БОРД КОМПЮТЪР
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- GANG_STER
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 M52 COUPE
БОРД КОМПЮТЪР
Та. искам да попитам понеже виждам че има доста компетентни хора тук.
Взех си за Е36 318 ис борд комп. попринцип е със часовник и аз реших да си сложа борд ама излезна малък проблем-немога да открия буксата която излиза фабрично от комп. за да го вържа, някои правил ли го до сега и да ми каже каде е пустата букса.
Благодарско!!!
Ако има желаещи-продавам го 60лв
http://picbg.net/img.php?file=a18f0ab71a08c4ec.jpg
http://picbg.net/img.php?file=93bc1121a1148fb0.jpg
http://picbg.net/img.php?file=d3bc938a69c97035.jpg
Взех си за Е36 318 ис борд комп. попринцип е със часовник и аз реших да си сложа борд ама излезна малък проблем-немога да открия буксата която излиза фабрично от комп. за да го вържа, някои правил ли го до сега и да ми каже каде е пустата букса.
Благодарско!!!
Ако има желаещи-продавам го 60лв
http://picbg.net/img.php?file=a18f0ab71a08c4ec.jpg
http://picbg.net/img.php?file=93bc1121a1148fb0.jpg
http://picbg.net/img.php?file=d3bc938a69c97035.jpg
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Ти си си взел възможно най-неподходящия за теб компютър...
Този е с чек контрол,а щом твоята кола не е била с такъв окабеляването ще е сложно..кабели до стопове,кабели до радиатори и казанчета,датчици...голяма галимация е...
П.С. незнам кой те е подвел,но Е36 не излиза фабрично с цялостна инсталация за всичко и ти само да си купуваш халогени,бордови компютри и т.н. и да ги плъгваш
Този е с чек контрол,а щом твоята кола не е била с такъв окабеляването ще е сложно..кабели до стопове,кабели до радиатори и казанчета,датчици...голяма галимация е...
П.С. незнам кой те е подвел,но Е36 не излиза фабрично с цялостна инсталация за всичко и ти само да си купуваш халогени,бордови компютри и т.н. и да ги плъгваш

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- ///MapTo
-
-
Ако си играеш да окабеляваш всичко става,но имай предвид,че освен часовник,дата,температура и чек контрол няма нищо друго този борд
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Този няма температура - само часовник и чек контрол, а отделно ти трябва и модул за чек контрола и още 1 км кабели до всички крушки и датчици, за да го подкараш и едва ли ще ти се занимава, а пък за един часовник не си заслужава
В продава ^Penata^ e пуснал един малък борд с температура и часовник в комплект с буксата - неговата конверсия е по-лесна 

- joreto_88
- младши ентусиаст
-
- Кара: '01 E46 318Ci
- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
лесно се оправя колега , купува се нов . Аз имах чек контрола и той ми беше така и накрая ми писна , взех си един перфектен 2 ра ръка от автоморга от 320 ка и отидох при колегата Лъчо , момчето за 1 час всичко навърза и компа тръгна супер . Така че лъчо е човека за тебе
Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
- BMW Addiction
- кандидат ентусиаст
-
Видях темата, та реших да питам тук, да не разводнявам форума.
Някой може ли да ми каже какво включват като функционалност бордовите компютри на Е'36 от годините 1995-98 ? В момента (уж) си търся кола и до преди 2 дни казано честно изобщо не се бях замислял трябва ли ми или не, но на една количка дето си харесах горе-долу, направо ми "извади очите" че няма в сравнение с една друга дето имаше (но пък не ми харесваше друго...).
Та въпроса ми е какво точно прави този борд компютър... до сега съм виждал да показва разход на гориво и температура извън колата, но не в BMW и май на по-нова година кола... Знам че по-новите коли сигурно имат и модерни и мултифункционални борд компютри, но питането ми е конкретно за тези от годинити 1995-98 ?
Благодаря .
EDIT: А има ли някаква (съществена) разлика между борд компютър в BMW 95 и да кажем в кола от 1998 ?
Някой може ли да ми каже какво включват като функционалност бордовите компютри на Е'36 от годините 1995-98 ? В момента (уж) си търся кола и до преди 2 дни казано честно изобщо не се бях замислял трябва ли ми или не, но на една количка дето си харесах горе-долу, направо ми "извади очите" че няма в сравнение с една друга дето имаше (но пък не ми харесваше друго...).
Та въпроса ми е какво точно прави този борд компютър... до сега съм виждал да показва разход на гориво и температура извън колата, но не в BMW и май на по-нова година кола... Знам че по-новите коли сигурно имат и модерни и мултифункционални борд компютри, но питането ми е конкретно за тези от годинити 1995-98 ?
Благодаря .
EDIT: А има ли някаква (съществена) разлика между борд компютър в BMW 95 и да кажем в кола от 1998 ?
- ///MapTo
-
-
Накратко казано борд компютрите са едни и същи от 91 до 99 година...показват много неща..разрови се малко в форума с търсачката и ще намериш отговор на всичките си въпроси 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Камбе,онова копче вляво от врътката на вентилатора за какво служи
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
pavlin_e30 написа:Камбе,онова копче вляво от врътката на вентилатора за какво служи
Павка, спира тока на ел. дограмата

- Kambe
- старши ентусиаст
-
pavlin_e30 написа:Камбе,онова копче вляво от врътката на вентилатора за какво служи
дето има нарисуван прозорец със светкавичка ли ? ако е то служи за изклучване на ел.прозорците, едн вид защита за децата май..
- ///MapTo
-
-
Виждал съм го това копче и на коли,които са само с предни ел.стъкла...явно да не се возят децата отпред...
При мен същото такова е изнесено до скоростния лост между копчетата за предно и задно леви ел.стъкла...
П.С. Търся си копче за централно заключване от Е39,че съм решил да си махам палчетата от вратите...

При мен същото такова е изнесено до скоростния лост между копчетата за предно и задно леви ел.стъкла...
П.С. Търся си копче за централно заключване от Е39,че съм решил да си махам палчетата от вратите...

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
///MapTo написа:Виждал съм го това копче и на коли,които са само с предни ел.стъкла...явно да не се возят децата отпред...![]()
![]()
То това копче си е отделно пак си го има и е само за задните, а това до волана е да спреш целия ток до джамовете

34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3