!!!Поредното хитово изпълнение на баварист по СФ улиците!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Братко, на немски убиец знаеш ли как е...и тъй като тук нямам О умляут, го заменям с "ое" От моето се получава нещо което на български трябва да звучи "Мьордер"...както и да е, да не разводняваме темата
Верно е че тия изпълнения не са от колата а от шофиора, ама голфовете не са със задно, а тъпите селтици не се сещат за ръчна, така че с голфовете няма много такива изгъзици...Аз съм убеден, че си купуват Е36-ци заради токио дрифт и студ.градските фустанели.Пичовете с Е30-ките що не правят такива изцепки?Ходат да си се дрифтират я на дракона, я някъде дето няма ни кола ни човек...В най лошият случай се въртят по малките часове на нощта!Ама тия с Е36 са друга порода...Затова ви предлагам, престанете да ги импортвате и продавате тия коли и всичко ще заспи
И между другото, оня снощния твърдеше че имал от месец книжка
Баси...как е искарал поне 5к за да го купи тва бмв, като по закон май има право да работи от същото време от което има книжка ( пълнолетие )
Верно е че тия изпълнения не са от колата а от шофиора, ама голфовете не са със задно, а тъпите селтици не се сещат за ръчна, така че с голфовете няма много такива изгъзици...Аз съм убеден, че си купуват Е36-ци заради токио дрифт и студ.градските фустанели.Пичовете с Е30-ките що не правят такива изцепки?Ходат да си се дрифтират я на дракона, я някъде дето няма ни кола ни човек...В най лошият случай се въртят по малките часове на нощта!Ама тия с Е36 са друга порода...Затова ви предлагам, престанете да ги импортвате и продавате тия коли и всичко ще заспи

И между другото, оня снощния твърдеше че имал от месец книжка

A STORY BEYOND COINCIDENCE - High quality bulgarian essential oils and floral waters - Bulgarian rose oil , rose water , lavender oil etc.
Производство и монтаж на всички видове висококачествени щори за дома и офиса - вертикални, хоризонтални, роло щори, плисе щори, мрежи против насекоми, външни ролетни, дървени и външни хоризонтални щори
Производство и монтаж на всички видове висококачествени щори за дома и офиса - вертикални, хоризонтални, роло щори, плисе щори, мрежи против насекоми, външни ролетни, дървени и външни хоризонтални щори
- AUTOMAX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E21
Нека темата не взема друга посока, кой как и защо може да обърне ОПЕЛ, Странника го е написал добре.Вече се навъдиха всякакви дечица които вземат колите на мама и тате и раздават газ по улиците а като стане белята гледат като насрани
Що няма толква акъл у младото поколение 

Binev_OuT написа:Аве човеко само да ти кажа 4е в фирмата на 4и4о ми има 15 чисто нови астри и 13 чисто нови зафири и те са стабилни колкото моето спряло е36 само на пружини от зад за тва не ми говори колко са стабилни опелите
Полезно ще ти е скоро да излезнеш от пубертета... или му кажи на чичо ти да си купи E36-ци.
Binev_OuT написа:Аве човеко само да ти кажа 4е в фирмата на 4и4о ми има 15 чисто нови астри и 13 чисто нови зафири и те са стабилни колкото моето спряло е36 само на пружини от зад за тва не ми говори колко са стабилни опелите
Това чичото на масата ли го разправя.Що па да не са стабилни една не съм видял обърната до сега, колкото до е36-ците тях съм ги виждал във всякакви пози.Няма и година от както една от тях застана с муцуната на долу на ръба на аспарухов мост.Ти брачет на двулитрова астра качвал ли си се.Те новите май са по 1,4 1,6 фирмените.
Дебили много. Разбира се аз съм един от тях, ама поне не дрифтя из града посред бял ден като си знам че и без това немога. Честно казано не ги разбирам тия хора. Мене лично си ме срам като взема примерно личната СузукиВитара '88г кабрио и да се правя на гъзар. Особенно пък с плъзгането.. стига ве хора, тия гуми пари струват!
Иначе тук (на Село) имаме един такъв герой с една вектра, газ покрай мене, газ, пилаж.. само че докато съм пеша. Като съм с Баварията не е толкова мъж незнам защо
А и последно! Не забравяйте Форд-аджиите.. Имам един приятел, кара Форд Фиеста 1.4 карбуратор, на майка му е колата... да видите той какво прави после ще благотворите голфаджиите. Само ще кажа, че вчера му направиха куките компромис след като точно на Попа, посока НДК излетя право към тях с вратите напред
Показа им 4те акта за 2 месеца и те се отказаха да го глобяват
Простотията ходила по хората
едит/ забравих да кажа. Мечтата му е да си купи Е36компакт!!
Иначе тук (на Село) имаме един такъв герой с една вектра, газ покрай мене, газ, пилаж.. само че докато съм пеша. Като съм с Баварията не е толкова мъж незнам защо

А и последно! Не забравяйте Форд-аджиите.. Имам един приятел, кара Форд Фиеста 1.4 карбуратор, на майка му е колата... да видите той какво прави после ще благотворите голфаджиите. Само ще кажа, че вчера му направиха куките компромис след като точно на Попа, посока НДК излетя право към тях с вратите напред

Простотията ходила по хората

едит/ забравих да кажа. Мечтата му е да си купи Е36компакт!!
- O-Z
- Потребител
-
- Кара: 330XD
- Мечтае да кара: малко по-ново
- Детайли за колата: Синя е
Даниелчо, регнах се само зада напиша и аз един пост тука. Та и аз бях вчера там и аз видях за какво става въпрос. Момчето беше на 18, единственото което повтаряше беше "леле тате ше ме убие сега". Колата нямаше и каско даже....както и да е. Познавам и аз наще хора с астрите, познавам и хора то Баварския форум, които са упер пичове. Според мен разделението ма марки е малко тъпо. Ясно е че всичко е до човека зад волана. Знаем с теб и от нашия клуб кви типове имаме и какво правят...да не споменавам сега имена. Лошото е че колата която пострада не е даже на никой от нашия форум, а просто беше паркирана там с табела "ПРОДАВА СЕ" ,дано да са го издирили полицаите поне протокол да му дадът. Идеята на тази тема и на моя пост е хората като го прочетат да имат едно на ум и да не правят глупости на места където е повече от ясно че ше гризнеш бордюра...не че така ще се оправи света и ще спрат отведнъж тъпотиите, но все пак. И като видиш поста на колeгата veso VTK си мислиш че има смисъл. В следващия момент виждаш поста на Binev_OuT и си викаш: баси нема надежда по-добре да бех писал в форума БГ мама. Поздрави на всички и не обръщайте дискусията на "ела да видиш мойта колко е стабилна карам по тавана натунела без да падне" или нещо такова...идеята е съвсем друга. Навсякъде има черни овце и ще има винаги...
- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
Няма какво да спорим за глупости. То не зависи от колата, а от сивото вещество в главата на шофьора. Снощи ако бащата на лапето имаше мерцедес примерно пак щеше да стане същото, но да плюеме във форума на мерцедесите ли?
В интерес на истината миналата седмица едно момче беше блъснало човек пред пежо-то в люлин и избягало. За нещастие човекът почина, а шофьора се върна малко по-късно на мястото. Почти сигурен съм, че е някой от форума защото беше е36 купе с М пакет и много як кожен салон пак М. Личеше, че колате правена с мерак и пари!
В интерес на истината миналата седмица едно момче беше блъснало човек пред пежо-то в люлин и избягало. За нещастие човекът почина, а шофьора се върна малко по-късно на мястото. Почти сигурен съм, че е някой от форума защото беше е36 купе с М пакет и много як кожен салон пак М. Личеше, че колате правена с мерак и пари!
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
[quote="Stranger"]Ама тия с Е36 са друга порода...Затова ви предлагам, престанете да ги импортвате и продавате тия коли и всичко ще заспи
[quote]
Пич, що се заяждаш?...не разбра ли че опел и бмв не са конкуретни коли в нито един клас! Като се качиш на моята 10 годишна Е36ца и после в някой 10 годишен опел сам ще разбереш разликата
П.С. И аз имах Опел.............................преди 10 ГОДИНИ..... не бих си взел пак кола на която емблемата е задраскана от производителя

[quote]
Пич, що се заяждаш?...не разбра ли че опел и бмв не са конкуретни коли в нито един клас! Като се качиш на моята 10 годишна Е36ца и после в някой 10 годишен опел сам ще разбереш разликата
П.С. И аз имах Опел.............................преди 10 ГОДИНИ..... не бих си взел пак кола на която емблемата е задраскана от производителя

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- O-Z
- Потребител
-
hemicharger написа:Пич, що се заяждаш?...не разбра ли че опел и бмв не са конкуретни коли в нито един клас! Като се качиш на моята 10 годишна Е36ца и после в някой 10 годишен опел сам ще разбереш разликата
Айде почна се...брато ние коли не сме виждали и баварци не сме карали добре че ни информира...не видях да се заяжда, а само да се шегува...
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
O-Z написа:hemicharger написа:Пич, що се заяждаш?...не разбра ли че опел и бмв не са конкуретни коли в нито един клас! Като се качиш на моята 10 годишна Е36ца и после в някой 10 годишен опел сам ще разбереш разликата
Айде почна се...брато ние коли не сме виждали и баварци не сме карали добре че ни информира...не видях да се заяжда, а само да се шегува...
То и аз се шегувам

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- O-Z
- Потребител
-
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Наистина тъпа постъпка, но не само БМВджйии правят така. В кварталното кафе кадето се събираме редовно съм свидетел как Опелджии и голфаджии хвърчат по малката уличка, кадето се разхождат майки с колички и отделно има малки деца в заведението. За мен това е изключително тъпа проява на "виж колко ми е бърза колата". Тея деца са малки и неконторлируеми и незнаеш кога може да изтича на улицата.
hemicharger написа:O-Z написа:hemicharger написа:Пич, що се заяждаш?...не разбра ли че опел и бмв не са конкуретни коли в нито един клас! Като се качиш на моята 10 годишна Е36ца и после в някой 10 годишен опел сам ще разбереш разликата
То и аз се шегувам
Абе ти не мисля че се шегуваш, ама както и да е...нито ти си виждал моята кола, нито аз съм виждал твоята, за да спорим...разликата е в това че ти си много убеден че твоята е по хубава от моята само защото твоята е БМВ!!!!

Темата е за заключване...няма повече какво да се каже...видя се че има и много свестни и умни хора в тоя форум (то не че не си го знаехме де ) , видя се че има и такива, които са, уви, неспособни да се поучат от грешките на другите и да съзрат света по далеч от върха на носа си...
A STORY BEYOND COINCIDENCE - High quality bulgarian essential oils and floral waters - Bulgarian rose oil , rose water , lavender oil etc.
Stranger, говориш така сякаш E36-ците си избират и управляват собствениците си, а не обратното. Всеки който има възможност и желание, дори карането да е последното нещо за което е създаден, може да си купи ако ще Тойота Ярис или каквато кола иска, да я ръчка и да всякакви прави подобни изпълнения с нея из града ако реши. Не мога да разбера защо си тръгнал да обяснваш, че не си виждал Астри и Голфове да правят подобни изпълнения.. не искам да те обидя, но като го прочетох това наистина се смях много, все едно слушам някой петокласник. Правиш реклама на "невинните" Голфчета и Астрички или се опитваш да кажеш, че всички или повечето дето имат E36-ци са селяни, не могат да карат и т.н.? Утре мога да седна цял ден на кафе до някоя по-оживена улица, да се нагледам на глупости и после да пиша по форумите как "смешниците си мислят, че като са се качили в някаква спряла Астричка или Голфче са хванали господ за шлифера". И не си мисли, че защитавам човека, дето е направил тая изцепка.. даже напротив, просто ме дразни факта, че изобщо насочваш някакво обвинение към колата, защото както казах по-горе тя нито си избира собственика, нито се самоуправлява.
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Ей 'ора, мислете малко с тия глави, не са ви само за украса
Много неща мога да кажа по темата, даже не знам от къде да започна ...
Сега за Е36-ците... нищо и няма на колата, просто инцидентите с тях се дължат на това, че станаха толкова масови... станаха толкова масови щото станаха без пари... и щото станаха без пари ей такива комплексирани льоловци, като оня снощния се накачиха на тях за да си избиват комплексите, неосъзнавайки колко са смешни и жалки ВСЪЩНОСТ... Тая кола (Е36), която винаги ми е била любим модел, снощи за пореден път ми падна в очите и не за друго, а заради поредния 19 годишен "дрифт-кинг" искащ да се покаже пред нас (в случая) заблудените "хлопелджии" колко е велик и к'ва яка кола кара... а после "АМА ТАТЕ ЩЕ МЕ ПРЕБИЕ"... искрено се надявам да го е пребил, наистина, щото според мен заслужаваше да го тупаме много повече... Чиста проба късмет, че не оцели колата, спряна преди Корсата
И най-много ме подразни факта, че тръгна да бяга... Колко е умен, а?! С течащия радиатор и смазаната предница е "трудно" откриваем... а че после иска и съвет как да му се размине най-леко... Най-леко щеше да му се размине ако си беше завил като пич с мигач и си продължи. И без това му се изсмяхме още в момента, който завъртя гуми, жалко че ни се секна смеха след точно 3 сек. Лесно е да се бяга от отговорност, трудно е да я поемеш, а като ти тежи, пак казвам, мисли с тая кратуна. Гел-а и ланеца не помагат в тия ситуации
Всички сме страдали от подобни случки, и много добре знаете колко е кофти да ти ударят колата. Никой не е застрахован да направил фал по невнимание, ама да си некадърник и цитирам "Не мога да карам на задна..."
и да дърпаш дявола за опашката по тоя начин... еми по-добре си се вози на рейса, с 1 лев цена на билета и там ше си дупе, ако дупчиш редовно
И едно нещо, МНОГО ВАЖНО, не ми е ясно. В тоя форум има големи карачи (т'ва сериозно), които знаят КЪДЕ, КАК и КОГА да дрифтят, толкова ли не може пуберчетата дето четат тоя форум (а те са много) и се качили за първи път въобще на кола ( и то БМВ) да гледат и да се учат от тях, ми само черпят "умения" от устатите леваци ?! Като неможеш, еми ходи на Калояново на дрифт-дей, ходи в Кюстендил и т.н, гледай баш-майсторите с Е30-ките к'во могат, питай, учи се, ходи по срещи и тогава се прави на карач (и пак не в улица широка да се разминат кола и половина...)
Съгласен съм, че можеше да е Голф, Астра, Ескорт и т.н, но този път беше Е36-ца... както и последните 3-4 подобни инцидента
То това не е случайно...
И с това не целя да обидя собствениците на Е36-ци, то е до човека, а не до колата
За жалост, иначе тъй хубавото БМВ, явно е привлекателно точно за тоя тип хора, дето са склонни към такива поразии
Айде
и умната
П.П: Не обръщайте темата отново на Астра vs. Е36....
Stranger-a го каза добре... има Астри и Астри... по същия начин Е36-ци и Е36-ци

Сега за Е36-ците... нищо и няма на колата, просто инцидентите с тях се дължат на това, че станаха толкова масови... станаха толкова масови щото станаха без пари... и щото станаха без пари ей такива комплексирани льоловци, като оня снощния се накачиха на тях за да си избиват комплексите, неосъзнавайки колко са смешни и жалки ВСЪЩНОСТ... Тая кола (Е36), която винаги ми е била любим модел, снощи за пореден път ми падна в очите и не за друго, а заради поредния 19 годишен "дрифт-кинг" искащ да се покаже пред нас (в случая) заблудените "хлопелджии" колко е велик и к'ва яка кола кара... а после "АМА ТАТЕ ЩЕ МЕ ПРЕБИЕ"... искрено се надявам да го е пребил, наистина, щото според мен заслужаваше да го тупаме много повече... Чиста проба късмет, че не оцели колата, спряна преди Корсата

И едно нещо, МНОГО ВАЖНО, не ми е ясно. В тоя форум има големи карачи (т'ва сериозно), които знаят КЪДЕ, КАК и КОГА да дрифтят, толкова ли не може пуберчетата дето четат тоя форум (а те са много) и се качили за първи път въобще на кола ( и то БМВ) да гледат и да се учат от тях, ми само черпят "умения" от устатите леваци ?! Като неможеш, еми ходи на Калояново на дрифт-дей, ходи в Кюстендил и т.н, гледай баш-майсторите с Е30-ките к'во могат, питай, учи се, ходи по срещи и тогава се прави на карач (и пак не в улица широка да се разминат кола и половина...)
Съгласен съм, че можеше да е Голф, Астра, Ескорт и т.н, но този път беше Е36-ца... както и последните 3-4 подобни инцидента

То това не е случайно...
И с това не целя да обидя собствениците на Е36-ци, то е до човека, а не до колата

Айде

П.П: Не обръщайте темата отново на Астра vs. Е36....
Stranger-a го каза добре... има Астри и Астри... по същия начин Е36-ци и Е36-ци