ма па върви ли ми ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

ма па върви ли ми ...

Мнение от TUZara` » 03 Авг 2008, 13:07

Гледам,че всеки си казва мъките та да си кажа и аз ... преди няма и месец кат си карам спокойно и един бакшиш решава да ми влезне в багажника на БМВ-то .. Неприятна гледка се получи щот изкриви всякакви възможни гредички брони изпочупи парктроници и еба майката бе изобщо грозна картинка.Оказа се,че си е пийнал дядото стабилно щот не е малък майсторлък да направиш за 5-10 метра 40 50км/ч и изобщо да не гледаш кво има пред теб,че трябва да намаляваш пък и чак да спираш...Насади се в отзад кат квачка на полог.Дойдоха патрулки всичко точно изкараха си го виновен и уж да плати което ме поуспокой малко...Щетите излезнаха 2500 мисля а неговата компания изплати малко над 1500 ... та се наложи и аз да плащам около 1000лв. за гяволъка.Както и да е....Понеже карам мотор от бая време и си знам,че от 2 3 години назад ми се пада по 1 падане на година и случи ли се .. после съм спокоен цяла година и си викам оп идеален съм .. минал съм си от ред за тая година с катастрофите-да,ама НЕ :mhihi: няма и преди седмица един пенсионер ме сече доста мизерно и тръгва да ме блъска странично в ситуация в която се падам от дясно на него на двулентов път....В момента в който тръгвам да бягам другата ми кола Ауди от времето на динозаврите се несе .. почва на арабски дрифт и след 2 3 сечения варианта ми е или да мина през коли бусове и хора или да мина през оградите м/у 2те платнаПознайте кво избирам сеча към оградите и паркирам в насрещното и добре,че нямаше коли....Предницата видимо нищо и нямаше,но само на пръв поглед :) гумата срязана ... поогледах се пала и тръгвам да си ходя няма и километър и спирам да изчакам аз бащата и се явява :cop: ... Що бягаш :mhihi: Кой бяга само да преместа да не преча на движението .. ебаси преместването 2 километра.... Ми малко съм се поотплеснал :mhihi: актове простотий и така.

Излях си душица благодаря на тези който са загубили 5-6 мин от живота си по най-безмисления начин. :lol:

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 03 Авг 2008, 14:18

Леле колега направо ти съчувствам защо не отидеш в 'Искренно и Лично",леле уникален случаи

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 03 Авг 2008, 14:38

каквото и лошо да ти се слу4и винаги можи и по зле да е така 4е имал си късмет брато и то голем

Аватар

Мнение от TUZara` » 03 Авг 2008, 14:40

Блъсна ли се още 1 път .. продавам колите и пак се качвам на мотор ... там поне нямам проблеми :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 04 Авг 2008, 9:58

TUZara` написа:Блъсна ли се още 1 път .. продавам колите и пак се качвам на мотор ... там поне нямам проблеми :mhihi:

ама поне БМВ го търси :winky: :mhihi:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

Назад към Извън Темата