Място за почивка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Място за почивка

Мнение от BMW_325 TDS » 04 Авг 2008, 15:30

Колеги тая година на море няма да хода, та искаме една група приятели да се събереме и да отидеме някъде с колите ( но още се колебая къде ). Значи дали някъде с минерални извори, или пък някъде на планина ( най- добре бякъде на планина с басейнче ) ! Обмислям, като вариант Огняново ( Гоце Делчев ), но съм ходил там преди пет години и не знам в момента какво му е състоянието. Друго, което е спънка са парите - гледах някакви цени в Хотел на Огняново от сорта на 100 лева- двойно легло за нощувка, което не ми се нрави ! Та ще съм благодарен ако някой препоръча хубаво място за почивка с по- народни цени и басейнче ??? Нещо по планините ( Рила, Пирин, Родопи ) или иначе казано в тая част на България !

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 04 Авг 2008, 15:51

В Огняново е много хубаво и спокойно. :) Аз там съм ходил 4-5 пъти, като последния ако не се лъжа беше преди около 2 години. Общо взето промяна няма голяма. Аз знам два хотела. В тях съм бил с нашите, ама не помня имената. Единия е голям хотел с голям басейн и бар до басейна. Той не е голям лукс, но във всички случаи не мисля, че ще ви искат по 100 лв. И другото хотелче беше едно малко, с една кръчма отвън и малко басейнче пред хотела и голям паркинг отпред. Ето някои хотелчета:

http://journey.bg/hotels/hotels.php?city=122

Другото ми добро предложение са вилите Костенец и по-специално хотел Езерото. Много готино хотелче, има хубава кръчма долу, басейнче, можеш да си починеш жестоко. Двойна стая ти е 60 лв. А за нещата, които предлага хотела си е супер. Има климатици, телевизори, сауни, фитнеси, басейни и т.н. :) Наблизо е самото градче, където има някои места, където да си купонясвате и така. :)

http://www.ezeroto.com/index.html
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м си.

Мнение от Joro17 » 04 Авг 2008, 15:56

http://www.bulgarian-mountains.com/bg/H ... i/Livadite

Брат ми ходи там преди месец - хареса му. Не е далеч.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 04 Авг 2008, 16:08

тва огняново въпросното до язовира ли е ?
Изображение

Аватар

Мнение от saarak » 04 Авг 2008, 16:39

Здрасти, колега можеш да погледнеш и това - http://dolna-bania.dir.bg/ ходих миналото лято и останах очарован. Мисля, че ни искаха по 50тина лева за стая (бях с жената) до колкото помня имаше разлика за стая с двойно или две единични легла. Хотелчето е много приятно има открит басейн с минерална вода - повечето време си прекарах там, а бях и приятно изненадан, че нямаше много хора, защото все пак ходихме Юли месец и предположих, че ще е фрашкано и ще ни се разхождат по главите - тамън се бях примирил, но останах приятно изненадан.

Приятна почивка!

П.С.: забравих да добавя, че имаше фитнес, който можеше да се ползва безплатно при желание, аз предимно барчето на басейна ползвах, но то не е безплатно :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 04 Авг 2008, 20:44

bakzo написа:тва огняново въпросното до язовира ли е ?

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
огняново е единственото българско село в долината на дългите гащи :mhihi: .... гоцеделчевско... ма там съм служил, та много, много не ми се оди :mhihi: ... има минерални извори...

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 04 Авг 2008, 20:46

Владо написа:
bakzo написа:тва огняново въпросното до язовира ли е ?

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
огняново е единственото българско село в долината на дългите гащи :mhihi: .... гоцеделчевско... ма там съм служил, та много, много не ми се оди :mhihi: ... има минерални извори...

широките гащи им се викат всъщност :mhihi:
или пингвините също така :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 04 Авг 2008, 22:21

да бе ясно, добре че не е едно и също :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 05 Авг 2008, 7:38

виж хотел Катерина - Банско- цените са тънки, тихо е, чисто е, става за секс с чужда булка, абе екстра е!

Назад към Извън Темата