!!!Поредното хитово изпълнение на баварист по СФ улиците!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
!!!Поредното хитово изпълнение на баварист по СФ улиците!!!
Дет се вика поредното, но не последното...Незнам Михаел Шумахер дали е блъснал пешеходец, ама преди малко , на Опел клуб сре6тата на екото, един баварист ,с напоследък станалите изключително актуални сред гъзарския елит на София Е36, така майсторкси се издрифтира в уличката че намери челно една корса, след което избяга...разбира се беше хванат щото очевидно умственият му капацитет не превишаваше с много минималното ниво...Значи нашия пишман гъзар, решава да ни покаже колко му е вървяща Е36-цата и от екото (се опитва да ) влезе с дрифт в уличката която излиза на българиа,само че не към българия, а в другата посока.При което като по чудо подминава една нова астричка и също като по чудо се удря 15 метра по натам в една най културно паркирана корсичка...не е като да нямаше място да спре или откъде да мине...как го направи, незнам...беше вълшебник момчето, казвам ви!!!Обаче след като се изпердаши в корсата,доказа че е голям мъж и реши да избяга!Да, но на невероятно здравото бмв, явно му се беше прекършил сериозно водният радиатор и си оставяше сериозна диря...та по нея по нея, го открихме каширан в съседната уличка и се натиска...убавец... седеше и гледаше като пръднал заек в люцерна...
Как може бе...гледам по 3 такива изпълнения на ден!И то все с тия Е36...па като немогат да карат кола със задно защо се опитват...бахти...ми ако сгазят човек, кво праим...и защо все с Е36!!!!Много бързи ли са?Я споделете...щото не са ми направили такова впечатление, ма аз пък не разбирам...Нито момчетата с голфове, нито момчетата с астри правят такива селяний...аман от неможачи, които са гледали много тикио дрифт и си мислят че могат да си играят в града...
Сега, не казвам че всичките сте такива...има някои , ем карат ем мислят...малко са кът такива люде, ама се намират де...както и да е... Замислете се!Вие само храните голфаджиите и опелджиите кви били тапаци простаци...ма всъщност май дупетата с беемветата са най опасните...незнам що ама си мислят че като са се качили на няква спрела 3-чица и са фанали господ за шлифера...ква е тая безмозъчност, кво е тва самочувствие...Вземете да спрете с хлебенето по другите марки и техните шофиори и си ударете една самокритика , щото става страшно...утре други ден можете да се намерите едини други и тогава вече ще стане вълнуващо... Я ми разяснете баваристката психика че ми е интересна...ако не друго поне ще знам какво мисли екшън героя с Е36,та белким успея да се спася овреме...
Как може бе...гледам по 3 такива изпълнения на ден!И то все с тия Е36...па като немогат да карат кола със задно защо се опитват...бахти...ми ако сгазят човек, кво праим...и защо все с Е36!!!!Много бързи ли са?Я споделете...щото не са ми направили такова впечатление, ма аз пък не разбирам...Нито момчетата с голфове, нито момчетата с астри правят такива селяний...аман от неможачи, които са гледали много тикио дрифт и си мислят че могат да си играят в града...
Сега, не казвам че всичките сте такива...има някои , ем карат ем мислят...малко са кът такива люде, ама се намират де...както и да е... Замислете се!Вие само храните голфаджиите и опелджиите кви били тапаци простаци...ма всъщност май дупетата с беемветата са най опасните...незнам що ама си мислят че като са се качили на няква спрела 3-чица и са фанали господ за шлифера...ква е тая безмозъчност, кво е тва самочувствие...Вземете да спрете с хлебенето по другите марки и техните шофиори и си ударете една самокритика , щото става страшно...утре други ден можете да се намерите едини други и тогава вече ще стане вълнуващо... Я ми разяснете баваристката психика че ми е интересна...ако не друго поне ще знам какво мисли екшън героя с Е36,та белким успея да се спася овреме...
A STORY BEYOND COINCIDENCE - High quality bulgarian essential oils and floral waters - Bulgarian rose oil , rose water , lavender oil etc.
Производство и монтаж на всички видове висококачествени щори за дома и офиса - вертикални, хоризонтални, роло щори, плисе щори, мрежи против насекоми, външни ролетни, дървени и външни хоризонтални щори
Производство и монтаж на всички видове висококачествени щори за дома и офиса - вертикални, хоризонтални, роло щори, плисе щори, мрежи против насекоми, външни ролетни, дървени и външни хоризонтални щори
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Как що с е36? Щото смениха Голфовете и други такива, с тоя иначе нелош модел и глей кво става. То не е виновна колата, като зад волана са същите утрепаняци

///
колега стикер на BMW Club Bulgaria може да ви купи всеки за 1 лв от
някои от сбирките това не значи че всички сме такива че мозъка на едни е по малко от други
никои не го успорва но всички сме голями хора всеки отговаря за деиствията си един въпрос????? вашите бързи гсита не се пързалят не се удрят ли от близо 10 000 човека които четат и пишат тук аз познавам едва 40/50 не можеш да слагаш под знаменател всички нас заради един човек
някои от сбирките това не значи че всички сме такива че мозъка на едни е по малко от други

0889429419
Да бе, прави сте, не ви слагам под общ знаменател всичките, разбира се! Дори на 99% от хората в форума, като им чета мненията, се радвам че са много интелигентни ,та чак респектиращи хора!
Пускам темата не с цел да кажа , "Видите ли тия с бмв-тата кви са нещастници и тн" а за да накарам поредният 18 годишен мини гъзар , да се замисли, докато ви чете останалите мъжки страхотни истории , как сте се въртяли, колко вървели бмв-тата , какво станало с куките и тн! Щото съм почти убеден , че въпросният пъпеш от тая вечер, ги е чел тия истории и те са му помогнали да се почувства недосегаем собственик на БМВ и да докаже, на нас с бавните опели, какъв дар от всевишния са бмв-тата!
Иначе за GSI-ките, не съм съгласен...първо че са малко и второ,че нито , ама нито веднъж не съм видял някой да се лъзга по улицата...освен това голяма част от тях ги познавам и съм убеден че знаят на какво са се качили и каква отговорност носят...някой си ръчкат повече, но и внимават много!
Edit: ей го и тоя последния!!Абе брато...опела щял да се обърне...ела па да пробваш да обърнеш моя, ако успееш, щи дам 5 лв! Престанете да мислите че БМВ-тата ( говоря за 3-ките ) , особено пък Е36 са по коли от другите...То за тва стават такива изцепки, щото гореописания пич, си е мислел и той като тебе! Язе со голфо, не бех гъзарин, ама БМВ-то е машината на времето , то само се кара!!!
Пускам темата не с цел да кажа , "Видите ли тия с бмв-тата кви са нещастници и тн" а за да накарам поредният 18 годишен мини гъзар , да се замисли, докато ви чете останалите мъжки страхотни истории , как сте се въртяли, колко вървели бмв-тата , какво станало с куките и тн! Щото съм почти убеден , че въпросният пъпеш от тая вечер, ги е чел тия истории и те са му помогнали да се почувства недосегаем собственик на БМВ и да докаже, на нас с бавните опели, какъв дар от всевишния са бмв-тата!
Иначе за GSI-ките, не съм съгласен...първо че са малко и второ,че нито , ама нито веднъж не съм видял някой да се лъзга по улицата...освен това голяма част от тях ги познавам и съм убеден че знаят на какво са се качили и каква отговорност носят...някой си ръчкат повече, но и внимават много!
Edit: ей го и тоя последния!!Абе брато...опела щял да се обърне...ела па да пробваш да обърнеш моя, ако успееш, щи дам 5 лв! Престанете да мислите че БМВ-тата ( говоря за 3-ките ) , особено пък Е36 са по коли от другите...То за тва стават такива изцепки, щото гореописания пич, си е мислел и той като тебе! Язе со голфо, не бех гъзарин, ама БМВ-то е машината на времето , то само се кара!!!
A STORY BEYOND COINCIDENCE - High quality bulgarian essential oils and floral waters - Bulgarian rose oil , rose water , lavender oil etc.
Stranger написа:Да бе, прави сте, не ви слагам под общ знаменател всичките, разбира се! Дори на 99% от хората в форума, като им чета мненията, се радвам че са много интелигентни ,та чак респектиращи хора!
Аз говора за по-старите опелчета!!! Преди 90-та година още

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Теб те знаем Капи, спокойно
A на автора - има един човек с GSIка, който не го познаваш 100% и той се "лъзга" когато му скимне. Така че видиш ли - навсякъде има изключения.
Бившите голфаджии от село станаха Е36-каджии. Затова е така.

A на автора - има един човек с GSIка, който не го познаваш 100% и той се "лъзга" когато му скимне. Така че видиш ли - навсякъде има изключения.
Бившите голфаджии от село станаха Е36-каджии. Затова е така.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
---Към автора на темата.Дай на въпросния пъпеш да видим няма ли да ти обърне Опела.Или най малко ще го нацели в следващата паркирана кола.Шегувам се разбира се.А сега към всички колеги ТУРБО ГЪЗАРИ С ДЕТСКИ УСМИВКИ И РАЗСЪЖДЕНИЯ притежатели на Опели,БМВ-та,Голфове,Фиати,Алфи и т.н.Момци.Има си определени за целта места като писти и полигони където всеки може да покаже възможностите си както свойте,така и на притежаваната кола.По безопасно е.Не правете глупави изцепки по градовете и селата както въпросния плужек.Белята става за части от секундата.После много боли.Питайте гъзара който е дал повод за тази тема.
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....о-о-о-о това нищо не е!
карам аз по сливница в най-голямото задръстване! гледам в огледалата зад мен Е36 компакт с регистрация СО......нещо-си се стрелка бясно ляво-дясно между препълнения булевард! викам си- я по-далече от тоя, че нещо е сменил дилъра! след 15-тина минути съм минал има няма 20 метра и съм го забравил, когато усеща ТРЯ-Я-Я-Я-Я-С отзад в моя автомобил! слизам и кво да видя- същото гъзе с компакта спрял в мене! викам му: добре де?! кажи сега- как го направи това?! задръстване, пълзим едва една ти се блъскаш в предния?!?! що за животно си ти, бе?!
вчера- друг такъв случай- герой отново Е36 компакт - сив металик, с черен преден капак, намръщена предница тип "Devil tunning" и ръмжащо задно гърне. тръгва от пресечка на симеон с пълна газ - свирят ония ми ти гуми, селските момета викат- Брей-й-й-й, мно-о-о-о вървежна таа 36-ца! вътре в колата тъмен субект по потник, черен целия от сажди, омазнена коса до раменете, небръснат от 4 дни, свалил стъклото, привел се над волана, едната ръка отвън, кара напред, гледа настрани- демек- виждате ли ме всички- баш-гъзара минава.....абе картинка голяма!
карам аз по сливница в най-голямото задръстване! гледам в огледалата зад мен Е36 компакт с регистрация СО......нещо-си се стрелка бясно ляво-дясно между препълнения булевард! викам си- я по-далече от тоя, че нещо е сменил дилъра! след 15-тина минути съм минал има няма 20 метра и съм го забравил, когато усеща ТРЯ-Я-Я-Я-Я-С отзад в моя автомобил! слизам и кво да видя- същото гъзе с компакта спрял в мене! викам му: добре де?! кажи сега- как го направи това?! задръстване, пълзим едва една ти се блъскаш в предния?!?! що за животно си ти, бе?!
вчера- друг такъв случай- герой отново Е36 компакт - сив металик, с черен преден капак, намръщена предница тип "Devil tunning" и ръмжащо задно гърне. тръгва от пресечка на симеон с пълна газ - свирят ония ми ти гуми, селските момета викат- Брей-й-й-й, мно-о-о-о вървежна таа 36-ца! вътре в колата тъмен субект по потник, черен целия от сажди, омазнена коса до раменете, небръснат от 4 дни, свалил стъклото, привел се над волана, едната ръка отвън, кара напред, гледа настрани- демек- виждате ли ме всички- баш-гъзара минава.....абе картинка голяма!
Даааа, това на последък е доста яко да караш, ама да гледаш настрани.Има хора така минават километри
.Вчера и ас така забелязах един "пич" с вектра, значи седя си на заведенийцето в махлата на вън до пътя, и чувам някакво шукар гърне църцори тежко тежко, като наближи заведението понеже имаше и една-две бамбини дето се виждаха на предна линия, оня намали, наду няква музика, главата настрани, цайсите, стойка лявата ръка на 2 часа, като за минаване пред заведение и като поотмина ..... дай газ на тоз опел, направо му строши прекъсвача
.Всички го помислихме за голям гъзар и решихме че, сме прости люде които намат късмета да го познават.

Колега,тея изпълнения не са нито от баварките,нито от опелите,нито от голфовете,а чисто и просто от човека в колата.На тея хора и трабант да им дадеш пак ще прави простотии.Може половин час да го засилва,ама ще го засили и пак може да удари някой.Аз имам и опел гси освен бмв-то,но и двете не са съзтезателни коли,даже не се и доближават до тях и си ги карам с тази идея.Това,че малко по-бързо набират от повечето коли в БГ не ги прави такива,а за мен лично са по удобни за пътуване и то най вече извън града.Все пак всичко опира до култура на шофиране и възпитание.Доста от такситата и маршрутките като карат бавно да ти е направило впечатление да са по-малко опасни?!Може би е36-ците най-много се набиват на очи,защото за кола със задно и сравнително вървяща най-лесно се поднасят и са най-достъпни за олигофрените.
veso VTK написа:---Към автора на темата.Дай на въпросния пъпеш да видим няма ли да ти обърне Опела.Или най малко ще го нацели в следващата паркирана кола.Шегувам се разбира се.А сега към всички колеги ТУРБО ГЪЗАРИ С ДЕТСКИ УСМИВКИ И РАЗСЪЖДЕНИЯ притежатели на Опели,БМВ-та,Голфове,Фиати,Алфи и т.н.Момци.Има си определени за целта места като писти и полигони където всеки може да покаже възможностите си както свойте,така и на притежаваната кола.По безопасно е.Не правете глупави изцепки по градовете и селата както въпросния плужек.Белята става за части от секундата.После много боли.Питайте гъзара който е дал повод за тази тема.
Ей това е истината.
Също така е вярно, че и бившите "голфаджии" се качиха в Е36 и затова сега е такова положението. И в друга тема съм го казвал - съсипват репутацията на BMW.
А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф.

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
"Кара: BMW Moerder(и)
Местожителство: София"
Колега да нямаш в предвид "Кара: BMW MUrder(и)

Местожителство: София"
Колега да нямаш в предвид "Кара: BMW MUrder(и)

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Аве човеко само да ти кажа 4е в фирмата на 4и4о ми има 15 чисто нови астри и 13 чисто нови зафири и те са стабилни колкото моето спряло е36 само на пружини от зад за тва не ми говори колко са стабилни опелите