Ще ми реже гумите а???
Модератори: mitaka7, Общи модератори
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Само тупаниците за такива ....ще пука гуми....Супер се озлобиха хората точно по този начин ,влючаещо и мен ....да не си купиш кола ...ако не тоя тупан да ти нареже гумите,друг ще ти надере боята ....или трети както при мен ще те удари без книжка ...смех
За други път нафъсти го па ритници по главата и си премести колата
За други път нафъсти го па ритници по главата и си премести колата

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
току що се връщам от там.. то бяха едни викания.. едни побоища.. и полицията като на филмите дойде в края на нещата.. Та стана всичко така.. отивам аз в там дето бях спрял, оглеждам се и го виждам тоя точно в заведението отсреща.. директно хващам аз един кльуч 36 дето имам скрит за да е забавно и тръгвам към него.. с още едим мой другар.. оня като ме видя директно хвърли всичко и газ.. тръгвам аз да го гоня, по и като го стигаме почваме бой бой а оня заплашва копелето и псува на майка.. Бой бой ама ме видели тия от ресторанта и тичат при полицията... няма и 5 мин и те дофтасаха.. почнаха се едни скандали една виканица.. пак че ме видя един познат дето се има с полицаите и оправихме нещата.. ама от това което му се случи на оня кръв със сигурност ще пикае.. поне не ми записа никой имена и нищо.. затова донякъде обичам БГ, щото ако бях някъде другаде сега щях да спя на топло..
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Да ти кажа, след това, което сте направили и аз се чувствам донякъде морално удовлетворен, заради лайното, дето ми продупчи моята гума. Не трябва да има прошка за такива боклуци! Де да имам късмет и аз да го хвана...
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
slav4o1 написа:евалата рошил си го тоя кърлеж ама не каза колко год беше? някои дърт 55+ комплексар или ...? нали само ти го дялка ? или и двамата
беше на около 25-30... не ми е било до години да го питам... Аз го дялках а тоя моя стоеше и викаше: 5lv to watch....
- DriftEntusiast
- Потребител
-
Следващия път шутове-тупаници и на полицията, че колега ти мани другото ще го пребиеш ама ебаното селянче ще ти прецака колата...пък после боли го...тия са ми от ясни по ясни...
Деееба тая 30-ка 325-ца...
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Колега, аз бях на близо и видях цялата случка. Ама какъв бой му хвърлихте така се изкефих. Аз го познавам тоя, собственик е на отсрещния комплекс, идва даже да ми се оплаква после. Питах го защо го биха, а той каза 4е ти бил направил забележка за това 4е си паркирал жестокия си тунгован баварец точно пред едни стълби от където минават хиляди хора. Така му се пада ще ти прави забележка, не вижда ли че караш тунинговано бмв и има6 право да спира6 на всякъде. Ама много готино бе6е след като го пребихте как тръгнахте зверски и бавареца остави 20 метра гуми.
Браво, само така какво ще се занимава6 с тия простосмъртните селяци.
kronos написа:...не вижда ли че караш тунинговано бмв и има6 право да спира6 на всякъде. Ама много готино бе6е след като го пребихте как тръгнахте зверски и бавареца остави 20 метра гуми.
Не искам да се заяждам, но не мислиш ли, че това е малко прекалено?
Като е с "тунинговано бмв" сигурно може и да гази хора по пешеходните пътеки, без последствие.

А че онзи си е заслужил пердаха, за това спор няма. И аз много ги обичам тези, които тръгват на саморазправа, но с колите на хората.

- DriftEntusiast
- Потребител
-
Fear написа:kronos написа:...не вижда ли че караш тунинговано бмв и има6 право да спира6 на всякъде. Ама много готино бе6е след като го пребихте как тръгнахте зверски и бавареца остави 20 метра гуми.
Не искам да се заяждам, но не мислиш ли, че това е малко прекалено?
Като е с "тунинговано бмв" сигурно може и да гази хора по пешеходните пътеки, без последствие.![]()
А че онзи си е заслужил пердаха, за това спор няма. И аз много ги обичам тези, които тръгват на саморазправа, но с колите на хората.
Имаш право колега но майче колегата го каза с лека ирония...така поне мисля де

Аз живея в дианабад и няма да ви казвам какво е там ! То е рязане на гуми...ключове по цялата страна...бележки със заплахи...счупени "джамци"...някакъв ад е...война...и то заради това, че си паркирал еди как си или заради някаква дреболия...добре, че съм си тамошно момче откакто съм се родил и нямам никакви проблеми с никой...в днешно време като че ли завистта се появява все повече и повече...то не е само от зависта де, но тя играе все по-голяма и по-голяма роля...навсякаде е така...но в дианабад колеги "автокрадците" са много...редовно има разбити коли...даже наскоро ( преди около 1 седмица ) за една вечер удариха три коли...слава на бога, че имам късметът да си държа колата в гараж...
Съжалявам за офф-а но всеки път се нервирам страшно много...човек не може да си остави в днешно време колата навън и да се чувства спокоен...е*и му майката братче...
Иначе с такива хора, за съжаление няма друг начин да се разбереш освен да го размяташ...много кофти...

Деееба тая 30-ка 325-ца...
Mда, така е за съжаление.
Колите по пътищата стават все повече, задръстванията все по-големи, няма места за спиране/паркиране и всичко това образува нерви на всички ни.
Аз също се хващам понякога, че си изпускам нервите, а това беше нещо немислимо допреди 1-2 години...
Ама това, да режеш гуми, да дереш с ключове и т.н. си е проява, която май на днешно време само с бой се оправя.
На мен наскоро, там където паркирам пред работа ми бяха сложили бележка под чистачката с надпис: "Моля, не паркирайте с ауспуха към прозорците".
Бележката беше напечатана на принтер и изрязна в перфектен правоъгълник.
Изглежда, че на хората им влизат газове от спиращите коли там, защото наистина асупуха е на няма и два метра от прозорците на първия етаж, които са ниски.
Естествено, след бележката, никога не спирам с ауспуха към прозорците и нямам проблеми.
Ето за това отношение говоря, значи може и човешки да стане.
Колите по пътищата стават все повече, задръстванията все по-големи, няма места за спиране/паркиране и всичко това образува нерви на всички ни.
Аз също се хващам понякога, че си изпускам нервите, а това беше нещо немислимо допреди 1-2 години...

Ама това, да режеш гуми, да дереш с ключове и т.н. си е проява, която май на днешно време само с бой се оправя.

На мен наскоро, там където паркирам пред работа ми бяха сложили бележка под чистачката с надпис: "Моля, не паркирайте с ауспуха към прозорците".

Изглежда, че на хората им влизат газове от спиращите коли там, защото наистина асупуха е на няма и два метра от прозорците на първия етаж, които са ниски.
Естествено, след бележката, никога не спирам с ауспуха към прозорците и нямам проблеми.
Ето за това отношение говоря, значи може и човешки да стане.

58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4