Покупка на Е36-от къде
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: Покупка на Е36-от къде
fedoracore написа:Спрял съм се на 318 бензин.
318-ките са пълна скръб колега..имах такава леле...поне is-ka си купи ....наи добре сабери още 2 хил.лв и МОЖЕ да си намериш направена кола ....наи вече гледаи да е шест цилиндрова по възможност 97-98 г..''''успех
Що да са скръб бе колега ....много са си добри даже ...всичко е въпрос на гледна точка ... Кое им е скръбта че са по икономични от 6 цилиндровите хали ли и че вървят почти толкова ...стига да са читави.Ама нека да е така както казваш ....

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
братле нали ти казвам ,че имах 318 -ка ...за една година ми омръзна ...а застани до едно двуврато бмв и си направи един ластик с шестака ..после ми пиши да ли си го дръпнал или 320-ката те е оставила в точка 

- DDR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ШесТакА пОд КапАкА да РЕВЕ...
Ми за 3000 евра фани някой който е наясно с пазара на коли в Германия (докарва редовно) и отиди с него един път (по възможност да те чака там поне един два екземпляра да разгледаш). После обикаляш там гледаш, пазариш се и т.н. Там е първоизточника все пак... от там започва всичко...
Аз така направих. Набх се в Нюрберг...и греда. Е36 с шестаци НЯМА!!!Факт!!! Намерих 2 за 2 дни. Бях се побаркал и не можех да повярвам. Иначе 18-ки и 16-ки колко искаш ма кажеш ли SIX SILINDRI на арабите отговора е no no no no... От там в мобилето радиус 200 км отидох при немеца извади литератутата за колата даде ми да я покарам и то сам
и стиснахме ръце!
Та съвета ми е щом искаш от Германия кола отиди ТИ щото и без това колите там са скъпи и като ти я докарат други и те натоварат ("ПРИЯТЕЛИ"
естественно) става прекалено

Аз така направих. Набх се в Нюрберг...и греда. Е36 с шестаци НЯМА!!!Факт!!! Намерих 2 за 2 дни. Бях се побаркал и не можех да повярвам. Иначе 18-ки и 16-ки колко искаш ма кажеш ли SIX SILINDRI на арабите отговора е no no no no... От там в мобилето радиус 200 км отидох при немеца извади литератутата за колата даде ми да я покарам и то сам

Та съвета ми е щом искаш от Германия кола отиди ТИ щото и без това колите там са скъпи и като ти я докарат други и те натоварат ("ПРИЯТЕЛИ"

Ако я мАчкАш... и дреХите от гЪрбА ще ти ИЗгОРИ...
- D_reamcatche_R
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и се радва на живота...
- Мечтае да кара: по немските аутобани....
...
Да ти кажа аз какво направих...тъй като съм с мечтаната марка само от 3 седмици... Първо да не бързаш!!! Това е много важно. Аз не разбирам особено от коли та се обадих на един приятел който е като малка енциклопедия за тази марка. Търсихме около 2 месеца, като обиколихме де що има автокъщи в София /нямах желание да ходя в чужбина/... нагледахме се на какви ли не бараки докато намерихме тази. Платих 6700 лв. за нея, но досега на колкото човека съм я показал /фенове и майстори за профилактичната подръжка/ казаха, че толкова запазена досега не са виждали и наистина е така. Въпрос на търпение и късмет.
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
fedoracore написа:братле нали ти казвам ,че имах 318 -ка ...за една година ми омръзна ...а застани до едно двуврато бмв и си направи един ластик с шестака ..после ми пиши да ли си го дръпнал или 320-ката те е оставила в точка
Колега "fedoracore"...факт .... шестцилиндровия двигател е по силния,спор няма ....ама и разхода му е по сериозен .... Я кажи ти като правиш тия "ластици" разходомерчето отива да те търси в жабката нали ....

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
разходомерчето отива да те търси в жабката нали ....
Колега даваш ли разрешение този лаф да го сложа в подписа си?

Иначе вярно е че зависи от техническото състояние а още повече от задкормилното устройство

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
да ви кажа малко да се посмеете:когато преди малко повече от година си търсех бмв и по автокъщи и по обяви,та с брат миии глеаме една в интернет,и даи вика той да варим да я видиме.
ок/казах,званим-човека вика от враца съм,елате утре преди 10.добре аз съм от плевен(до враца са към 120 мисла не повече) звъаннах на един приател (с голф!!!)азаредихме и гас.стигаме във враца аз брат ми баща ми че той разбира доста от коли и този приател с голфа.званиме,идва след 15 мин човека и ни води при колата.като я видех и кукла ви казвам страхотен външен вид просто нема забележка.поч на се огледа всеки от некаде гледа бащата проверява нещо по двигателя,аа агента с голфа (и той разбира )леви отдолу и оглежда,аата атака 20 мин и бащата вика я запали бе.ониа ми дава ключа аз пала сичко си работи .оставаме да бачка секи пак аглеа от всяка вазможна страна, влизам аз вътре викам ще требва малко да покарам нема начин -требжва да видя как се даржи,адали има некви подсказващи звуци,и си пала една цигарка и тукмо се готва да потегла и бащата вика :еиииииииииииииииииии,ела глеаай!!!!
излизам и акво да вида???отдоло неква локва ма сичкиа антифриз изтекал влизам вътре глеам стрелката вече на макс в червеното......................................ааи ониа вика ми кво да се прави немате късмет!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!викам така и така сме тука поне да гледаме и автокъщите -за там просто нема ви разправям кви работи видехме страшни котори ,и мисълта ми беше :никога не ходете там да си губите времето -само боклуци има в таз враца нищо че са малко по евтини.
ок/казах,званим-човека вика от враца съм,елате утре преди 10.добре аз съм от плевен(до враца са към 120 мисла не повече) звъаннах на един приател (с голф!!!)азаредихме и гас.стигаме във враца аз брат ми баща ми че той разбира доста от коли и този приател с голфа.званиме,идва след 15 мин човека и ни води при колата.като я видех и кукла ви казвам страхотен външен вид просто нема забележка.поч на се огледа всеки от некаде гледа бащата проверява нещо по двигателя,аа агента с голфа (и той разбира )леви отдолу и оглежда,аата атака 20 мин и бащата вика я запали бе.ониа ми дава ключа аз пала сичко си работи .оставаме да бачка секи пак аглеа от всяка вазможна страна, влизам аз вътре викам ще требва малко да покарам нема начин -требжва да видя как се даржи,адали има некви подсказващи звуци,и си пала една цигарка и тукмо се готва да потегла и бащата вика :еиииииииииииииииииии,ела глеаай!!!!
излизам и акво да вида???отдоло неква локва ма сичкиа антифриз изтекал влизам вътре глеам стрелката вече на макс в червеното......................................ааи ониа вика ми кво да се прави немате късмет!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!викам така и така сме тука поне да гледаме и автокъщите -за там просто нема ви разправям кви работи видехме страшни котори ,и мисълта ми беше :никога не ходете там да си губите времето -само боклуци има в таз враца нищо че са малко по евтини.
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2