и аз изгорях
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ИЛИЯН написа:alexsch написа:...абе аз не мога да разбера- огледало, антена, мигач, чистачки- ясно- дребни неща, ама цяла броня![]()
Брадче немат спирка тия. Вчера ми звъни един клиент и ми търси мотор човека за 318 М40 викам му нямам . И той като почна да ми се оплаква ,че през ноща му откраднали и двата картера и сутринта той пича си се качил в колата и тръгнал за работа и ми вика един километър по надоло угаснаЧак тогава разбрал,че му липсват картерите.
баси спецовете

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
madpetio написа:eee в Младост ли ве на село там е така брато....преди години на буса ми откъртиха задния номер...редовно режат гуми с нож....така е на село
Ами гражданчето-имам апартамент в Младост и един на Стамболииски до Булбанк и Света неделя-ами в Младост не ми барат колата-ама в тъи наречения център няколко пъти ме опипват наркоманчетата колата-3 пъти рязане на гуми а вчета свалени на земята си намерих лаисните на предната броня-явно някои си е подготвил бронята за сваляне-ами това не е до квартал това Е БУЛГАРИСТАН!!!
И колеги-спрете с личните галерии- аксесоарите и часите от колите се въртят по братски по форума

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ае хората искат да си показват колите... нема как
Аз що мислиш съм с "началните" снимки в галерията и нямам никво намерение да качвам по-нови....
Иначе аз затва съм си маркирал (по особен начин) всички външни ///М елементи... не, че е гаранция, че ако ми пипнат нещо ще го намеря на 100%, ма поне съм сигурен, че ако засека нещо мое ще бия директно... без да питам...

Иначе аз затва съм си маркирал (по особен начин) всички външни ///М елементи... не, че е гаранция, че ако ми пипнат нещо ще го намеря на 100%, ма поне съм сигурен, че ако засека нещо мое ще бия директно... без да питам...

Re: и аз изгорях
lozen_bmw написа:сори за новата тема,но съм много огор4ен.......накратко излизам си от входа на гаджето и кво да видя-няма ми м-ковата броня и барабар с нея регистрацията ми......след това в 7-мо раионно,кат,там блокира системата и след 2 дни ве4е имам нов номер стария ми беше СА 9068 КН....това не6тастие се слу4и пред бл.40 ж.к. Младост 1....КОИТО Я Е СВИЛ ДА ГО ХВАНЕ РАК НА ТЕСТИСИТЕ !!! питам докога,време е да ги по4ваме наркоманите!!!
трябва да си по- бърз с гаджето, тая стойка "РАК се разкарва по ТЕСТИСИТЕ" много време отнема

Преди време бяха оставили една х5-ца на трупчета точно зад кошарите, по уличката, която отива към американското посолство... Така че квартала няма голямо значение.
I'm a little bit of everything
all rolled into one
So take me as I am
This may mean you'll have to be a stronger man
Rest assured that when I start to make you nervous
and I'm going to extremes
tomorrow I will change
and today won't mean a thing
all rolled into one
So take me as I am
This may mean you'll have to be a stronger man
Rest assured that when I start to make you nervous
and I'm going to extremes
tomorrow I will change
and today won't mean a thing
- lozen_bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 само с десния крак
- Мечтае да кара: m5
Re: и аз изгорях
нешто не те разбрах,колега????i208 написа:lozen_bmw написа:сори за новата тема,но съм много огор4ен.......накратко излизам си от входа на гаджето и кво да видя-няма ми м-ковата броня и барабар с нея регистрацията ми......след това в 7-мо раионно,кат,там блокира системата и след 2 дни ве4е имам нов номер стария ми беше СА 9068 КН....това не6тастие се слу4и пред бл.40 ж.к. Младост 1....КОИТО Я Е СВИЛ ДА ГО ХВАНЕ РАК НА ТЕСТИСИТЕ !!! питам докога,време е да ги по4ваме наркоманите!!!
трябва да си по- бърз с гаджето, тая стойка "РАК се разкарва по ТЕСТИСИТЕ" много време отнема
NE SI GO DAVAM BMW-to-MOE SI E!!!!
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3