Спортно окачване,даите съвети че незнам от каде и какво да е
Модератор: bum_bum
11 мнения
• Страница 1 от 1
Спортно окачване,даите съвети че незнам от каде и какво да е
Здравеите колеги!Имам нужда от помощ и информация.Търса спортно предно и задно окачване за 318 Ti Compact 95' година.Моля пишете..Благодаря предварително 

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Аз сложих на мойта Вайтек 35/35 и се постегна, но трябват и спортни аморт. Мисля за кони с регулиране на твърдост. Пужините са 282лв. а аморт към 700-800лв и по натам сложи и разпънка 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Що си усложнявате живота, първо пружини, пък после хамортисьори..
Готов кит Koni STR.T е хиляда и някакви пари, пак излиза толкова и си е всичко готово. Билщайн Б10 също е готов кит... Конито е мисля 40/20, а Билщайна 60/40.
Готов кит Koni STR.T е хиляда и някакви пари, пак излиза толкова и си е всичко готово. Билщайн Б10 също е готов кит... Конито е мисля 40/20, а Билщайна 60/40.
А за това със рязането на прузините какво мислите?Доколкото знам като режеш прожините има опаснос да се отрепаш много лошо с тях...Питам за едно приателче не за мене,че е решил да го прави..Аз му казах че е пълна глъпост и че искам да си знам че няма да стане нещо като настъпвам колата си,и че със две думи не ми се умира още...Вие как мислите,отговорете ми за да му покажа после какво мислят шофиорите за това
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
bum_bum когато слагах аморт боге не мислих да слагам нищо друго, но после взех пружини, а без сортен аморт, не си е работа.
Явор предлага за около 1200лв кололвъри.

Явор предлага за около 1200лв кололвъри.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Ruthless написа:А за това със рязането на прузините какво мислите?Доколкото знам като режеш прожините има опаснос да се отрепаш много лошо с тях...Питам за едно приателче не за мене,че е решил да го прави..Аз му казах че е пълна глъпост и че искам да си знам че няма да стане нещо като настъпвам колата си,и че със две думи не ми се умира още...Вие как мислите,отговорете ми за да му покажа после какво мислят шофиорите за това
Кажи му като за начало да започне с рязането на неговата си глава.............че после като утрепе някой и да му е отрежат все тая ще е

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Нови са толкоз пара, Руди 96 ги внасят тука, но много хора викат, че не са баш квито си трябва..
Аз лично мойте Билщайн си ги земах от Германия, нямам вяра тука квото се продава.

Аз лично мойте Билщайн си ги земах от Германия, нямам вяра тука квото се продава.
11 мнения
• Страница 1 от 1