Най накрая E39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Най накрая E39
Най накрая и аз с E39
В Камор ми казаха само че едната бялетка хлопа "леко" но трябва да се сменят и двете ако го правя - 150-200lv
Някакво буре -200лв
Да ми изчистят комарите по радиаторите че са доста - 200лв
Тези работи каза приемчика че мога да не ги сменям поне 4-5 месеца тъй като не им е време.
Прецених че това което ми казаха от такъв сервиз е достатъчно да си стиснем ръцете с предишния собственик
Първи впечатления........доста по добре от старата ми 316ка на газ
Колата има малко дребни забележки но все пак не е нова. Много и се радвам, внимавам да ненавивам рейката докрай и да неминавам през дупки много повече от преди. Харчи учудващо
малко както каза друг колега от форума и невярвах че ще го кажа но вече и не ме интересува:gives: Кефа е несравним от всичко останало което съм карал досега за тези пари. Карам си с 30 на светофар......натискам педала докрай и 1-1.5 и излитам. Време с хронометър. От 0 до 100 -> 8.94 с АСЦ включено. От 0 до 100 за 8.56 с изключено(мисля че може по добре защото завъртях доста гумите) Карам си с 150 по магистралата в крайна лява лента докато недойде колега отзад който караше с 200 и пресветна след което намали до 170-180 , настига ме, натиснах педала и ........1,2,3.......220км(,Продавах си старата и това го направих защото бързах. Реших че трябва да се изпробва новата придобивка.Принципно няма да правя такива неща)
Автоматика ме накара да запаля свещичка в църква. С темпомата добавих малко по голям контрол с ръцете не само да управляваш волана което направи шофирането нещо което въобще не те натоварва(това не е така обикновено в София)
Препоръчвам големия мотор на всички които все още се чудят. Аз си отворих очите и немисля че скоро някои ще може да ме убеди в противното. Общо взето остава да сложа едни джанти ,сухо пране, да пооправя малкото дразнещи неща(като олющеното на капака) и да си я паза въможно най добре преди някои засилил се голфаджия или опелджия или какъвто и да е стандартен български шофьор или жена да ме накара да съжалявам че ..........
И така само за 25 стотинки на километър се чувствам че се нося на облак (а са само 225/65...чудя се на 245 как ли ще е
?!?)
P.С.
Някой да ми каже как да позная оригинални фарове?!
Търся си М броня принципно

В Камор ми казаха само че едната бялетка хлопа "леко" но трябва да се сменят и двете ако го правя - 150-200lv
Някакво буре -200лв
Да ми изчистят комарите по радиаторите че са доста - 200лв
Тези работи каза приемчика че мога да не ги сменям поне 4-5 месеца тъй като не им е време.
Прецених че това което ми казаха от такъв сервиз е достатъчно да си стиснем ръцете с предишния собственик
Първи впечатления........доста по добре от старата ми 316ка на газ

Колата има малко дребни забележки но все пак не е нова. Много и се радвам, внимавам да ненавивам рейката докрай и да неминавам през дупки много повече от преди. Харчи учудващо

Автоматика ме накара да запаля свещичка в църква. С темпомата добавих малко по голям контрол с ръцете не само да управляваш волана което направи шофирането нещо което въобще не те натоварва(това не е така обикновено в София)
Препоръчвам големия мотор на всички които все още се чудят. Аз си отворих очите и немисля че скоро някои ще може да ме убеди в противното. Общо взето остава да сложа едни джанти ,сухо пране, да пооправя малкото дразнещи неща(като олющеното на капака) и да си я паза въможно най добре преди някои засилил се голфаджия или опелджия или какъвто и да е стандартен български шофьор или жена да ме накара да съжалявам че ..........
И така само за 25 стотинки на километър се чувствам че се нося на облак (а са само 225/65...чудя се на 245 как ли ще е

P.С.
Някой да ми каже как да позная оригинални фарове?!
Търся си М броня принципно

Последна промяна noname на 07 Яну 2009, 2:38, променена общо 10 пъти
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
честито колега, как е разликата от 316 на газ с 530д
първо, това е мотора и до тук
другото е вече въпрос на вкус,а именно
като гледам няма кожа, седалките са обикновени(не са ел.) няма навигация, шиби няма, цвета е леко зъболекарски но казах въпрос на вкус, предното стъкло няма блендата отгоре, което е типично за Е39 от първите
важно е да върви машината
колата коя година е, че съм чувал че първите автоматици на 530 са малко проблемни (привърженик съм на ръчните)
сигорни си я взел тънко, за какви пари ти излезе, като гледам не е нов внос, щом отвътре не си я снимал, да очакваме ли че е гробница или
тези погледна ли ги.. ?
http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu= ... f1=details
пс: като гледам как ти светат габаритите, не се притесняваи фаровете не са ментета, ако бяха щяха дати светят на 4-5 места
като гледам няма кожа, седалките са обикновени(не са ел.) няма навигация, шиби няма, цвета е леко зъболекарски но казах въпрос на вкус, предното стъкло няма блендата отгоре, което е типично за Е39 от първите

колата коя година е, че съм чувал че първите автоматици на 530 са малко проблемни (привърженик съм на ръчните)
сигорни си я взел тънко, за какви пари ти излезе, като гледам не е нов внос, щом отвътре не си я снимал, да очакваме ли че е гробница или

тези погледна ли ги.. ?
пс: като гледам как ти светат габаритите, не се притесняваи фаровете не са ментета, ако бяха щяха дати светят на 4-5 места
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Ca_Ma написа:честито колега, как е разликата от 316 на газ с 530д
като гледам няма кожа, седалките са обикновени(не са ел.) няма навигация, шиби няма, цвета е леко зъболекарски но казах въпрос на вкус, предното стъкло няма блендата отгоре, което е типично за Е39 от първите![]()
сигорни си я взел тънко, за какви пари ти излезе, като гледам не е нов внос, щом отвътре не си я снимал, да очакваме ли че е гробница или![]()
тези погледна ли ги.. ?
Има снимки на 2ра страница от албума

- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Е най-накрая колега да ти е честита колата много е хубаво бебчето и ти желая много безавариини километри с нея.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Аиде честита,маного е хубава много готин цят е отвънка,само едни 17" да и сложиш и е муцка,и след време като събереш некои лев едно претапициране с бежовка кожа и ше е муци

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
- Jordandim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-39 520i
- Мечтае да кара: M5-E39
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2