какво значи да си пали гумите ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 01 Авг 2008, 1:20

Aз да повторя:
Aз си знаех още преди години, че "Бързи и яростни" ще подейства зле на психически-слабите пациенти.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от keith_flint69 » 01 Авг 2008, 4:27

Kambe написа:естествено че не може да изпили гумите както е в движение при мачкане на педала... аз също съм пробвал като ми казаха че трябва да прави така :mhihi: :mhihi: но после разбрах че не може, това го праят колите с над 300-400 коня... може би или на някой филм :mhihi: а това че след 3000 оборота се изстрелваш е нормално и аз съм така, БМВ-тата доколкото знам са бързооборотни машини, те хората са си казали... 150 коня при 5900 об/мин. това е, не се притеснявай
Е кой па ви каза. че трябва да е 300 коня колата та в движение да може да палне гумите - е т'ва на клипчето го правеше без проблем, а е само 115 hp:

http://vbox7.com/play:3e4df749

Е не е БМВ и не със задно, ама друга кола, която да го прави това аз лично не съм карал - да си караш с 30-40 км/ч на 2-ра и като й дадеш само пълна газ, без да бараш нищо друго, нито чикии на съединитела, нито нищо и почва да пали подметките се едно си я бил засилил на задна и си и върнал първа в баир :twisted: . Направо пълни душата!
ИЗКАРВАЙТЕ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК:
http://bux-bg.com/?r=keith_flint69

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: '95 E36 M43B18 Lim
Мечтае да кара: //M Power :)

Мнение от nelim » 01 Авг 2008, 10:16

Тестваш тестваш дали се палят гумите, и докато се научиш - те вече не се палят щото - съединителя излиза в отпуска, що като си купите колите правите глупости, да не завърти гуми не значи задължително че е зле двигателя, а който свикне да върти при всяко тръгване, това не е за ежедневна кола тип БМВ Е36 <=320 според мен, това че могат да го правят незначи че за това са предназначени, карайте си колите и не се занимавайте с глупости, писаха ви вече колегите.

Ама.. да ви кажа, явно е хронично, и аз така като я купих кеф, по едно време спря да върти и само на съединител мирише, оборотите нагоре - колата на място, после даваш пари за съединител.. по добре ги изпиите тия пари в кръчмата с приятели:)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м20б20 90г
Мечтае да кара: е30 с38турбо

Мнение от BMWRACING » 01 Авг 2008, 10:47

по добре ги изпиите тия пари в кръчмата с приятели

колега за съединител ще ги дам,но за "пукница" Не.... :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 03 Авг 2008, 15:30

metodi80 написа:
plradev написа:И после,защо Е36 било новия ГОУФ :?: :!: .Ами защото в технически форум се задава такъв въпрос.Сега не се правя на моралист ,ама малко ми е кофти като чета такива теми.И аз карам ИС и гумите са му 235/45/17 и не ги пали :help: ,каде има евтина нафта(на черно),за да ги запаля???Хора стегнете се бре!!Сега всички които "не могат да си запалят" гумите ще си пуснем колите за продажба ,защото не са читави.

Sorry за офф-а ,но наистина не се сдържах :bcry:

Колега ,"plradev" можеби си прав за това че мястото на тая тема не е тук ... и за това че "паленето на гуми " не може да бъде в никакъв случай белег за това колко добър е един автомобил.... но след като пита колегата и след като темата все пак е налице .... и в края на краищата след като модераторите са сметнали че темата не е извън правилата на форума.... А м/у другото ... страшно много ме дразни когато чувам че е36 било новия голф (сигурен съм че и теб те дразни).... и колкото повече го повтаряме ,толкова по зле..... :censored: Извинявам се за offtopic-a!

верно че в тоя форум за пръв път го чух тва сравнение :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 04 Авг 2008, 2:24

BMWRACING написа:
по добре ги изпиите тия пари в кръчмата с приятели

колега за съединител ще ги дам,но за "пукница" Не.... :)

то разбирам да хвърлиш съединител,ама да си карал,а не да стоиш на място
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 04 Авг 2008, 10:16

keith_flint69 написа:...

кви 30-40? Тоя даже първо пусна назад, включи на първа и опна ръчната! Па даже и на баир! Къде виде да се движи с 30-40 на втора и само с газ да запали гуменетките?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 04 Авг 2008, 11:05

Kато стана въпрос да си пали гумите,вчера карах едно приятелче на полигона да покара малко че му предстой шофьорски изпит и взех че се заиграх оставих полвината от чисто новите гуми който си купих миналия месец на полигона,просто не можах да се удържа :mhihi: :mhihi: :mhihi: !Просто няма друга такава марка като БМВ,после вечерта карах един hyundai Accent мале мале ,не дирекно управление не се чувства колата ужас и също за първи път сядам да карам кола под 140 коня и си е убита работа!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Слави
Аватар

Мнение от © » 04 Авг 2008, 11:51

къде ги слагате колите с предно тук.. паленето на гумите при тях е много по-лесно, но съвсем безсмислено

Предишна

Назад към Извън Темата