Тъп Краш. Тъпи рождени дни.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: По-долу изброеното...
Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.

Мнение от Борис_Малинов » 05 Авг 2008, 21:56

Калника без боя няма да мине,но пък там е такова място,което може да се прелее доста успешно и да се избегне пребоядисването на целия елемент.
При който и бояджия да идеш(е поне дет си разбира от работата)ще ти изнамери подходящата паста и ще ти управи пораженията.
А пък ако толкова много те дразни това оранжево по вратата ти иди до най близкия магазин за авто бои и си вземи шлайф-полир паста,третирай мястото с мека кърпа и си готов.Това поне не изиска големи усилия и умения,айде успех и не се коси за толкова,можеше и да е по зле ;)
Последна промяна Борис_Малинов на 05 Авг 2008, 22:03, променена общо 1 път
ИзображениеИзображение
Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw 318 is » 05 Авг 2008, 22:03

6лаиф паста да искара оранжевото после гланц паста или полир и ни6ту няма да си ли4и освен ако не е нагънато :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 05 Авг 2008, 22:26

нагънато не е. само зажулено
утре ше ги пробвам тея неща мерси колеги ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Вуйчо Ваньо » 05 Авг 2008, 22:34

Паста 3М можеш да си купиш от почти всеки магазин за автобои.
Продават я разливно и можеш да си купиш и 50гр ако искаш за 3-4лв.
П.С. Вземи си втора паста само.

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 05 Авг 2008, 23:57

liloff написа:Гуми ли пукате вече? Изключително интелигентна, културна и подходяща на нормален човек постъпка.
А после като някой напука вашите искате вендета.
2 пишки ли имате или к'во? После човека във Пежо форума ще пише: "мамка им, напукаха ми гумите".

Мен като всеки ден ме запушват, това ли всеки път да правя? Браво бе, баси патроните и тарикатите. Да не е ваш пътя? Дай да взривяваме на всяка мацка колата, понеже не е успяла да паркира. Еби му и хората.

А катоса спрели на средата на тротоара и не мже да мине жена ми с количката, направо вадя ключа и съм новия Пикасо по колата, за следващия път да си знае де се спира. Места няма, ама да спират в края, че да се минава, и да искаш да го пазиш, пак ще го одереш. Кой не си обича колата, да си гледа судокуто на предния капак

Потребител
Аватар

Мнение от toshomir » 06 Авг 2008, 1:15

И на мен ми спират редовно пред гаража, ама всеки път си казвам: "баси, и по-лоши неща се случват" :lol: ;) Никога не съм пукал гума или драл с ключ, щото се случва на човек да направи неволно беля (да паркира и да запуши някой) някои хора го правят и на нарочно, но к'во да праиш, хора сме. Иначе хората, които обичат да дерат коли, се обръщат на другата страна, когато е спряно Ферари, Ламбо, Бенц или Бима, по същия начин, както и някой Голф или Лада, щото е ясна картинката след това. ;) :confused: Добре ще е да сте така ербап и силни в решването на проблеми, които са истински, като условията, в които живеят децата, изостваени от родителите си. Нека да бъдем по-колегиални, щото лумпените на жълтите павете искат да ни затрият, остава сега и ние да се трепем. :idea: ;)
8 милиона българи имат щастието да живеят в България. Всички други нямат това щастие, но имат всичко останало.

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 06 Авг 2008, 3:17

на всеки се е случвало да няма каде да паркира преди 7-8 години долу на паркинга имаше 5 коли 3 на моито семеиство и 2 на съседи. Сега има 20 коли и само 4 наши. Няма как да спреш без да запушиш някой но поне се познаваме и се знаят кой коли никаде не ходят и досега е нямало проблеми но от време на време като дойде някой външен и спре такаче да запуши 3 коли и после да неможе да го откриеш кои е и каде а бързаш е доста изнервящо един ден пред работата един беше спрял точно пред колата ми и адски много се изнервих добре,че колегите ме спряха щото така щех да мина през него,че щеше да е тоталка.
Аз винаги като запуша някой гледам да си оставя я визитка я телефона понякога просто е невъзможно да паркираш и когато бързаш и ще спреш за малко разбирам.
А по темата не е виновен човекът с пежото които е спрял той няма как да прецени дали мястото е достатъчно или не ти да си изкарваш и вкарваш колата както си си свикнал. Например едно е да паркираш тико в тоя гараж то и без маневри ще влезе друго е да паркираш е34 или е32. А щетите ще ги оправиш важното е да не е много покривено.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 06 Авг 2008, 9:54

AcOrP написа:Например едно е да паркираш тико в тоя гараж то и без маневри ще влезе друго е да паркираш е34 или е32. А щетите ще ги оправиш важното е да не е много покривено.

не си баш прав за маневреността на малките и големите коли.
малките много по трудно маневрират.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата