Искам да си купя BMW!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Искам да си купя BMW!
Здравейте, бъдещи колеги
! Искам да си купя баварец и вече сумати време обикалям и не мога да си намеря нищо свястно, все някви щайги ми предлагат по автокъщи пък и в мобиле. Едно приятелче като разбра че искам да си купя БМВ и нищо друго звънна на негов колега който има 3ка 95г. Нави го да я продаде и да я погледна защото той е леко закъсал за пари. Видях колицата - внос от Германия, има тук там избила ръждичка по веждите, но това се преживява ще се оправи. Възникнаха ми съмнения да го взимам ли защото като погледнах под капака
М40! Изчел съм всички теми на тема М40 и знам че не е от най-сполучливите двигатели, но все пак колата работи като часовник, не съм чак лаик и мога да чуя клапани, повдигачи и т.н. от което страда най-вече този двигател. Въпроса ми е все пак да го взимам ли? Цената му е 4500 лв, като климатроника му работи перфектно, тапицерията е също добра, 156000км. Моля дайте мнение заслужава ли си?
Забравих да кажа че преди 1500 км е сменено масло на двг, диференциал, скоростна, филтри, ремък, съединител!

Забравих да кажа че преди 1500 км е сменено масло на двг, диференциал, скоростна, филтри, ремък, съединител!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Здравей колега, добре дошъл
Тази кола НЕ Е "95 година а най-много "93! Принципно 4500 е прилична цена за БМВ с клима и други екстри а като добавиш и допълнителнити "екстри" - застраховки, сменени масла и т.н. цената става доста прилична! Да, М40 е най-несполучливият мотор на БМВ но ако е запазен взимай. Успех

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
bmwdriver написа:Даже не е 93,а макс 09.92 г.Има ли ръжда по купето,аз не бих го взел.

Пусни ако можеш някоя снимка и ВИН за да видим точно за какво става въпрос.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Един колега от бачкането ще си продава Е36, М40Б16 ДВГ, без клима. Никаква ръжда никъде, много добре поддържана кола, т.е. доста време съм отделил за тази кола, и не само аз. Ако те интересува ЛС, телефон или както ти е удобно.
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
Да, но тук има пак 2 проблема
единия е пак този М40 за който толкова се двоумя, а другия е климата! Просто кола без климатик в нашия климатичен пояс не ми се ще. Мерси за предложението все пак!
Ако има още някой с предложения моля давайте, че вече ми се иска да се присъединя към вас като пълноценен и доволен притежател на БМВ!

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
nandrolon написа:здравей колега , щом има раждица тука там , мани ти да се прави , след година ще е почти навсякаде ....
каК беше моторетка се прави купе не
ще я боядишеш след извесно време ще стане същата ....
Аз не бих я взел,от една страна това е мотива,че е позагнила от друга М40 съм карал и нещо не съм очарован.Купето е на BMW ,но под капака почти нищо няма

Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Колега, както пишеш - изчакай още малко и си намери кола с всичко вътре и което ти харесва. После да няма теми от сорта: нямам това или онова, как се монтира.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2