Пак за проблема с стъклото с дръжките предно дясно.

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

Пак за проблема с стъклото с дръжките предно дясно.

Мнение от shengi » 03 Авг 2008, 17:18

Здравейте колеги. Немогат да го оправят това стъкло ходих в 3 фирми за автостъкла и неможаха да го подкарат както трябва. Значи то се беше счупило преди смених го смених и пластмасовите плъзгачи, но стъклото като се смъква няма проблеми на вдигане тръгва да пада от предната страна и се напъва някаде. Колата е `91 седан с ръчни стъкла. Има ли някой колега с е36 седан на който му се занимава да му разглобим вратата да видим каде е разликата. Или да ме ориентирате като цени на машинки за ръчни стъкла и уплатнения на стъклото ? Че в тая жега не е приятно като нямам и клима ....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 04 Авг 2008, 10:36

Изметнало се е от първия водач според мен, моето беше така (освен че ми бяха счупени и пластмасовите правоъгълни плъзгачи долу.

Не се вижда, че е изскочило, трябва да го напипаш. Мисля че няма да има разлика между ръчните и авт.стъкла, просто на мястото на мотора има ръчка при теб.

Поиграй си малко сам. Много мръсна работа е, но е по-вероятно сам да го оправиш с по-малко поражения.
Ако искаш, направи няколко снимки да се види механизма и ще пробвам да те ориентирам.

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

....

Мнение от shengi » 04 Авг 2008, 12:36

Ще го снимам по късно колега и ще пусна снимки на машинката. Аз до колкото я гледах не приличаше да е усукана от страни фиксатора го мърдах/болта/ и няма оправия.

Назад към E36