трасето и се забивам в храстите след адския дрифт..не бих си позволил да направя това на улицата 1во на полигона мога да счупа само моита глава и моита кола а на улицата нищо не се знае :-) а тез с е36тиците не си струва да се коментират, просто трябва да им зимаме двигателите

аз пък си мисля че проблема е всъщност.... комплимент за е36-ците.
да- вярно е че вече са евтини и всеки може да си ги позволи. защо обаче хората като седнат във тях и "полудяват"? защото колата е хубава. и като всяка хубава кола ти навява едно (лъжливо) чувство за безсмъртност.... защото седи вярно на пътя, двигателите (всичките - дори и най-малките) са мазни, без много вибрации и гъвкави. окачването лепне. няма как да не се помислиш за по-добър шофьор от колкото си.
проблема е че като всяка хубава "лепнеща за шофьора" кола и е36-цата е двулична. защото написаното по-горе е омешано със леко дупе, недозавиване ако не си решителен и всъщност меко за теглото окачване ако/като опре да се натиска купето по една или друга причина.
това. не е толкова сложно. или поне не мисля че е.
да- вярно е че вече са евтини и всеки може да си ги позволи. защо обаче хората като седнат във тях и "полудяват"? защото колата е хубава. и като всяка хубава кола ти навява едно (лъжливо) чувство за безсмъртност.... защото седи вярно на пътя, двигателите (всичките - дори и най-малките) са мазни, без много вибрации и гъвкави. окачването лепне. няма как да не се помислиш за по-добър шофьор от колкото си.
проблема е че като всяка хубава "лепнеща за шофьора" кола и е36-цата е двулична. защото написаното по-горе е омешано със леко дупе, недозавиване ако не си решителен и всъщност меко за теглото окачване ако/като опре да се натиска купето по една или друга причина.
това. не е толкова сложно. или поне не мисля че е.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
plradev написа:Айде и аз да се включа като притежател на Е36![]()
Колега Stranger ,коата я карам от близо 5 месеца и вече започвам малко да съжалявам.Не заради колата (тя е страхотна) ,а заради името ,което се опитват някои хора да и създадат-ГОЛФАДЖИЙСКА
![]()
И последно София стана град с 2млн. души население и голямо текучество на хора и няма как всички да се култивират и да станат адекватни на пътя![]()
Живи и здрави
Разбирам те и съм напълно съгласен с теб...разбира се, че има шофиори на Е36, като теб, но за съжаление, другият тип преобладават...поне според мен.Но от мен имаш едно

@xterminat0r - напълно съгласен съм...курсовете трябва да са по строги, санкциите като цяло за всички трябва да са по строги и даяджиите трябва да спрат да се корумпират!
А всъщност, май целият проблем е просто в културата на хората...
@Anthony_J - За мускулите си прав...тва ми е изкривяване което осъзнавам и не харесвам, но досега въпреки стремежите ми не успявам да изкореня...Малко съм обзет от колата си...няма значение каква е тя...те дори са няколко , едната от които опел със задно, така че задното не ми е чуждо...както и да е... за БМВ вс опел няма да спорим, ти явно не си запознат с легендарни машини като Манта 400 и Аскона 400 примерно, за да говорим за бързи БМВ-та...Също искам да отбележа че най бързата кола в Германските планински ралита е Кадетт С Купе, а не примерно Е36 ( каквото фигурира в надпреварата ) или бмв 2002...така че, моля те не ми обяснявай колко са бързи БМВ-тата защото имам поглед върху нещатата и бързите БМВ-та започват от 325, 530,730, нагоре...другите са спрели до полуда...така като гледам какво караш, твоето е от бързите , с V8, така че моите уважения...Е39, любимият ми модел и според мен най красивата кола на всички времена...
Всичко наистина е въпрос на възпитание, обаче замислял ли си се, че е доста странно, именно автомобилите за ръчкане като М5, Ферари и тн.. да не се ръчкат! Това пак според моите скромни наблюдения е някакъв феномен възникнал в БГ...тук хората си купуват тия коли за да карат бавно и да ги виждат колко са тежки...и май повечето с такива коли немогат да ги карат...и обратното...тия с мъничките колички, ръчкат до полуда, правят какви ли не тъпотий за да бъдат забелязани...крива работа
A STORY BEYOND COINCIDENCE - High quality bulgarian essential oils and floral waters - Bulgarian rose oil , rose water , lavender oil etc.