опечален - 2-ра серия
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
Като си взех Е36 цата - токава беше баси и жлъъъъъъъъъчката и то от приятели и роднини......и като се почна -5 катастрофи - верно леки ама дразнят - почнах да се съмнявам за мене ли е тая марка ............пък това ми е чмечта още от 79-та година като бях пишльо и родителите ми гълтаха прахта в Либия за жълтите стинки на бай Тошо- един от легалните начини да си купиш Лада от Кореком и то с чакане................имахме приятели хараби там и единия имаше 3 БМВ та - баси и самолетите - и си казах това ще е колата
и сега като взех новата - на никои не казах - мама му стара карам я от 5 дни хронологично ......скамо някое копеленце от блока е звъннало по веригата на джамбазите - това е отговора........................
и да застрахована е и то на добра цена , но това е др. тема
лошото е , че ТОЧНО тази кола исках , ама явно не ми е било писано
А ВИЕ ВЪВ ФОРУМА СТЕ ВЕЛИКАНИ - ОТНОВО10Х ЗА СЪПОРТА БРАТЛЕТА
И МАХАИТЕ СНИМКИТЕ - ТОВА ОЩЕ ВЧЕРА ГО ПИСАХ
ЩОТО
ПОУКАТА Е ЯСНА -
ДА СЕ КАРА БМВ Е ИГРА ОПАСНА
и сега като взех новата - на никои не казах - мама му стара карам я от 5 дни хронологично ......скамо някое копеленце от блока е звъннало по веригата на джамбазите - това е отговора........................
и да застрахована е и то на добра цена , но това е др. тема
лошото е , че ТОЧНО тази кола исках , ама явно не ми е било писано
А ВИЕ ВЪВ ФОРУМА СТЕ ВЕЛИКАНИ - ОТНОВО10Х ЗА СЪПОРТА БРАТЛЕТА
И МАХАИТЕ СНИМКИТЕ - ТОВА ОЩЕ ВЧЕРА ГО ПИСАХ
ЩОТО
ПОУКАТА Е ЯСНА -
ДА СЕ КАРА БМВ Е ИГРА ОПАСНА
не е истина как мразя френските коли
- emes691
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-43Б-18,318i
Аз си мисля че е някой който те познава и ти е много близък човек.Просто не може да е друго.Отсей си приятелите,това е моят съвет.Хвани го ,молим ти се всички,не оставай нещата защото след време ще си купиш друга,,дай боже и пак ще си ти.Иначе ....НЯМАМ ДУМИ..УСПЕХ
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
пичове, преподавател съм в мед. университет- кой по дяволите ще ми краде колата - некои химик или физик ли ...........или биолог баси......................и не си вадя парите от медицината най - вече - нощем си спя спокоино - на никой лошо не съм правил - пари не съм искал ,не дължа нищо - е освем лизинга по колата , дето НЯМА да я карам - МЪКААААААА........не съм тъп - премислил съм го - това е варианта - по горния..........
каското ще го премълча , да не кажат нещо от фирмата - нали сега разследват...........да не окендзам ПРОЦЕДУРАТА..................не ме питайте.............
каското ще го премълча , да не кажат нещо от фирмата - нали сега разследват...........да не окендзам ПРОЦЕДУРАТА..................не ме питайте.............

mamintaiko написа: сега като взех новата - на никои не казах - мама му стара карам я от 5 дни хронологично ......скамо някое копеленце от блока е звъннало по веригата на джамбазите - това е отговора........................
Я кажи само от къде си взел колата? В смисъл, автокъща, Горубляне, частна обява, ти си я внесъл, поръчал си я и така. И ако е от къща, каква е, голяма, малка, известна, не известна, неказвай имена, не е важно за момента.

Съжелявам колега! Много злини за кратко време, пожелавам ти да си вземеш по-хубава бегачка
сега малко извън темата, как може да си повишим цената на колата за каското? кое се признава купено с фактура и кое не? гуми? джанти? и прочие, аз също държа на висока цена на застраховка, нищо че си ми е 14 годишна кошарата

сега малко извън темата, как може да си повишим цената на колата за каското? кое се признава купено с фактура и кое не? гуми? джанти? и прочие, аз също държа на висока цена на застраховка, нищо че си ми е 14 годишна кошарата

bmw
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
нямам си на представа как се оценява - най- вероятно по шваке + екстрите.............като я взех вече имаше каско- не съм го правил аз- взех я от приятел и колега , преди това от софавто .......нямаше втори ключ с дистанционно , а отделен без и един сервизен пластмасов - общо три............и не мисля , че има значение това - колата е карана две години в българия и то на името на лизингова къща - ако са искали тогава да я крадат - да са го направили ....просто едно уточнение - живея в ЛЮЛИН- май от това трябваше да започна
аре стига толкова за тая тема - вече ми мина - голяма работа- некаква ламарина - да го духат гепачите - аз пак ще съм на върха , пък те ще си останат изроди и най- хубавото дето може да им се случи е да ги грЪмнат или да идат в панделата и да им цепнат гъзовете..................ммммммммммм ако вече не са им ги цепнали
;боклука си е боклук и колкото и да са горди , че са велики гепачи вътрешно си знаят че са тъпаци и няма накъде да бягат - това ще им остане комплекс и на тях и на децата им и на внуците им - ако ги доживеят де..............жалки хора кво да ви кажа.....знаете си ............
Гледам тука , че има свестни хора , които наистина се занимават с АВТОМОБИЛИ а не с простотии................и не се изушавайте да гепите някоя емблема- кокошкарска е тая работа - една кутия готини цигари - баси не си е работа бацета , утре и на Вас може да ви се случи и не е много приятно
КРАЙ и весело лято , яко ядене , пиене , мадами и ръъъъъъъъъъъчка- живота си продължава баси да сме живи и здлрави а др. да го духат

аре стига толкова за тая тема - вече ми мина - голяма работа- некаква ламарина - да го духат гепачите - аз пак ще съм на върха , пък те ще си останат изроди и най- хубавото дето може да им се случи е да ги грЪмнат или да идат в панделата и да им цепнат гъзовете..................ммммммммммм ако вече не са им ги цепнали

;боклука си е боклук и колкото и да са горди , че са велики гепачи вътрешно си знаят че са тъпаци и няма накъде да бягат - това ще им остане комплекс и на тях и на децата им и на внуците им - ако ги доживеят де..............жалки хора кво да ви кажа.....знаете си ............

Гледам тука , че има свестни хора , които наистина се занимават с АВТОМОБИЛИ а не с простотии................и не се изушавайте да гепите някоя емблема- кокошкарска е тая работа - една кутия готини цигари - баси не си е работа бацета , утре и на Вас може да ви се случи и не е много приятно
КРАЙ и весело лято , яко ядене , пиене , мадами и ръъъъъъъъъъъчка- живота си продължава баси да сме живи и здлрави а др. да го духат

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
mamintaiko написа:нямам си на представа как се оценява - най- вероятно по шваке + екстрите.............като я взех вече имаше каско- не съм го правил аз- взех я от приятел и колега , преди това от софавто .......нямаше втори ключ с дистанционно , а отделен без и един сервизен пластмасов - общо три............и не мисля , че има значение това - колата е карана две години в българия и то на името на лизингова къща - ако са искали тогава да я крадат - да са го направили ....просто едно уточнение - живея в ЛЮЛИН- май от това трябваше да започна![]()
аре стига толкова за тая тема - вече ми мина - голяма работа- некаква ламарина - да го духат гепачите - аз пак ще съм на върха , пък те ще си останат изроди и най- хубавото дето може да им се случи е да ги грЪмнат или да идат в панделата и да им цепнат гъзовете..................ммммммммммм ако вече не са им ги цепнали![]()
![]()
![]()
;боклука си е боклук и колкото и да са горди , че са велики гепачи вътрешно си знаят че са тъпаци и няма накъде да бягат - това ще им остане комплекс и на тях и на децата им и на внуците им - ако ги доживеят де..............жалки хора кво да ви кажа.....знаете си ............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
КРАЙ и весело лято , яко ядене , пиене , мадами и ръъъъъъъъъъъчка- живота си продължава баси да сме живи и здлрави а др. да го духат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- SPARC0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 335D
- Мечтае да кара: всеки ден различна кола от гаража
- Детайли за колата: 360 к.с.
Честно казано доста неприятни моменти си изживял за кратък период от време.
Аз лично смятам, че някои от колегите ти зададоха много правилни за въпросния случай въпроси като:
1.Застрахователна компания
2.От къде е закупена
3.Колко клщча има автомобила
, за които е добре да се позамислиш занапред.
Най-неприятно е ако започнат да те изнудват за откуп!!! /Тогава имаш няколко варианта, които трябва добре да се обмислят - има теми по този въпрос/
А за ДЗИ трябва да ти кажа, че са една от най-сигурните компании. Пазят от кражба застрахованите автомобили и предлагат доста изгодна ликвидация.

Аз лично смятам, че някои от колегите ти зададоха много правилни за въпросния случай въпроси като:
1.Застрахователна компания
2.От къде е закупена
3.Колко клщча има автомобила

Най-неприятно е ако започнат да те изнудват за откуп!!! /Тогава имаш няколко варианта, които трябва добре да се обмислят - има теми по този въпрос/
А за ДЗИ трябва да ти кажа, че са една от най-сигурните компании. Пазят от кражба застрахованите автомобили и предлагат доста изгодна ликвидация.
Expect The Unexpected & Everything Is Possible
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2