Внимавайте с камерите...
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
ja написа:Пътя там хич не е лош.
По скоро не мога да си обясня ограниченията. Защо трябва да караме с 90 а преди моста с 40 или 60.
Има видимост, има маркировка има иделен асвалт. Кой ги определя тия ограниченя незнам ама не са премислени добре според мен. На тоя път спокойно може да има ограничение 120 примерно.
Ама 120 не е ли малко (ако е тесен пътя - стига, ама иначе...), а преди мост пък трябва да е поне 160 ограничението...
...абе хора, вие кво искате - да летите с 200+ а всички други да отбиват в дясно, само като кажат по радиото, че сте излезли от града... то при 40 се кара с 80, а при ограничение 120 с колко ще се кара... май са малко умрелите по пътищата... не размазани коли, а мумии трябва да слагат край пътя, за да си помисли някой да върне газта (евентуално)...
Vlados написа:ja написа:Пътя там хич не е лош.
По скоро не мога да си обясня ограниченията. Защо трябва да караме с 90 а преди моста с 40 или 60.
Има видимост, има маркировка има иделен асвалт. Кой ги определя тия ограниченя незнам ама не са премислени добре според мен. На тоя път спокойно може да има ограничение 120 примерно.
Ама 120 не е ли малко (ако е тесен пътя - стига, ама иначе...), а преди мост пък трябва да е поне 160 ограничението...
...абе хора, вие кво искате - да летите с 200+ а всички други да отбиват в дясно, само като кажат по радиото, че сте излезли от града... то при 40 се кара с 80, а при ограничение 120 с колко ще се кара... май са малко умрелите по пътищата... не размазани коли, а мумии трябва да слагат край пътя, за да си помисли някой да върне газта (евентуално)...
там пътя е по- добър от магистралите в Б-я
какво да правиме да ги носим нарамо килите ли ?

и не е тесно, широк е като на девоиките на околоврусното м/у краката , даже и повече
също така да не забравяме че :
ограничение 90 км /ч : знака си седи там през цялото време на годината , при ледове снегове валежи и тн , сметнал иса че до 90 е ок , а лятото на сухо какво да правиме , като има 3 ленти , няма коли и тн.. и тн ...
даже и с колело да съм ще се движа с повече , въпрос на преценка на ситуацията
поздрави
малката печка
ограничение 90 км /ч : знака си седи там през цялото време на годината , при ледове снегове валежи и тн , сметнал иса че до 90 е ок , а лятото на сухо какво да правиме , като има 3 ленти , няма коли и тн.. и тн ...
даже и с колело да съм ще се движа с повече , въпрос на преценка на ситуацията
поздрави
малката печка
Vlados написа:ja написа:Пътя там хич не е лош.
Не бе 120 си е 120...
Не те знам колко пъти си минавал по този път но искам да ми обясниш защо преди моста има 50 знака с ограничения 40 или 60 а след моста изведнъж няма никакви знаци?
Което означава, да караме с 90, е ОК ама там пътя е като на магистралата, няма разлика. И защо според тебе е така, а?
А защо на път който е мислен 85-та година, макс спийд тогава е била 80 км/ч а сега, 2008 е 90км/ч?
ja написа:maniakov написа:ja написа:maniakov написа:Върти ми се нещо, че не беше редно да те снимат отпред. Ами ако жена ти види и пита - какава е тази русата на врата ти![]()
Те не те пускат по телевизията все пак. Нали те викат в Полицията. А там където се гледа записа сте само ти и полицаите.
В случая са те викнали теб понеже си собственик на колата... а не, че са те разпознали по физиономия. Ако беше на някой друг колата, той и полицаите щяха да те гледат с кой и как си пътувал. И аз като колегата отгоре мисля, че трябва да снимат колите отзад. Ще питам един приятел адвокат и ще ти кажа. Нищо не пречи да им се заядеш малко ако са ти нарушили прайваситоТака де, ако са те снимали неправомерно, то все едно не са те снимали.
Аз имам адвокат и се консултирах с него още преди да отида. Може да се спори дори и да личи на записа, че си ти. обаче кой къде има право да снима не съм питал.
Като фотограф - любител обаче съм се интересувал и знам, че не си ли в частна собственост имаш право да снимаш каквото си поискаш. Едва ли полицията се интересува от семейни интриги ако си в нарушение.Пичове КАТ нямат право да снимат водачите на МПС а само номерата на колите Затова на снимката се вижда само номера на колата часът и датата на събитието.
а в София вече снимат и от движещи се коли виждах снимки от Царигратко, бул. България, ТЕЦА за Ц. гара оня път в Дружба (незнам как се казва) и Черни връх А може да има и на други места
От къде го знаеш това. В смисъл сигурно ли е, че е така? Къде го пише ?
На мен друго ми направи впечатление. Полицая който пише акта беше в отпуск и го извикаха по телефона. До тук добре, странното е, че носеше документите в себе си. Снимки, актове всичко. Дори и копия да са, това е класифицирана информация според мен. Там е адреса ми, телефона ми, снимка на колата с номера и ...
Имам познат в центъра за наблюдение в София и той ми е казвал, че нямат право да снимат водачите на МПС

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
ебал сам им маиката като изкат ми пишат акт си доидат те на техни разноски ега минем 200 или 500 километра тука принципа е следен
кои му требвам аз сам си у нас
кои му требвам аз сам си у нас

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Emilio написа:Имам познат в центъра за наблюдение в София и той ми е казвал, че нямат право да снимат водачите на МПСа ми гоказа защото го питах дали могат да ме снимат като си говоря по GSMа
така, че инфото е сигурно
Само ще ти кажа, че "центъра за наблюдение в София" (както го наричаш) няма нищо общо с КАТ, а те си имат отделни мобилни екипи с камери и цивилни коли... и инфото е повече от сигурно...
Не мога да разбера, защо не гледаме да караме съгласно правилата, а се чудим как да излезем по-тарикати от тарикатите... като не минава човек на червено и не говори по телефона, как ще го снимат тогава - защо не помислите в тази насока...
- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
Гадничо е с тези камери , един авер така изгърмя с книжката .
Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
liloff написа:Vlados, харесва ми в каква насока мислиш. Ще се радвам в този форум да има все повече хора като теб, които да мислят градивно.
Давай в същия дух.
Както и да мислиш, рано или късно пак ще те издебнат, защото КАТ точно това правят - дебнат... Ограниченията не са предвидени за облекчение на трафика и сигурност а за те издебнат и да ти вземат парите.
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4