газ на 316i 1.9 - 105 коня
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- radosi
- кандидат ентусиаст
-
газ на 316i 1.9 - 105 коня
Моля хората с такива двигателчета да споделят впечатленията си.
Благодаря на всички предварително.
Благодаря на всички предварително.
Ако тъщата върти дупе, щерка и си заслужава инвестицията
Ако колата си върти задницата значи си заслужава емблемата!

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Без да се обиждат колегите ... но БМВ на газ за да има визия и да спестим от гориво ми се струва доста селско.
И мен ме "ужили" колега от форума:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!
среден разход

- radosi
- кандидат ентусиаст
-
колата ми е ударена леко от град .. така че не целя визия колата ми трябва да патувам много в германия .. няма да ходя с анцунга с ръб и да паркирам пред кафето с тази кола
А бмв определено са прекрасни за път в ДЕ особенно със спортното окачване.
и на година като ми се очартава да пестя по минимум 1000 евро от гориво .. какво да кажа

и на година като ми се очартава да пестя по минимум 1000 евро от гориво .. какво да кажа

vAiO написа:tankishev написа:Без да се обиждат колегите ... но БМВ на газ за да има визия и да спестим от гориво ми се струва доста селско.
на мен пък ми се струва по селско да караш дизел и да замърсяваш околната среда
Добре че БМВ не са мислили като теб когато са произвеждали нашата сладурана

И мен ме "ужили" колега от форума:
среден разход

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Във всички спорове с хора, т.нар. "газаджии" се стига до един извод. Кое е по-интересното? Че имам приятели от "противниковата" Орелска марка, които карат 10 пъти по-стари коли от нас, 10 пъти по евтини на газ.
Ще си позволя да перефразирам думите на един от тях, когато се заговорихме за газта:
"Всички газаджии се чувстват длъжни да си защитават газта. Къде от дебилна умопомрачена вяра, че е добре, където от чиста заблуда. Няма такова нещо като "газта не прецаква" просто се защитават, зашото знаят че са от губещата страна в спора, а хич не им се иска да признаят, че газта прее*ава всичко в колата".
И щом това го казва, човек, който не очаква нищо от колата си(просто защото е Капка 1.3), който я кара на газ. Представям си вие колко губите. За какво се претендира с една марка ако отзад тая малка тлъста, грозна лепенчица убива имиджа на марката.
БМВ, както пишеше в една от брошурите им(четох я в Дару, не мога да си ги намеря в нета), не е кола за всеки човек. Това е кола за хора с различно мислене, различна визия върху живота и... т.н.
Между другото не знаех, че германците имат газ-станции. Ще да са си насочили вниманието към нас като ни отряза ЕС фондовете

Ще си позволя да перефразирам думите на един от тях, когато се заговорихме за газта:
"Всички газаджии се чувстват длъжни да си защитават газта. Къде от дебилна умопомрачена вяра, че е добре, където от чиста заблуда. Няма такова нещо като "газта не прецаква" просто се защитават, зашото знаят че са от губещата страна в спора, а хич не им се иска да признаят, че газта прее*ава всичко в колата".
И щом това го казва, човек, който не очаква нищо от колата си(просто защото е Капка 1.3), който я кара на газ. Представям си вие колко губите. За какво се претендира с една марка ако отзад тая малка тлъста, грозна лепенчица убива имиджа на марката.
БМВ, както пишеше в една от брошурите им(четох я в Дару, не мога да си ги намеря в нета), не е кола за всеки човек. Това е кола за хора с различно мислене, различна визия върху живота и... т.н.
Между другото не знаех, че германците имат газ-станции. Ще да са си насочили вниманието към нас като ни отряза ЕС фондовете

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- radosi
- кандидат ентусиаст
-
има има колега
към 3000 са за момента .. и продалжават да растат. там хората не си ползват колите толкова за имидж колкото да си вършат работата с тях и имат кам 25 000 километра магистрали кадето си навартат спкойно по 30-40 000 км годишно
А коли като Е36 320и които са от оно време и са натапкани с технологии за годините си се продават по 1000 евра щото вече не будят уважение с ужасно нефективния си разход. Това е
Тук недоимащия българин който иска да покаже положение си я кара и се чувства велик .. да ама не 

А коли като Е36 320и които са от оно време и са натапкани с технологии за годините си се продават по 1000 евра щото вече не будят уважение с ужасно нефективния си разход. Това е

- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
ми щом не ти пука за колата - като машина де , слагай , кво го мислиш - ще спестиш някои лев - само , че от колата след време няма да става нищо - ще го усетиш по честото посещение при сервизджиите.........пробвал съм го - верно - мноооооого по евтино е ...........обаче нервите никои не ти ги плаща , а май това е по важно от ламарините
апропо щом не ти дреме за колата земи един голф 3-ка аре да не е двой - ка и си джиткай евтино там.......................лошо няма - важното е бизнеса да върви и ти да си доволен:P иначе от мненията на хората само ще се раздвоиж - всеки си има опит и си го споделя , ама при всеки е различно
апропо щом не ти дреме за колата земи един голф 3-ка аре да не е двой - ка и си джиткай евтино там.......................лошо няма - важното е бизнеса да върви и ти да си доволен:P иначе от мненията на хората само ще се раздвоиж - всеки си има опит и си го споделя , ама при всеки е различно

не е истина как мразя френските коли
- radosi
- кандидат ентусиаст
-

аз голф 3 имам газифицирано и хубава работа ми варши ама е възрастна машинката а и достатачно се амортизира по бг патищата за да наливам пари да я правя за чужбина, макар че си е внесох едва преди година

Та в този ред на мисли ми се щеше някой които е имал премеждия с газифициране на такова двигателче да си даде мнението щото после няма да мога през седмица да ходя до газажията и да му меля "Ко стана бе маистореее."
дето се вика който си знае работата ... отивам слагам и забравям, а не да ми се учи на колата

- radosi
- кандидат ентусиаст
-
Сложих ловато за 1500лв - следи 2-те ламбди страхотен вървеж може би в ниските дори малко по добре !
Много съм доволен ще споделя разхода по-нататак
Ако някои има желание да газифицира подобен двигател ще се радвам да му помогна с каквото мога.

Много съм доволен ще споделя разхода по-нататак
Ако някои има желание да газифицира подобен двигател ще се радвам да му помогна с каквото мога.

- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ф30 328и
- Мечтае да кара: ф30 340и
- Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)
аз пък видях мерцедес 12 цилиндара 6литров мотор модел С126 на газ............. а в др даржави мн скъпи коли карат на газ..... един приятел dodge ram 1500 8.4литра мотор 600 коня с двигател на dodge viper на газ............ ама тва е др въпрос
и добре поставена скъпа газова уредба се губи до 8% от мощността , кво сраммно има да караш на газ като и това е гориво и колата върви и е по безвредна за околната среда

13 мнения
• Страница 1 от 1