BMW обнови X3
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
BMW обнови X3
BMW обнови малкия си SUV модел Х3.
Автомобилът е получил модернизация в някои технически системи, в интериора са използвани нови по-качествени материали, като лостът на скоростите е нов.
От Баварската фирма пускат и две нови версии, първата наречена Lifestyle, а втората Exclusive. Двете нови серии са с оригинални лети джанти, промени в интериора, нови цветове на купето.
Промени в двигателите няма, те си остават същите - бензинови двигатели с обем 2.0 и 3.0 литра и дизелов агрегат с обем 3.0 литра.
Това ще бъде последната модернизация на X3, защото изцяло новото поколение на този автомобил трябва да се появи през следващата година.

Автомобилът е получил модернизация в някои технически системи, в интериора са използвани нови по-качествени материали, като лостът на скоростите е нов.
От Баварската фирма пускат и две нови версии, първата наречена Lifestyle, а втората Exclusive. Двете нови серии са с оригинални лети джанти, промени в интериора, нови цветове на купето.
Промени в двигателите няма, те си остават същите - бензинови двигатели с обем 2.0 и 3.0 литра и дизелов агрегат с обем 3.0 литра.
Това ще бъде последната модернизация на X3, защото изцяло новото поколение на този автомобил трябва да се появи през следващата година.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: BMW обнови X3
Даже и обновено , не го виждам до Q5 и GLK . Освен ако не е по-евтино , не виждам как по друг начин ще бъде конкуренто на Ауди и Мерцедес.А дали точно догодина ще излезе изцяло обновеното се съмнявам...
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Обновено, необновено.. така и не я харесах тази кола..
GLK-то и то не е красиво, ама Q5 май най-много вади вид.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- MakMakoB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325ci много синя
хахахах GLK
вчера 10 мин. стоях пред едно такова "чудо" и се смях. Рядко грозна кола, сигурно трябва да се мразиш, за да си го купиш.

- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
_BmW_™ написа:това сеедно аз съм го дялкал с тъпа тесла докато съм бил мъртав кьор кютук пян![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Айде стига се излага бе . Ти за ръбест дизайн не си ли чувал . Или и старите БМВта все едно си ги дялкал с теслата.Май никой не си спомня за най-голямото предимство на ръбестия дизайн - постора койте се постига в интериора.
ГЛК си е много готина джипка със уникален(в известна степен) дизайн (и интериор) , а не като всичките ЯЙЦА на Ауди.Егат и политиката на Ауди - абсолютно всички модели с еднаква муцуна и същия интериор

- MakMakoB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325ci много синя
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Незнам ама аз го харесвам х3,осбенно светло сив метали и лети джанти ми харесва в арт раздела иамедно такоива което ме кефи много 

А каква е тая фирма Ауди?? И тели правят коли
??
Бтв и аз си харесвам Х3-та. Е не е кой знае каква красавица колата, ама в сравнение със Мерцедеса особенно.. Пък и да не забравяме най-хубавата черта на Х3. 3000сс дизел битурбо. Вуйчо ми ми разправя карал на Банско, тест драйв от Камор Ауто именно на Х3 3.0сд..
, от тогава бленува за такъв двигател 

Бтв и аз си харесвам Х3-та. Е не е кой знае каква красавица колата, ама в сравнение със Мерцедеса особенно.. Пък и да не забравяме най-хубавата черта на Х3. 3000сс дизел битурбо. Вуйчо ми ми разправя карал на Банско, тест драйв от Камор Ауто именно на Х3 3.0сд..

Q5 е най-красиво от трите, спор няма
GLK - Пък е най-грозното.
Тази Х3-ка е нормално и да поизостава малко (макар, че много, много силно се съмнявам, тъй като откакто е излязъл този автомобил го имаме в нашето семейство, с различни двиагтели и версии и мога да кажа, че наистна показва уникално поведение на пътя).
Но новата Х3, която ще излезе не след дълго, според мен, ще забие и Ауди, и Мерцедес надълбоко в земята в този клас.

GLK - Пък е най-грозното.
Тази Х3-ка е нормално и да поизостава малко (макар, че много, много силно се съмнявам, тъй като откакто е излязъл този автомобил го имаме в нашето семейство, с различни двиагтели и версии и мога да кажа, че наистна показва уникално поведение на пътя).
Но новата Х3, която ще излезе не след дълго, според мен, ще забие и Ауди, и Мерцедес надълбоко в земята в този клас.

- bmw318_94
- младши ентусиаст
-
- Кара: хората да го гледат тъпо
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2