Покупка на Е36-от къде
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Покупка на Е36-от къде
Здравейте.Разполагам с около 3000 евро за покупка на кола и се спрях на Е36.Посъветвайте ме,какви екстри мога да търся за тези пари?До коя година,лети джанти,климатици,кожи.За тази цена,какво е постижимо?
И от къде е най-добре да търся да си закупя съответната кола.Работих с 2ма души,които трябваше да ми доставят таква от Германия и достигнах до заключението:"на никого вяра да нямаш",така че май сам ще си я търся,от България.Та препоръчайте къде да търся добри,запазени Е36,за да не ме минат с някоя трошка.
Спрял съм се на 318 бензин.
Мерси предварително на всички
И от къде е най-добре да търся да си закупя съответната кола.Работих с 2ма души,които трябваше да ми доставят таква от Германия и достигнах до заключението:"на никого вяра да нямаш",така че май сам ще си я търся,от България.Та препоръчайте къде да търся добри,запазени Е36,за да не ме минат с някоя трошка.
Мерси предварително на всички

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Ми аз за втората си Е36-та се оглеждах 3 месеца...гледах секви дараци...буквално секфи...обиколих всички възможни места в радиус 100км от сф и накрая си харесах по обява във форума колата...беше в русе...отидох,платих,качих се и забравих за случая... 

Аз наистина исках да си взема BMW доставено от Германия,с предишен собственик германец,за да съм донякъде сигурен,че за колата са били полагани грижи...Можете ли да ми препоръчате някоя автокъща с голям избор,внос на коли от държави като Германия,Швейцария,Белгия (по възможност без италиански,че лоша слава им се носи)
И какви екстри за тези пари?96-7година?Климатик (дали?)
И какви екстри за тези пари?96-7година?Климатик (дали?)
- nsbob
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i
Колега, избягвай автокъщите, ако искаш да си я вземеш от БГ(от автокъща) провери кога ще им пристигнат автовозите и искай да си там при свалянето за да си я видиш колата в истинският вид преди да са и наляли добавки в двигателя, радиатора и т.н, преди да са я лъснали(отвътре и отвън(да знаеш че едно добро пастиране в автокозметичен център изчезват доста дефекти по боята) и превъртяли километража. Имаше една тема за избор на кола при покупка в която един колега беше описал всичко много подробно, зарови се в търсачката.
За основните проблеми на Е36 виж в темата за често срещани проблеми, намира се отгоре в форума на е36, за да знаеш какво точно да гледаш.
Иначе си търси кола 96 г., с климатроник(задължително иначе в тези жеги не се издържа а монтажа на климатриник в кола без такъв е към 800-1000 лв), ел. стъкал, ел огледала.
Не знам какво ще намериш но по добре търси по дълго, и задължително преди покупката на диагностика, за целта можеш да се договориш и с Никола(името и телефона на сервиза му ги има горе в форума, ще ги видиш), ако ти откаже диагностика продавача по добре не се захващай изобщо.
А като си набележиш нещо питай тук сигурен съм че за по бира все ще се намери кой да ти погледне от хората който разбират колата.
това е дано съм ти полезен.
За основните проблеми на Е36 виж в темата за често срещани проблеми, намира се отгоре в форума на е36, за да знаеш какво точно да гледаш.
Иначе си търси кола 96 г., с климатроник(задължително иначе в тези жеги не се издържа а монтажа на климатриник в кола без такъв е към 800-1000 лв), ел. стъкал, ел огледала.
Не знам какво ще намериш но по добре търси по дълго, и задължително преди покупката на диагностика, за целта можеш да се договориш и с Никола(името и телефона на сервиза му ги има горе в форума, ще ги видиш), ако ти откаже диагностика продавача по добре не се захващай изобщо.
А като си набележиш нещо питай тук сигурен съм че за по бира все ще се намери кой да ти погледне от хората който разбират колата.
това е дано съм ти полезен.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колега парите ти са достатъчно да си вземеш добра кола . Видях че един колега ти е написал че колата трябва да е по скъпа та да е читава .... ами всичко е относително.
Всичко е късмет ,аз мога да ти кажа че имам приятел ,който взе кола за 8000 лв и после наля в нея още 3000 докато я стегна както трябва. Аз моята кола я взех точно за 6000 лв. до тука съм налял в нея 2500 и имам още да оправям някои неща (можеби за още около 500лв- по мой план) ... Така че всичко е много относително имаш пари - търси си кола ,с тия пари ще си намериш ....само не бързай. Аз търсих ,търсих близо 3 месеца ,обиколих сума автокъщи и видях какви ли не "гробници" за сума пари. Коли има само бъди внимателен и ще си намериш ,като я видиш трябва да е "любов от пръв поглед", ти ще я познаеш
Колата може и за 10000 да я е обявил продавача и после като я вземеш пак да се наложи да правиш ремонти за още 2-3 хиляди , а може и за 5-6000 да е и да не пипнеш нищо по нея ... всичко е късмет!!!!!!! А относно това какво да гледаш ... Значи за ходва част няма да ти говоря -отива се на сервиз да я видят. По принцип нямат някаква конкрента слабост във ходовата си част, здрави коли са . За двигател ...слушаш внимателно и той си говори ...имат една слабост - менят оборотите на празен ход ,не са стабилни ...това в повечето случаи идва от напукани маркучи (нормлано от старост се напукват)... в някои случаи обаче причина е дебитомер ,ламбда сонда ,стъпков мотор,които са скъпи .. а и трудно майсторите диагностицират от къде точно идва проблема .
Всичко е късмет ,аз мога да ти кажа че имам приятел ,който взе кола за 8000 лв и после наля в нея още 3000 докато я стегна както трябва. Аз моята кола я взех точно за 6000 лв. до тука съм налял в нея 2500 и имам още да оправям някои неща (можеби за още около 500лв- по мой план) ... Така че всичко е много относително имаш пари - търси си кола ,с тия пари ще си намериш ....само не бързай. Аз търсих ,търсих близо 3 месеца ,обиколих сума автокъщи и видях какви ли не "гробници" за сума пари. Коли има само бъди внимателен и ще си намериш ,като я видиш трябва да е "любов от пръв поглед", ти ще я познаеш

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Колега парите ти са достатъчно да си вземеш добра кола . Видях че един колега ти е написал че колата трябва да е по скъпа та да е читава .... ами всичко е относително.
Всичко е късмет ,аз мога да ти кажа че имам приятел ,който взе кола за 8000 лв и после наля в нея още 3000 докато я стегна както трябва. Аз моята кола я взех точно за 6000 лв. до тука съм налял в нея 2500
Таблицата която си водя на EXCEL казва колата 8600лв,досега съм стигнал 11086лв и до началото на следващото лято по-план трябва да стигна 14859,такава мания е тази кола ,че лишавам себе си за да има за нея!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Nukem написа:Колега парите ти са достатъчно да си вземеш добра кола . Видях че един колега ти е написал че колата трябва да е по скъпа та да е читава .... ами всичко е относително.
Всичко е късмет ,аз мога да ти кажа че имам приятел ,който взе кола за 8000 лв и после наля в нея още 3000 докато я стегна както трябва. Аз моята кола я взех точно за 6000 лв. до тука съм налял в нея 2500
Таблицата която си водя на EXCEL казва колата 8600лв,досега съм стигнал 11086лв и до началото на следващото лято по-план трябва да стигна 14859,такава мания е тази кола ,че лишавам себе си за да има за нея!![]()
![]()
Прав си колега тази кола е мания голяма обаче удоволствието също е голямо ...поне за мен (Може някой да ме сметне за луд ,но освен че обожавам да карам колата страшно много обичам да седя в нея докато съм спрял и да се кефя

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Прав си колега тази кола е мания голяма обаче удоволствието също е голямо ...поне за мен (Може някой да ме сметне за луд ,но освен че обожавам да карам колата страшно много обичам да седя в нея докато съм спрял и да се кефя muhihihihi ...честно!!!!)
Знам,знам

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
Re: Покупка на Е36-от къде
318-ките са пълна скръб колега..имах такава леле...поне is-ka си купи ....наи добре сабери още 2 хил.лв и МОЖЕ да си намериш направена кола ....наи вече гледаи да е шест цилиндрова по възможност 97-98 г..''''успех
318-ките са пълна скръб колега..имах такава леле...поне is-ka си купи ....наи добре сабери още 2 хил.лв и МОЖЕ да си намериш направена кола ....наи вече гледаи да е шест цилиндрова по възможност 97-98 г..''''успех
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Nukem написа:Прав си колега тази кола е мания голяма обаче удоволствието също е голямо ...поне за мен (Може някой да ме сметне за луд ,но освен че обожавам да карам колата страшно много обичам да седя в нея докато съм спрял и да се кефя muhihihihi ...честно!!!!)
Знам,знами аз съм така!
То тук май повечето сме така

Иначе за 3000евро може да се намери добра 318ка с клима.
Виж първо какво се продава из форума,пробвай ако искаш и да пуснеш тема в Купува

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2